VECKANS MAT

Måndag: Pastasallad, Fläskfilé
Tisdag: Kyckling gryta, Ris
Onsdag: Potatis, Köttbullar, Grönpepparsås
Torsdag: Tacos
Fredag: Räckmacka
Lördag: Bruna bönor, Fläsk, Potatis
Söndag: Carbonara, Pasta

Nån som blir avis???

15/3 LÖRDAG

 
 
Vad gör man med en katt som är helt kass i magen? Troligen av fodret så de ska bytas tillbaka. 3 högar hitta jag i sängen när jag la mig där och prata i telefon i natt varav en som jag la mig i. Niiiice...... Nä inte ett dugg.a bara att slita bort allt och bädda rent men innan jag skulle göra de så skulle jag bara ge kräken sin mat och när jag kom in i sovrummet igen nog satan fanns där en ny hög. Kattlådan ska vi inte prata om, den hade klet långt upp på väggarana. Bara att ställa sig och skura. Inte undra på att Mini gömmer sig bakom badkaret.
 
Tyvärr får jag ju inte skriva nå om mit jobb som jag bara älskar för de e så kul. Men jag kan ju skriva att jag fick blommor av husets barn som hen plockade på tomten när vi kom hem från vår utflykt.
 
 
Charmig liten kis den där ungen. Hen tycker kanske lite synd om mig som förlorade 10 gånger igår när vi spelade spel. Tur jag e en bra förlorare.

14/3 FREDAG

När jag vaknade i morse funderade jag på vad livet vill med mig. Ska saker å ting verkligen bara mala på dag efter dag? Efter en vecka gör ryggen fortfarande bajs ont och jag vet inte vad jag ska göra för att de ska bli bra. Tabletter funkar inta fast de va super piller jag fick. Magen känns ständigt tom och full på samma gång men den krampar inte längre som tur e.

Jag älskar mitt jobb men efter flera dagars ledighet blir jag lite små lat. Idag erbjuds lite extra jobb genom att jag har inte bara har en att ta hand om utan två men det ska nog gå bra. Eftersom den ena är hemma från skolan och är "sjuk" så promenaden vi brukar ta på fm får vänta några timmar.

10/3 MÅNDAG

WIIII första rundan med groddar e klara så nu ska dom bara pyttsas om i burkar och få flytta in i kylen. Så fort groddburken e diskad så ska en ny omgång odlas. Krassen borde ha skördats igår men jag gör det idag så det ska råttorna få i sin mat ikväll och så ska ny krasse planteras. Sen såg jag idag att paprika plantorna har äntligen kommit upp ur jorden men dom kommer ta flera veckor innan jag kan plantera i något annat... Skulle behöva ha flera saker att kunna plantera i så jag kan sätta blomkålen och spenaten kan planteras vartefter. WWWWIIII vad det här med grönsaker e kul.

8/3 LÖRDAG

Haha man kanske ska kolla att man skriver på rätt blogg. Hade skrivit ett låååångt inlägg och skulle precis posta när jag upptäcker att jag skrivit de på råttornas blogg... jag skriver på jobbets "padda" så jag vet inte hur man kopierar så jag kunde överföra hit.... Men va gör de, jag skriver ju ändå inget av värde. man kanske skulle ta tag i bloggandet igen.

Det är ju ganska kul att gå tillbaka och kolla in va man har gjort genom åren. Även om ingen annan läser så är bloggen mer för min skull så jag kan minnas när jag sitter där på ålderdomshemmet och är halv dement. Då kan jag berätta om mitt liv och de som jag glömt bort står ju här på bloggen så jag kan fuska lite. Då kommer ingen fatta hur dement jag e utan tro att jag e hel klar i skallen, men att jag sen inte minns va jag käka till lunch e ju en annan sak ^^

Jag som e van att skriva på tangenter fixar de här med plattskärm ganska bra tycker jag. Funderar på om jag ska skaffa mig en själv men näää en mini dator skulle nog passa mig bättre. Jag vägrar fortfarande toutch mobiler så de skulle bli så fel om jag skaffade mig en sån här sak.

Nä jag får bli bättre på att blogga helt enkelt.

RSS 2.0