19/5...1

Fasiken! vakna allt för tidigt å blev jätte pigg direkt. Har nog ganska mycke att göra idag men jag längtar till jobbet på något underligt sätt. Har jobb i 4 dagar till sen får vi se hur de blir.

Valle har gått upp 100g på 1 månad å jag fattar inte va han blir fet av å när jag e ledig e de skitväder ute så jag inte kan knalla ut me dom. Släpps dom lösa är hemma lägger dom sig i ett hörn å sover så sitter jag där å leker för mig själv.


13/5...3

Sa jag att jag hitta kexchokladen me hallon men jag tyckte den va dyr att köpa på pressbyron så jag sket i de. Å nu hitta jag den nya ½ liters paketet me nogger glass... jag skulle sätta i mig hela vill jag lova.


13/5...2

Jag vet inte om jag orkar göra allt som ska göras. Får göra som jag brukar. "Jag listar å betar"

 

Å sen har jag ett stoooort problem. Vart helvete ska jag ställa den 3e buren???


13/5...1

Fasiken idag e de bara 2 månader kvar innan en annan blir 30... tiden går för fort.

Efter gådagens blodbad i sovrummet och 2 badkar lingondricka så åt jag blodpudding till frukost. Inte de bästa kanske men de va gott å jag inte ätit de på flera år.


12/1...1

Jag satte in Dövöra till småttingarna igår å han funkar nu mera som mamma till Ellorna. Dom klättrar på han, dom leker me han, dom irriterar honom men han e lika snäll ändå. När småttingarna går för långt så vände han dom på rygg. Å jag kan förstå honom. Tjejerna har så mycke energi å far runt hela tiden. Stackars X ligger för det mästa brevid Moat eller Valle å ingen av dom vill leka.

Woodan å Bettan e tillsammans hela tiden å dom e jätte lugna. Bettan e mera nyfiken när jag kommer å pratar me dom men jag har ännu inte plockat me tjejerna sen jag satte ihop dom.


10/5...1

Helvete va jag e trött. Vaknade kl 4 av att brukaren ropade å undrade va klockan va sen kunde jag inte somna om igen. Låg å tänkte på alla där hemma. Coffen, bäs å råttorna.

När jag kom hem så gjorde jag en annorlunda introducering med Woodan och Bettan... Jag ville vara säker på att de inte blev ett blodbad igen. Jag fyllde badkaret me vatten så råttorna ändå kunde stå på botten men skulle dom förflytta sig så skulle dom få simma. Inte ett pip från någon av tjejerna under hela tiden. Dom försökte inte ens hoppa ur som alla mina andra gör. Efter 5 min släppte jag ut vattnet å dom började tvätta sig sittandes brevid varandra. Jag svepte in båda tjejerna i samma handduk å de va inga problem alls. Torkade lite innan jag släppte in dom i samma bur så dom fick torka bäst dom ville själva. Inga problem alls. De va Woodan som tyckte att Bettan va intressant men Bettan sket i Woodan totalt. Nu flera timmar senare ligger dom dock oftast på olika ställen men ibland ligger dom tillsammans på hyllan så jag trot att de kommer gå bra mellan dom. Men jag kommer inte sätta in några flera råttor till dom efter hur Woodan regaerade på bebisarna i söndags. I morgon ska jag försöka sätta ihop Dövöra me bebisarna å se om de funkar.


9/5...2

Jag vet inte vad som hände men när jag skulle kolla bussar in till Norrköping fick jag sån panik att jag inte fattade när bussarna skulle gå å jag viste inte ens vilken buss jag skulle åka me heller. Jag brukar alltid få rusa till bussen när jag ska me den men idag väntade jag på den i 30 min å när jag kommer på bussen e de en jag känner som kör så jag fick åka me gratis ^^ Tyvärr va ju nte sätena som jag brukar sitta i lediga så jag satte mig på sniskan där man brukar sätta barnvagnar... Inte bekvämt alls å jag trodde att jag skulle åka ner på golvet hela tiden å varje gång bussen bromsa in så slog jag i huvet.

Träffade Lancia, doggen å Bettan. Skuttade på bussen tillbaka till Finspång och behövde inte betala denna gång heller för snubben som körde fatta inte sig på betalmackapären å jag måste då vara korkad för jag satte mig på samma ställe nu me fast jag viste att de va så obeskönt. Snubben körde som jag vet inte vad. Han öppnade dörrarna i farten och folket som skulle av han knappt ut förrens han slog igen dörrarna å satte fart på nytt. Tror varje stopp tog max 10 sekunder. Han körde typ som om han snott bensinen el va de e bussar går på.

Näpp bajsa å sen knalla till jobbet.


9/5...1

De här me att sätta in nya råttor i flock förbryllar mig ganska mycke just nu. Jag anser att i en stabil flock så ska man bara kunna sätta in unga djur så löser dom det själva med ett pip el två så e de klart. Jag e troligen bortskämd me sånna flockar. Pojkarna va inga problem alls. Lilla X knöla in sig bland dom stora pojkarna å fann sig direkt. Men däremot "Ellorna" blev illa behandlade av Woodan. Min Ella blev ganska illa biten vid näsan men alla sår tvättades rent 2 gånger och idag ser de jätte bra ut. Ellorna fick bo ensamma i en bur under natten. Jag ska in till Norrköping och hämta min andra hitte råtta Bettan senare idag å jag hoppas att hon å Woodan inte glömt bort varandra så dom kan bo tillsammans å försöka få in Dövöra till småttingarna. Uppdatering om de i kväll el i morgon.


5/5...1

AAA va jag inte gillar dig Tina från Chicago just nu ^^ Jag blev så ruskit sugen på ananaspaj i går kväll å hade säkert bakat en om jag haft saker till den hemma... I natt drömde jag om ananaspaj å va fortfarande sugen på de när jag vaknade.

 

Va å kollade på min mammas kattungar nu i kväll å de e ju sjukt så söta dom va, den ena som inte alls ville bli upplyft somnade i min famn å den andra e ju sjukt lik Neko bebis. Fanns ju 2 sköldpaddsfärgade honor som inte har nå hem en å den ena kommer bli långhårig... men nej jag ska inte ha nån katt nu utan sparar till en katt jag verkligen vill ha.

 

Jag håller ju på att banta mina gossar just nu så dom har bara sallads diet (dom får fisk å kött men inte geggor som tunnisarna får) Alla gossarna e duktiga å har iaf inte ökat i vikt bara Valle som troligen smygäter. Fattar inte hur en råtta kan gå upp 21g på 5 dagar. Han har ökat 55g sen jag började banta dom för 2 veckor sen.


3/5...1

Fattar inte varför jag e så trött för men jag skyller på vädret idag. De e typ nästan sommar å ändå vaknade jag  till ett snöit väder.

Haha jag e ju då så jävla smart. Jag skulle handla igår å plockade ner dite ditt å datt å köade i 20 min inne på netto... tror inte jag sett så lång kö där inne tidigare. Jag kommer fram till kassan å ska betala men apparaten säger betalning medges ej. Så de va bara å kolla hur mycke kontanter som fanns å börja plocka bort de som kostade mäst ^^ På vägen hem började jag fundera på om jag verkligen lyckats göra av me över 5000 kr på en vecka men kom fram till att de e fasen omöjligt när man inte handlat nå speciellt. Sambon föreslog att kortet kanske gått ut å jag kolla å mycke riktigt så hade de gått ut 2 dagar tidigare. De e andra gången jag missar att jag ska använda de nya kortet när de kommer... Mindes ju inte ens att de nya kortet hade kommit ^^


RSS 2.0