FOLKRACE FEST

Va ute hos min mor som hade den årliga folkrace festen som man bara måste gå på. I år blev de bra mycke flera deltagare än förra året så de va ju kul. Vi han precis att leka klart ute lekarna innan regnet bröt ut till att bara vräka ner å de va precis efter att grillarna tänds, men med ett flertal paraplyn så fixar man sånt me ^^ De ska bli intressant att se vad de finns för bilder på min kamera då den försvann tills batteriet tog slut å jag har inte orkat ladda några nya.

Va å satte nya ljus på Sams grav.. Gud va jag saknar min älskade feta kisse.


ANVÄNDER MAN VANILJKRÄM NÄR MAN GÖR VIN??

Ga jag hade skrivit ett helt inlägg om en dröm jag hade nu på förmiddas kvisten, men så tog jag i data musen för att kunna posta inlägget men jag har ju mega elefant nävar så jag råka trycka på en knappa så allt bara *poff* borta, men de e ju så typiskt mig ^^

I drömmen skulle jag gifta mig me en av mina äldsta vänner Frida iof e hon nydligen gift på riktigt men vi skulle iaf gifta oss me varandra för att folk skulle ha någe att prata om. Tom prällen viste att allt bara va fake. Jag hade en svart klänning å Fridas va vit. Jag stod å baka människoliknande kakor i min fina klänning... Inga mjölfläckar här inte ^^

I nästa del av drömmen gick jag uppför en lång backe å hade sällskap av 3 andra personer som jag inte alls kände men vi småpratade lite. Under vandringen i backen blev vi omkullsprungna av ett gäng militärer, dom for ner för backen me buller å brak. Allt i dess väg knäcktes å braka sönder. När man kommit upp för backen så kom man in i en stor hall precis som om man bara gått upp för en trappa. I dom diverse rummen som fanns pågick de en fest men jag va tydligen trött för jag hade hittat ett tomt rum som jag la mig i för att sova. När jag vaknade i drömmen hade festen avtagit å allt såg ut som en enda röra och de låg folk över allt.

I drömmen va de nån som hade anmält Mio för att hon gjorde eget vin så när polisen skulle kolla de så upptäcker dom att Mio har för lite vanilj kräm för att kunna göra vin. Man skulle tydligen ha 1 liter torrt pulver från en obruten förpackning för att de skulle funka men den förpackningen Mio hade va öppen för hon hade bakat kladdkaka å haft vanilj kräm till den.

Haha va sjukt man kan drömma iblan... kan lova att drömmen va roligare i min skalle å när jag berättar den. Messade Mio ang de där me vaniljkrämen för å fråga om man haded de när man gjorde vin... Hon fatta inget som vanlig så jag fick ringa upp henne å hon bara skratta åt mig när jag berättade.

De e för övrigt Mios fel att jag har börjat spela marsvins spelet. De händer ju inget på spelet men ändå e man spänd på att se hur de gick på utställningarna å se vilka kullar som fötts mm.


SÅN E JAG

Då jag inte vet vad jag gjorde igår, hur ska jag då veta vad jag ska göra i morgon.


HAHA

Inse att du bara gräver dina egna gropar som du snart kommer att falla ner i å där i kommer dina dummheter att vänta på rätt tillfälle att bita tillbaka.


GISSA VEM SOM HAR HITTAT TILLBAKA

Jag blev sugen på att blogga å försökte me alla medel att logga in här men inget jag försökte me funka... så jag skrev till nån som har hand om sidan å bad om hjälp. Haha inte undra på att jag inte kunde logga in... hade ju försökt logga in me fel mail adress.. Jaja jag e nu åter iaf å ska försöka hålla igång skrivandet. Ska försöka knåpa ihop mina försvunna månader i en kort berättelse men de tar vi när de finns tid.


RSS 2.0