GOD JÄVLA JUL XD

Nyss hem kommen från mamma som bjöd på julbord som jag fixa :P I år va det bror Robin som delade ut paketen. Jag å min sambo har ju redan fått en tidig julklapp i form av en dubbelsäng, bord å lampor som jag tidigare visat i ett inlägg. Vi hade tydligen varit snälla för vi fick mera klappar av snälla Tommy å mor. Roligaste på hela kvälla va ändå Julklappsleken. För den som inte lekt den leken ska jag förklara att alla som deltar köper ett paket el flera som e värt en summa. Man ställer en klocka på ringning tex på 45 min. Sen slår man 2 tärningar å när man får par så får man ta ett paket. När alla paket e utdelade så får den som har paketen öppna sina sen fortsätter spelet när alla vet vad det finns att välja på. Förra året tog min minsta bror de största paketet å skulle verkligen ha de å de visade sig att de va en tjej tvål i de så i år skulle vi skoja me han så jag tog en stor kartong å la massa reklam i så de blev lite tyngd å så la jag ett paket makaroner i å så klart tog han de å han fick behålla makaronerna genom hela leken. Han kommer säkert göra samma sak nästa år. :P Den lilla pojken kommer aldrig att lära sig :P


IBLAND FÅR JAG TILL DE.

Linda: Fan va off jag känner mig.

Zickan: Inte ensam, ska akut handla julklappar i morgon under arbetstid, men känner ingen lust alls.

Linda: Jag har bara köpt en julklapp å den e till min sambo.

Zickan: Fick just en lista på vad min syster önskar sig. Måste köpa dom här för de lär inte finnas på Gotland. Speciella espresso muggar.

Linda: De finns bara Gotlandsruss å Gute får på Gotland :P

Zickan: Haha nja.. massa lamm med.

Linda: Jo de e ju tvunget om de ska komma flera fårskallar till ön :P

Zickan: asg

Linda: Å va jag tyckte att jag va fyndig där.

Zickan: Hahaha.


DE VA ETT JÄVLA SKENANDE.

Kunde nästan inte sova i natt... vaknade hela tiden för å kolla va klokan va så jag inte skulle försova mig till jobbet. Väl på jobbet skenade jag halva centrum runt mellan 07.30-10.20. Sen satt jag bara å glodde till 1 när jag slutade. Skenade runt halva centrum igen i jakten på lite smått å gott inför julafton. Hitta de jag skulle ha å sen skena jag hem å började tvätta.


Orkade inte laga mat idag så de fick bli skräpmat istället... Som alltid Kebab me pomme från favvo stället. Hemma upptäcker jag att jag bara fått sallad å pomme i den ena portionen så de va bara att skena tillbaka å få ny mat. Kan ju säga att jag e helt jävla slut å har skavsår på insidan av låren bara för att byxorna åker ner hela tiden å jag har inget bälte.


Tanten: Å de svartnar för ögonen.
Linda: Tänd lampan då.
Tanten: Haha ja de e ju bra att man har humor så tidigt på morgonen.


*****

I morgon lär jag ju vara trött som satan. Har ju varit uppe halva nätterna, men bör lägga mig nu för jag ska jobba i morgon. Har inte jobbat på evigheter så vi får se vad som händer. Snart e de jul å jag vet inte riktigt va jag känner inför de. Ibland ser jag fram emot de å ibland tycker jag de bara e jobbit.


SKITEN LUKTAR BRÄNT HÅR

Eftersom vi haft så extremt kallt i lägenheten så har jag tänt lite ljus i sovrummet innan säng dax. Inatt va inget undantag. Jag tände ljusen å skulle bara ge djuren mat, kissa å mocka till katterna innan sängen. När jag satt me näsan i kattlådan säger min älskade att de luktar bränt hår, jag kände då ingen annan doft än skiten i lådan. Men när jag skulle göra någe i sovrummet å mycke riktigt de lukta bränt hår där. Började leta efter katterna för att hitta den skyldige. Jag kan ju säga att Nekos svans inte e så fin på undersidan.


JO DE E GOTT

När man e fattig å inte kan handla mat så tar man vad man har. Gårdagens kvällsmat blev lite blandad men jag lovar de blev gott.
Korvbröd, majonäs, rostad lök, fiskpinnar å ketchup.

Tror någe har gått sönder i källoaren för vi har svinkallt inne i våran lägenhet. Elementen funkar inte så jag tänkte att jag skulle lufta dom igen som jag fått göra minst en gång i veckan nu. Men de kom bara en massa luft ja, men inget vatten som de ska göra. Här eldas de me värmeljus, ganska mysit å överallt står de kastruller me hett vatten som kokats på spisen. Så när jag vaknar så e de jag som ska ringa vaktmästaren å kolla om vi får nån värme el inte snart, annars måste vi å djuren åka nån stans där de e varmt.

Dagens ångest kom av att jag inte dammsög, så de va jag tvungen att göra kl 11 på kvällen.


ÅNGEST

Nä den här dagen börjar inte alls bra, jag skulle vilja ligga under mitt täcke å inte komma fram alls på hela dan. Låg å tänkte på hur bra jag har de me min sambo just nu å hur mycke kärlek de finns mellan oss, men så började jag tänka på allt annat runt omkring å fick sån ångest, de e en låsa in mig på toan å gömma mig ångest. Jag stänger inte ens dörren när jag e på toa så de e ovanligt att jag låser dörren. Har välla hänt 5 gånger på 2 år å de e välla när vi har haft gäster. Ångesten kommer av pengar som vanligt, ångest över någe man inte har. Ibland önskar jag att jag va en idiot å bara stack ifrån alla problem å bytte identitet å liv, att få vara nån annan än jag.

Snälla tomten jag önskar mig ett nytt liv till jul, men de får gärna träda i kraft när jag vaknar den 1/1 2010


EN DJUÄVUL I SNÖN

De har kommit en massa snö nu som alla kanske har märkt. De finns bara 2 positiva saker me snö å de e att de blir ljusare å att jag kan sno en unge el två för å åka pulka. En annan rolig sak som har me snö å göra e att lilla Neko älskar snö, han blir som tokig. I vanliga fall kan vi ha balkongdörre öppen å han försöker gå ut var 5e sekund me lite protester när vi säger nej. Men nu när de e snö ute lyssnar han inte alls så fort nån e på väg ut så tränger han sig ut å man kan ju inte annat än att skratta åt han :D Han skuttar runt å jagar flingorna, han rullar runt i snön å vill att man ska kasta snöbollar till han som han kan fånga. Han va nog en djävulshund innan han blev katt å kom till  oss.


VARFÖR SÅ MÅNGA MÅSTEN???

Jag borde sitta å pilla me hemsidan... Har massor me info å sånt som ska skrivas in å göras bättre. Har haft den där sidan i Över ett år nu å den har aldrig varit klar. Jaja den e brukbar iaf.

Jag borde ta bilder på bebbarna å sätta ut annons på dom men jag orkar inte.


SNART PALLAR JAG INTE MERA

A va de ska va jobbit ibland att ha ett samboliv. Ibland e de bara så man vill dra ett täcke över skallen å inte komma fram på evigheter. Andra dagar vill man inte ens vara hemma. Men det är övervägande me bra sambodagar. Kanske de för att jag just nu el sen efter sommaren har kännt mig deppig vissa dagar. Jaja de e en dag i morgon oxå, får hoppas på att den känns bättre.


JULSKINKAN E GRILJERAD

Ja den e griljerad å nästan uppäten me.


JAG SKA GIFTA MIG

Jag har hittat min blivande man. Han heter Erik å kommer att vinna årets IDOL. Skulle jag höra han live så skulle jag bara ställa mig gråtandes å skrikandes som en fjårtis å svimma miljoner gånger. Han ger mig rysningar till max å jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag hör han sjunga.

http://www.youtube.com/watch?v=PV0xpTmI-YQ 


EN MAMMA SÄLJES BILLIT

Mamman på 40+ kan vara ganska tjatig men vill bara väl säljes billit vid snabb affär el bytes mot någe kul. Jag kan inte ha kvar henne för jag får ofta ångest av henne å känslan att känna mig värdelös.


JAG E SÅ BESVIKEN

Jag ska berätta om helgens händelse då en kompis å jag åkte till Sthlm på råttutställning.

Kompisen började resan från Linköping å hämtade mig här hemma. Fast att jag inte skulle ställa ut några råttor så hade jag me mig 3 transportburar me råttor. Dom råttor som jag hade me mig skulle flytta till nya hem å några fick följa me ifall de va nån på utställningen som ville ha me sig en gullig råtta hem.

Efter 2 timmars resande parkerade vi i ett parkeringshus å letade reda på ett folketshus där utställningen skulle vara men alla dörrar vi provade att öppna va låsta, så jag fick ringa å kolla vart de va ngon stans... De visade sig att vi var i helt fel ände av Sthlm å stod utanför Åkersbergas bibliotek. De va bara att sätta sig i bilen å fara vidare.

Efter ytterligare 30 mins resande så va vi äntligen på plats. Alla mina älsklingar kom igenom frisk kontrollen utan problem.

Tyckte de va intressant men rörigt att kolla på utställningen. Gissar på att de e för att man inte e van. Jag ska åka på nån mera utställning innan jag själv kommer att ställa ut, men jag e bra sugen på att gör de nu så vi får se till nästa gång.

Efter 1½ timma började kompisen att vända å vrida på sig å ville åka hem.. Vi hade just kommit ju å jag ville inte betala mera i bensin än va jag redan fått betala genom att åka me nån annan hem. Nästa gång åker jag me nån annan som ska ställa ut el vara där hela dan.

Att betala å krångla så mycke har jag ingen vidare lust att lägga min energi på nästa någe mera.


JAG VET INTE OM JAG ORKAR ME ALLT DE HÄR

De e så mycke som händer hela tiden. Hur jag mår pendlar fram å tillbaka hela tiden. E ganska krävande både psykist å fysiskt. Resulatet av allt pendlande har gjort att jag inte har gjort ett skit på flera dagar. Känner ingen ork till någe alls.

Förra veckan va lite av ett kaos som slutade me att jag skickar iväg nästan alla råttorna. Killarna som ev ska användas till avel vill jag hitta ett å samma hem till men jag vet inte va jag ska skriva i annonsen å så har jag lite krav på att personen ska bo i närheten, hellst i Finspång el Norrk. Milla kan ta dom men då får jag ändå betala maten å ströt. Hade tänkt att kunna bidra me lite ibland, men inte helt. 5 honor kommer jag att ha kvar hemma, dessa e Olivia, Hinata, Azza, Bellan å Yllis. När tanterna vandrat vidare så e tanken att jag ska ta hem pojkarna å hoppas att nån kan ta hand om dom damerna jag har kvar då. Jag kommer fortsätta att ta kullar ibland när jag har material precis som jag tänkt innan. De jag blir mäst ledsen över e att jag avtingade 2 jätte fina råttor som jag hoppats på mycke, men jag vet att jag kan komma åt dessa gener senare så de e ju inte hela världen.

Men de händer inte bara tråkiga saker här. Igår blev jag bjuden hem till Stina på frukost, köttbullemackor m rödbetssallad å skink macka... Kan ju säga att de va as gott. Efter de följde jag me Stina till frissan å sen hem till henne igen.. Efter att vi hämtat "Apan" på dagis åkte vi in till stan. Hälsade på Josefin en snabbis, fick me mig en stor bur till råttorna som e lagom till 5 honor så i den ska tjejerna bo i då jag inte har behov av att ha den stora buren bara till 5 töser. Stora buren ska hem till mamma å göras i ordning så jag kan dela av den som jag vill ha den så honorna kan bo i den övre delen å hanarna i den undre som tanken va från början. Jag fick även med mig massor me inredning till råttorna å inte kosta de ett dugg.

När jag kom hem väntade Emelie på mig för å lämna sina 3 töser. Emelie själv ska sola sig brun i ett annat land. Pratade me henne senare på kvällen om att jag gillade hennes bur å hon har en till nästan lika dan på vinden som jag ska få när hon kommer hem. Å sen när hennes töser inte finns mera så e jag spekulant på den som hon har nu, så den skulle jag me få vart efter.

Idag har jag hur mycke som hellst att göra så jag borde inte sitta här alls... Ska städa som alltid å förbereda till morgondagen då de bär iväg till sthlm å råttutställning... Jag har skrivit en lista på allt som ska göras å allt som ska me. Jag kommer säkert bara hinna me att göra hälften å säkert glömma ta me hälften av allt som ska me i morgon... Jag kommer säkert försova mig å stå kvar hemma å vinka av råttorna, de skulle vara så typiskt mig.


RSS 2.0