JAG E INTE DUM I HUVET- SLUTA DÖMMA ANDRA.

Sitter med mitt tidsfördriv, olika program via datorn. Just nu Vi äter oss till döds. Hur "vanligt" folk dömmer tjocka människor. Det anses att tjocka människor e mera dumma än dom som e "normala" Många tjocka människor gömmer sig för folk just för att folk dömmer. Många tjocka människor orkar inte plugga vidare, inte för att dom e  mera lata än andra men för att folk dömmer.

Jag vet att jag har problem med min vikt. Jag vet att jag borde gå ner 50 kg. men jag vet att jag duger som jag e. Jag e samma människa oavsätt hur många kg jag går ner el upp. Jag är stolt över vem jag är. Jag kan skämta om min vikt, jag tycker om att bjuda på mig själv. Jag vill att folk ska se mig för den jag e.

Jag e vacker. Jag e som jag e. Jag är unik. Tänk på de innan du dömmer mig.

Jag vill ha en apa.


TRÖTT

Jag får sluta vara vaken å ptata me Zickan på nätterna... Vi sa god natt kl 6 i morse, jag skulle ha gått upp kl 11 för å ringa lön å kolla lite dagar å få reda på vart mina pengar e. Men jag vaknade kl 1 å då var de försent att ringa, så jag får göra de i morgon. Nu 6 timmar senare ha vi precis ätit å sitter å nickar till ibland.... Skärpning Linda.


HUND

Jag kanske borde skaffa mig en hund så jag kommer ut å rör på mig. Eller jag kanske skulle skaffa mig ett liv överhuvuetaget. Jag har fan suttit framför datorn hela dagen å inte gjort ett skit. Orkade inte ens laga mat. När jag väl gjorde lite mat så blev de soppa av allt. De skulle ha blivit Lappkojs men jag missade totalt hur mycke pulver jag hade kvar. När pulvret va slut så va maten som en fluffig soppa. Men de gick å äta tillslut iaf haha.


DE E EN SAK JAG VILL SÄGA

Prata de kan jag om allt onödigt som finns. E förvånad om de e nån som lyssnar på mig ens. Men när de kommer till allvarliga saker så vet jag inte va jag ska säga så då e de bättre att hålla käften. Jag skiter i mycke men inte allt så tro inta att jag inte finns för dig, dig å dig å kanske dig å alla andra. Jag e bra på att lyssna men de kan bli jobbit me. Jag har mitt att jobba me varje dag, kämpar så gott jag kan. JAG kommer i första han. Precis som Du borde göra hos dig.




GENERATION FETT

Sitter å kollar på ett program som visats på 3an om tjocka kvinnor som tjänar pengar på sin vikt.

Kvinna 1 ser bra ut, har inte jätte stor överkropp men ett arsle som uppskattas väga ca 90 kg... Hon tjänar ca 1 miljon om året genom att sälja lättklädda bilder på sig själv på nätet.

Kvinna 2 tjänar pengar på att sitta på olika män. Tänk att sitta å hoppa på folk hela dagarna. ca 2000 spänn betalar folk för att bli mosade en timma.

Kvinna 3 e en föredetta wreslare som kom på de här me att sitta på andra. Vissa av hennes kunder kommer till henne å vill att hon ska dominera dom... behandla dom som kräk.

Kvinna 4 har en radiokanal som hjälper andra överviktiga kvinnor att vilja bli feta.

Hur fan kan man tända på att låta nån sitta å hoppa som en tok???


HJÄLP E JAG SJUK???

Satt i natt å såg ett program om folk som äter sig till döds.

I allt dom sa så känner jag igen mig massor... Mitt intresse för mat va lika stort som deras. De va tex en tjej som åt normalt när hon va me andra men så fort hon va ensam så åt hon hela tiden. Hon smusslade me godis, fikabröd å åt på nätterna. Min situation e att köper jag fika till mig å sambon så köper jag hälften till bara mig som jag stoppar i mig när han sover å den andra halvan delar vi på. Varje gång jag e å handlar så kommer jag alltid hem me godis å de e inte en chokladkaka utan kanske två som jag stoppar i mig samma dag. Godis intaget sker i stort sett varje dag... är de inte godis så är de läsk. Cola till folket, är beroende av kolsyra kan man säga.


Jag kommer ihåg när sambon åkte hem till sin mamma i nästan 2 veckor å direkt när jag vinkat av han köpte jag 7st 200g chokladkakor en kebab å pomme å en kebab pizza, 2 påsar chips å massa läsk. Jag började me att slänga på kebabben å pommen på pizzan å bara vräkte i mig maten. Åt de till lunch, kvällsmat å frukost. Chipsen åt jag på 5 dagar å sista chokladbiten åt jag dagen innan sambon kom hem.


Ett tecken på att man e sjuk i en sån sjukdom e att man förnekar att man har problem å de gör jag.
Jag vill gå ner å träna men säger varje dag att de gör jag i morgon, men de händer inte så mycke mera. Hmmm jag måste göra någe snart innan de e försent.


PRATA

Jag e i stort behov av att prata, men jag vet inte om vad.

Islands hingsten e såååå snygg


JAG VILL BLI RIIIK!!!

Vänner har jag redan så jag kan strö dom omkring mig så nu vill jag ha en massa pengar.


DE GÖR ONT, DE GÖR ONT, DE GÖR ONT, MEN DE GÅR.

Jag fick hem en hane från min sommar kull som inte va snäll mot sina burkamrater. Skulle kolla om han funkade me mina hanar. De gick till en början bra. Dom bara sniffade lite på varandra å knallade runt i köket å bajsade överallt :P Min sambo frågade efter 20 min om de gick bra. Oja sa jag men han inte mer än att svara förren Nisse som sommar killen heter hoppade på lilla Rota å jagade han runt, runt, jag puttade till han så han slutade. Gick ytterligare 5 min å de va lugnt, men så hörde jag att de va nån som fnös bakom min rygg å Nisse kom fram sidledes å såg ut som en igelkott i pälsen. Han hoppade på en av dom andra hanarna, jag puttade till han igen. Han klättrade upp på mig å höll sig lugn i en minut. Rota satt i mitt knä å gosade å Nisse visade sitt missnöje genom att hoppa på Rota så jag puttade bort han igen. Då flög Nisse på mig å högg mig i armen 2 gånger utan att jag han reagera. Man kan gämföra med ett barn som av ren ilska laddar å klappar till nån. Jag gjorde rent såret å satte på Batmanplåster :P

Timmarna gick å jag pratade me min mamma i telefonen å fråga henne om när jag tog den senaste stelkramps sprutan... Då de va 18 år sen jag fick den så åkte vi till sjukan för säkerhets skull. Väl där kolla dom bara på armen som va svullen å baddade lite me sprit. La ett spritomslag å skicka hem mig me lite piller.

Igår dagen efter betten kunde jag knappt röra armen å jag klämde ut en massa var å gjorde rent å satte på ett nytt omslag. Hämtade ut mera piller som ska ätas i 10 dagar. Rena rånet att betala 245 kr för lite piller :(

Idag efter jag klämt ut massa var å pillat bort allt päckel känns armen bättre å den e inte så ilsket röd längre men fortfarande ganska svullen å idag kan jag iaf greppa saker me handen.


JAG SNARKAR INTE :p

Jag blev tillfrågad att följa med på en liten mini semester till Småland av Stina me familj.

I fredags packade vi bilen full å gav oss ner till Hultsfred för å sova 5 pers i en stuga me 4 bäddar. När Andréas fiskade åkte Stina, jag å barnen för å hämta nycklar till stugan å kolla in Hultsfred.. De va ju inte så mycke att ha av de likka vi såg. Åkte till Willys å handlade lite nödvändiga saker... Köpte en bok jag ville ha trotts att jag bara läst 10 böcker på 2 år. Tidigare läste jag 10 böcker i månaden minst.

Åter tillbaka i stugan gick Albin å jag till lekparken i området för å ta lite bilder å gunga lite. De tom fanns en gunga jag kom i :P Mitt i allt hörde vi ett plask å de va nån tokstolle som bada borta vid bastubadet. Nog för att vädret va skönt, men de va nog ganska kallt i vattnet.

Vi tände grillen för att grilla lite korv. La barnen i stugan å satte oss själva i en annan där man laga mat mm. Satt å lyssna på dom genom en sån där babyradio. Spelade lite UNO innan vi själva hoppa isäng.

Jag vet inte om jag sov eller va vaken, men jag vaknade flera gånger av att någon ryckte i mitt täcke utan att jag regerade... å de fortsatte gång på gång. Tillslut vaknade jag välla till å de va Stina som ryckte i mitt täcke för att jag skulle sluta snarka. Albin började asgarva i sömnen å hade ett leende på läpparna när Stina kollade till han. Jag själv låg vaken i nån timma så dom andra fick en chans att somna innan mig.

På lördags morgonen käkade vi frukost innan vi packade in oss i bilen för att åka till Astrid Lindgrens värld. & timmar va inte nog för att vara där inne. Nog för att de inte va så mycke folk, men de va så mycke att se å barnen ville ju leka på alla ställen vi va på. Alla som vuxit upp me Pippi filmerna vet att hon, Tommy å Annika åt ett Krummelur piller för att dom aldrig skulle bli stora. De fanns tablettaskar me sånna piller i å jag vann en sån ask på ett lotteri. Köpte målarbok me Pippi bilder å pennor till barnen som fyller snart el om dom ska få dom i julklapp.

Tillbaka i stugan åt vi lite mat innan barnen hoppa isäng. Vi 3 vuxna spelade lite Chicago innan vi la oss. Åter igen klaga Stina över att jag snarka. Jag va me i stugan å jag hörde inget :P

Söndag blev dagen för hemfärd. 3 fiskar blev Andréas fångst. De va ganska skönt att komma hem till sambon å djuren. Åker gärna tillbaka nån annan gång.


FAN VA MIN LILLE BROR E DUKTIG

De va folkrace i Nyköping i Lördags å både min mamma å lille bror Robin va me å tävlade.

Mamma samlade totalt ihop 6 poäng.

I Robins första heat blev han 1a, lika så i 2a heatet. I 3e heatet kom han in som 3a men blev 2a tillslut. Dom totala poängen ledde till en B-final. Pata kvalade oxå till B-final så de blev en rysare... Robin kom iväg bra i starten men kom inte först... men när dom kom ur kruvorna så en annan såg igen så ledde han å Pata låg bakom, men när dom körde in på sista varvet så körde Pata om å vände Robin i samma veva. Så totalt kom Robin 3a i B-finalen. Pata i sin tur kvalade till A-finalen och vann den. Överlag så gick det bra för Finspångs folket.


JAG E KÄR.

Japp jag e helkär i Björn Gustfsson. Såååååå charmig.


BAGGE HATAR ÄPPLEN.

Ja vem fan hatar inte äpplen, skalet fastnar bara mellan tänderna.

Haha va jag garvade när Bagge va i blacka, va hade han förväntat sig att de skulle vara massor me folk där??? Världens skithåla e de, där jag har mina första rötter ifrån :P

Vem är de som bestämmer va Jhide ska ha på sig för kläder??? Han passar verkligen inte i röda brallor. Det är en stil å ytterst få som passar i sånna brallor.


JAG VILL ME HA EN SÅN.

Jag ville me ha en gitarr som ger mig lite tur... Haha älskar killarna i andra avsnittet av Idol. Att låtsas vara så nervösa de finns inte ord för hur bra de va. Gillar att ena killen sprang in i dörren me ett brak.

Den dagen Anders Bagge va på macken i Finspång skulle jag ha gått dit men orkade inte, fick höra efteråt att han va där :P Synd att Anderas inte gick vidare, han e bra. Kommer ihåg när jag va mindre så "hängde" vi där han å hans polare repade.

Jävla Göteborgare :P Saknar verkligen inte livet i dårarnas paradis.

Jag blir äcklad av Darin kopian som ska vara me å chilla i sitt badkar me brudarna. 


JA DE E SÅ DE E.

Sen sist jag skrev så har de inte hänt så mycke.

Har passat trollbarnen som va så underbara så de inte e klokt. När stina sa till barnen dagen innan att jag skulle passa dom så hoppa dom runt å sa "tack mamma, jag älskar dig" Alltid kul att vara populär. Finare ungar får man leta efter.

Annars e de full rulle me djuren som e så fantastiska dom me. Päronskruttet kastar sig på mig så fort han bara ser mig å dom 2 nya fisarna Prutten å Plopp utvecklas lite i taget.

Kvällen ska jag sysselsätta mig med att kolla på Idol programmen som jag har missat denna vecka, efter mycke om å men hittade jag det första avsnittet. Många puckon som tror att dom kan sjunga borde inte ens bry sig om att söka. Hör dom inte själva att dom e helt tondöva som en annan. Hm man kanske skulle göra ett grogram liknande Sveriges värsta bilförare. Då skulle tom jag ha chansen att vinna :P

Jag fattar inte hur juryn kan hålla för sig för skratt vissa gånger, sitter å flabbar hela tiden, men de finns dom som e rysare me. Den tjejen som sjöng först gav mig sånna rysningar att jag höll på att frysa. Tycker synd om tjejen som va så nervös att hon grät.. Hon sjöng bra men jag håller me juryn att hon skulle aldrig klara att gå vidare. Till henne säger jag "Sök nästa år igen"


ULTRA

Jag va på ultra idag... eller de va Kristina som va å jag följde me henne för å kolla på "mitt" barn... eller jag ska bli gudmor till henne el honom. De va ganska intressant att se va som finns på insidan av kroppen. Såg att den hade huvud.. armar.. ben... tår.. fingrar å öron. Såg ganska kul ut när den sprattlade runt.

Tycker den lilla korren ska komma ut nu :P


JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ

Jag å min sambo kan verkligen inte åka å handla tillsammans... Vart vi än e så blir vi osams.

Idag han vi inte ens ur bilen i Linköping försen vi muttrade på varandra. Han ville slipa vårt vardagsrumms bord inne i sovrummet för de va ju bara att dammsuga bort dammet sen. Ja visst klart att de e de... men allt damm som slinker in i garderoberna då??? å vi har ju sängen där inne me... e de bara att dammsuga de me???

Handlade lite på Ikea utan mutter, köpte nya tallrikar å bestick. Va på hööks utan mutter. Älsklingen köpte ridskor till mig på herr avdelningen på skopunkten.

Gick in på Jysk å man köper inte 2 olika sett av lakarn, man köper lika danna... mutter, mutter, mutter. Han ville inte följa me in på Rusta så de va bara att stanna utanför... de e ju han som har slantarna.

På Biltema va vi glada å köpte målar saker till att måla om hemma. Fika på Biltema (pappa bjöd som alltid)

Åkte till ÖB för å kolla på färg... Hitta inget vi ville ha å blanda själva e bara kostsamt så de blev ingen färg å naturligtvis kom jag på när vi satt oss i bilen att jag glömde köpa kattsand så de va bara att springa in igen.

Hmmm jag som hade hoppats på att vi skulle kunna få måla om i helgen.. Jaja. färg hinner vi hitta nån gång. Hoppas på att min älskade kan måla en stor fin tavla som vi kan ha ovanför tv:n


JAHOPP

Zickan har åkt hem å pojken har kommit hem. Sambon fick sova på soffan i natt då han ville sitta uppe när vi andra skulle sova... han sa att Zickan å jag snarkade ikapp XD De va kul att ha Zickan här på besök, får bli flera gånger.

En seg å nästan orkeslös dag för övrigt. Får se va som händer i morgon.


RSS 2.0