29/3...1

Ärligt jag ska fasiken inte slå på datorn denna tid på dygnet... nu har jag fan fastnat här å kommer slå rot om jag inte stänger av å börjar göra nån nytta.


27/3...5

Förlåt att jag tjatar om hunden men jag måste säga att han förvånar mig lite ibland.. Tyvärr for han iväg å jaga min kisse men jag va snabbt på fötter å släpa ut han i hallen fick han att ligga där i 5 min utan en rörelse. Sen skulle jag ner till tvättstugan å då fick han följa me så vi tog en promenad. De som förvånade mig mäst va nog att när vi kom ut på gatan så gick de en hund på andra sidan å de va ingen liten hund heller utan en mörk grandis. Spliffs reaktion va att han såg hunden men knallade efter mig utan att ens vända sig om men han blir fortfarande stel i kroppen när vi går förbi hus där han vet att det bor andra hundar. Får se när han blir hämtad.


27/3...4

Jag borde seriöst ha lagt mig för länge sen men Zickan å jag har letat förbrilt efter en sak halva natten utan att hitta de vi söker. Gå en sväng me doggen kanske innan man däckar i säng.


27/3...3

Varför kan inte jag vara smart istället för snäll??

 

Hittade precis denna blogg http://kaffekokarkokboken.blogg.se  å jag satt å småskrattade för de e rätt kul att se va folk har för sig ibland. Å jag som tycker att jag lever ett rubbat liv ^^ Men de kanske e normalt att använda kaffekokaren till nästan allt de e bara jag som inte fattat de än. Jag bara älskar bloggförfattarens katter å hennes underbara fina bilder å hennes fantasi. Jag vill ju me hitta på nå å vara unik.


27/3...2

Skulle fördriva tiden me att finula ut hur den tilltänkta hemsidan funkar om dator ville som jag ville idag för i går va datorn sååå besvärlig. Precis som ett barn som inte får som den vill å blir tjurig... Just nu e de jag som e barnet å jätte tjurig för att den inte vill som jag vill. Jag fattar mig fortfarande inte på hur den funka för de står ju inte på svenska hur man ska göra, fasiken måste jag skaffa mig en tolk eller?? Nä de finns bara en sak att gör... MIO snälla söta rara kan du hjälpa mig me hemsidan igen??

Hunden fiser äckliga dofter just nu. Bara så ni vet att ni inte ska komma hit kl 2 på natten för de luktar Apa. Snart dax att ställa om klockan.


27/3...1

Jag bara måste berömma hunden lite. Va ute me han för en stund sen å de gick så jädrans bra. Vist att han gick me sträckt koppel nästan hela tiden men han drog inget alls... vissa bitar som vid vägen halade jag in han å han gick snällt vid min sida som om han inte brukar göra annat. Han va lydig tills han hörde Tims bil som brassade förbi i en karavan me 4 andra bilar. Spliff reagerade över bilens ljud långt innan bilen blev synlig å de märktes på hunden att han kände igen ljudet å bilen för han ville verkligen åka me. Han kollade olyckligt efter bilen å vände sig om flera gånger.

 

De e bara att inse att hunden kommer få sova här i natt.


26/3...3

Heja läsare ni gör för tillfället ett ganska bra jobb men de va dött där ett tag el så e de jag som bara skriver skit^^

 

Spliff å jag va ute å promenixade å för en gångs skull så va de jag som va ute me han å inte tvärt om. Jag fick honom tom att strunta i en annan hund men han såg välla bara godisen som fanns i min hand. Efter vi käkat så ska jag välla lämna tillbaka han fast jag skulle gärna vilja behålla han men då tycker jag synd om min kissebäs som gärna håller sig i sovrummet.

 

För övrigt så blir man trött av att vara glad å lycklig. Jag tvärsomnade vid 6 å skulle säkert sova än om jag inte satt klockan.

 

Ja snart e de mat å de blir smaskig mat vill jag lova.


26/3...2

Jag kan ju inte gå ut märker jag för jag träffar alltid nån jag känner å stannar för å prata en sväng som blir allt för länge.
Jag knallade för å posta anmälningarna till Edebo å stannade till på OKQ8 för att prata me Anna som jag såg jobbade å så passade jag på att käka en korv till frukost. Snart knalla de in en annan jag känner å vi började prata om stall för hon kände nån som hade 2 hästar som inte ville stå kvar i sitt stall för de va en där som inte va så trevlig å de kunde jag ha sagt till dom innan att hon va sån för jag har ju själv ståt i samma stall å vet precis hur dum denna människa kan vara. Efter en timma dyker Bajsan upp å vill att jag ska ta Spliff för hon ska jobba å han har fått vara själv allt för mycke senaste tiden å klart att min favorit hund får vara hos mig ett tag. De e nästan att hon läst mina tankar för innan jag knalla bort för å posta breven så tänkte jag att jag skulle gått förbi å hämtat Spliff men kom iväg sent som alltid.

Spliff å jag tog vägen förbi parken å vädret e så skönt. Hade jag inte varit så kissnödig så hade vi nog knallat än. Skulle vara skönt att knalla ut i skogen en sväng. Jag vet inte vart bara man skulle bege sig å så måste jag ju städa e tanken. Men först ska jag knalla å handla så sambon kan få sitt kaffe å så e de ju lördag idag me å de innebär GODIS för min del.

Ett komihåg till mig sj... GLÖM INTE BETALA IN ANMÄLNINGSAVGIFTEN TILL UTSTÄLLNINGEN. så ni som läser detta å ser mig sitta på msn sen var snälla å påminn mig om de.


26/3...1

Fan va jag älskar att vakna sånna här dagar, men jag e fortfarande trött vill jag lova. Jag bara älskar att sova i mitt kvalsterbajs som Bajsan ville dammsuga bort igår ^^ Solen skiner å jag mår såååå bra. Dagen hade varit perfekt om min flicka varit här men hon kommer på onsdag förhoppningsvis.

Nu ska jag skriva lite brev å posta de, handla å skriva ett cv till måndag för bästa Bajset hade rekomenderat mig till ett ställe så jag hoppas att jag kan få ett litet jobb där men första steget e ett cv.

Den som sabbar min dag nu kommer få ett helvete för resten av sitt liv men de e välla ingen som tycker så illa om mig eller??


25/3...2

Jag: Jag önskar mig en katt när jag fyller men jag vet att jag inte kommer få en så en dator duger lika bra.

C: Jag ska komma på något riktigt bra till dig då.

Jag: De behöver du inte.

C: Sex varje dag i en hel vecka.

Jag: En hel vecka??? Nu e de ju så att jag e 30 i ett helt år å inte bra en vecka.


25/3...1

Inte nog me att jag e så förbannat trött så e jag jävlit grinig me. Jag har under en längre tid letat efter en hemsida som passar mig å när jag väl hittar en som ser ut som jag vill så fattar jag inte ett skit om hur man ska göra å så e min dator så fittit seg så de finns inte. Posta den inte detta inlägg sen så ska jag hiva iväg den ner till helvetet.

 

Jobbade idag å trodde aldrig att jag skulle hinna me allt som stod på mitt papper men de va faktiskt ganska lugnt mot va andra hade de idag. De e ju skönt att man kan jobbet å inte kommer ny till sressen att försöka hinna me.

 

När jag kom hem så kom Bajsan över me sin super dammsugare. Den e säkert värda dom pengarna man får ge för den men jag tyckte den va lite klupig å hade allt för många saker å funktioner för att jag skulle klara av den. Tyvärr stinker mitt hem av citron som fått mig ha skallebank å jag håller på att kräkas varje gång jag andas in å tydligen skulle doften ta bort huvudvärk men inte på mig... men jag e ju inte som alla andra.


24/3...1

Asså ärligt bara för jag inte blogga igår så vet jag inte va jag gjorde igår å jag e helt seriös när jag säger de.

Ida sitter jag uppe i taket å dinglar me fötterna över fläkt kanten så lätt känner jag mig i kroppen å jag e så lycklig över att få dela mitt liv me min sambo å flickvän... de ska bli sjukt underbart att träffas igen om några veckor.


22/3...1

Har alla mina få läsare gått å dött eller??

Vaknade tidigt å knalla en sväng me Sliff som va förvånadsvärt duktig å lyhörd idag.. Han kunde tom sitta utan att röra en min när de fanns en hund på andra sidan staketet å de har nog aldig hänt när jag varit ute me han tidigare.

När sambon klev upp hade han fått en överraskning av Neko. Kisse katten hade bajsat löst i hans byxor. De har bara hänt 2 gånger tidigare men då har han satt sig på mattan.

Älskade lilla katte kräk.


21/3...1

Idag har jag inte gjort många knop. Legat i sängen å velat hugga av mig huvet e milt sagt. Har gått på en treo diet idag å jag borde ha stannat vid de för när jag väl åt mat så höll den på att åka upp igen. Jag hatar att kräkas så jag hoppas jag slipper de.


20/3...1

Jag va inte allt för pigg när jag vaknade i morse men nu efter ett långt bad har tröttheten släppt. men så blev jag trött igen när jag insåg att jag måste handla nå att äta för 5 fiskpinnar räcker inte långt. Får se om jag orkar el om jag kan övertala sambon att knalla men de e välla lönlöst ^^


19/3...1

Just nu vet jag inte vad som e upp å vad som e ner på mig själv... så trött e jag.

 

Har varit iväg me Bajsan hela dagen, dagen till ära så skulle vi flytta Bajsans å Annas kusar till ett annat stall.

Vi hämtade transporten i Falla där min Mue står, va ju tvungen att hälsa på henne lite men hon behövde kissa så nå hälsa blev de inte.

Slirade oss fram till stallet mitt ute i skogen å packade in alla sakerna i transporten. Den blev nästan full. Slirade vidare nån mil innan radion sluta funka, hastighetsmätaren la av å tillslut dog bilen. Hade de inte varit så mycke snö å hårt i backen hade vi nog begravt vilen men vi satt snällt å vänta i totalt 2 timmar tills bilen va fixad. Snälla Tim å hans "pappa" kom å fixade generator remmen som gått av så vi kunde köra klart. Bajsans mamma skulle köra hem Annas bil men hon kom inte heller så långt innan bilen varken åkte framåt el bakot så hon knalla hem men hon e ju en hurtbulle så några mil e ju inget för henne.

Efter första vändan åkte vi hem å käka lite åkte åter ut till Mue för jag hade lovat att jag skulle ta in dom så då fick jag hälsa på henne. Jag vet inte om jag ska gråta el om jag ska inbilla mig att allt e som förr me henne. De börjar märkas att hon snart e 22 år kantig å dan å utan muskler men de e lite mitt fel som inte hållt igång henne under några år.

Annas hästar gick lätt in i sin transport men Vespa trilskades lite men gick snart in hon me. De va så disigt så vi missade infarten till de nya stallet. Ramir älskade iaf sitt nya hem, Farwa bara hängde på å Vespa va så trött så hon somna.

Jag tror jag e lika trött som Vespa så jag ska bara käka upp mina köttfärsfyllda varma mackor så ska jag me dyka isäng... borde duscha me för jag har nog hö å damm i alla rynkor å hålor som finns på mig.

De här kommer att kosta dig massor Bajsan, ja man har ju inte tråkit alla dagar iaf^^


18/3...4

Helvete va trött jag e å så har jag skallebank me.

 

Just nu saknar jag flickvännen enormt mycke.


18/3...3

Massor, massor, massor att göra, ingen ro, ingen rast. Jag vet inte när jag ska hinna sova för jag har så mycke att göra i veckan som kommer... Massor som ska förberedas å sen hoppas jag ju att jag ska få mera jobb.

Har varit Bajsans slampa hela dagen men har fått ganska mycke gjort men inte dom saker jag skulle ha gjort kanske. Typ den där rövaren har ätit så mycke mat å stökat till så de finns inga rena bestick kvar. Å de där me att äta hinner man välla när man dör eller??

Nepp nu e de att fara till lille bror som fyller år idag.

Ingen ro å ingen rast.


18/3...2

Oj va ont i megen jag har just nu... dels för jag har skrattat massor på jobbet idag. Vi skratta nog i totalt 5 timmar skulle jag tro å så va vi på katt promenad. När jag skulle gå hem så kände jag mig så lätt så jag sprang närstan hela vägen hem el så va de för att jag va så jädrans bajsnödig. Skulle jag ha fisit där så skulle jag säkert ha fart 10m upp i luften.

 

Efter jobbet så gjorde jag smörgåstårta till min sambo för de ville han ha på sin födelsedag, vi bjöd över Bajsan me.

 


Ostjäveln va ju störd.

Men de finns kvar till frukost i morgon ^^


18/3...1

Kisse katten e olydig ibland.


Han passar på när man går iväg.


17/3...2

Jag lovade ju att jag skulle visa bilder från när vi åkte skridskor.

 

 

 

 


Stina använder handikaps pinne

 




Albin låg mera på backen än stod på fötterna.


Men när han väl stod så gick de undan.




Går de för fort å man inte kan stanna själv får man ta hjälp av en snödriva.






Kolla mitt hår hälften e borta.


17/3...1

Sambon blir 26 idag men jag ska inte vara hemma under em/kvällen för jag har ju jobba att sköta^^

De e så jädrans pissit att jag fick ett mess i morse om jobb idag men va tvungen att tacka nej till de då jag har annat jobb samma tid. Senare under dagen så får jag ett nytt mess om 2 pass men kan inte svara för pengarna på mobilen e slut å jag kan inte tanka på förrens vi får pengar från soc el att jag får lön å dit e de ju massor me dagar. Jag kunde å ville ju jobba delat pass på måndag.

Kissen e störd idag just nu ligger han som en nack krage å kurrar som jag vet inte vad. Börjar bli lite obekvämt för han har legat så här i 30 min snart.


16/3...1

Måste bara skriva att jag mår så jävla bra just nu. Efter ett års motgång så flyter allt på.

 

När jag kollade min kalender så e de tidiga mornar hela veckan men de gör mig inget för de e bara roliga saker som jag har gjort å ska göra.

 

Igår hade jag ett möte å skrev på massa papper inför sommaren å bokade intro dagar idag å i morgon. Jag har haft turen att komma att jobba me världens roligaste människor vad jag fått intrycket idag iaf. Jag kommer gå dit i morgon med ett leende på mina läppar.

 

Poolen ringer ner mig å vill att jag ska jobba åt dom å de gör jag ju om jag kan fär jag älskar mina pensionärer.

 

Elisa flisa har fått en operationstid nu så man slipper att tänka på hålet hela tiden.

 

Älskade flickvännen har flytt landet ett tag men jag hoppas hon saknar mig lika mycke som jag saknar henne.

 

Ja de va iaf en inblick i mitt liv just nu i korthet.



Jag bjuder på den ^^


15/3...1

Jag höll fasiken på att kissa i brallan nä jag såg att jag haft 10 läsare på bloggen idag... e ju nästan rekord ;P

 

Vaknade allt för tidigt idag men de va ett måste... straxt efter 6 i morse smet jag iväg till min älskare å gosa ner mig i hans säng. Men han å hans fruga jobba så jag fick nöja mig me att gosa me ungarna. Korren vakna lite efter att jag kom dit så vi låg i sängen å "mösade" å ungen snodde min arm så jag låg obeskönt. Käka frukost å sen traska till skola å dagis. Hemma igen hitta jag min första sångbok. Stod på alla 4 mot en förvarings gronkamoj å sjöng dom sånger jag minns från när jag va 3 äpplen hög å helt plötsligt känner jag att jag att nån tar en tugga av min bak. Elisa Flis hade satt tänderna i min bakvagn, e ju tur att hon inte e vampyr å satt huggisarna i mig.

Har lovat Apan att om han slutar me blöja den här veckan å kan vara torr en hel natt så ska han å jag åka till Norrköping å käka på Donken

Skrattade åt råttorna igår. Yuttis har ju varit me Landi men så åkte ju hon hem igår å jag satte honom utanpå buren så han kunde gå in om han ville. Calle blev nyfiken å började dra i hans tassar så Yuttis pep lite då kom Valle å bet tag i Calles öra som om han sa till han att så får man inte göra. Efter 2 timmar tvinga jag Yuttis att gå in till dom andra å de gick utan några problem.


13/3...3

Ja de va ju inte länge de va fint i köket ^^ Lagade liote mat å de svätte lite hit å dit men jag orkar inte styra mera idag så de får bli i morgon.

Å nu har Landi åkt hem me... hon har gått upp lite dom senaste 3 dagarna så jag hoppas att hon e dräktig nu efter 2½ vecka tillsammans me hanen, men de återstår å se.

Undra va man ska hitta på resten av dagen.


13/3...2

Så nu har jag fasikan städat så knogarna blöder. Då balkongen e fri från snö så plocka jag ordning där ute me... bara hoppas att de blir super väde snart så jag kan skura där ute me. Skulle vilja ha ett nytt bord, en bänk, lite blomlådor å ett litet träd där ute me så man kan sitta i sommar å sola sig. Bara så tråkit att vi inte har nått tak så vi kan sätta upp nät så inte kisse missen trillar ner igen.

Apropå snö som smälter. Kollar man ner för balkongen kan man finna dom mäst underliga ting. Just nu ligger de ett parasoll, en lina för hundarna i huset å deras bollar som jag räknade till 3, ett omslag till en bukett, grannens miljoner fimpar, en ölflaska å min burk Bajsan tappa ner i vintras när hon va snäll å skotta bort snön från balkongen men de mäst underliga som ligger där ute e nog något som ser ut som en klockradio.

Folk e bra korkade el va säger ni?


13/3...1

Efte årdagens rännande på jobbet gör mina fötter jätte ont. Men över lag så flöt hela går dagen å som den skulle å jag åter igen inser hur mycke jag älskar mitt jobb å alla pensionärer. Haha roligast igår va nog när jag kom in till en brukare som jag aldrig träffat tidigare å pressenterar mig som Sorkis. Jag e nog lite råttskadad iaf.

Idag ska jag leva på luft å kärlek  hoppas att min sambo känner lika dant. Vi firar ju att vi varit tillsammans i 5 år idag å svärmor fyller år idag me så jag måste komma ihåg att ringa henne med idag.

Annars vill jag bara köra huvet i väggen å gömma mig å kanske en gång för alla fundera över varför man föddes men jag tror att de e ett olösligt mysterium.

Landi åker hen idag me... dräktig el inte så får hon åka hem. Parningen har förbryllat mig för jag har ju sätt att dom parat sig var å varannan dag men ändå har hon löpt om å om igen. E hon dräktig nu så e ju de bra men om hon inte e de så skiter jag i att para om henne. Får leta upp en annan hona å para me min  underbara Yuttis.

Nä nu ska jag ta å vräka gubbarna i min näsa för dom inte betalat nån hyra å sen ska jag sätta fart å plocka undan de jag inte han plocka me igår å skura diskbänken som av en underlig anledning alltid blir så skitig (de måste vara rövarens fel)


11/3...1

De där me att komma upp idag å tvätta för vi inte har några rena kläder kvar snart gick ju åt helvete^^ Jag va ohurtig å gick upp när klockan ringde å laddade första maskinen sen skulle jag bara gosa ner mig i sängen me en varm sambo å kattebäs men de slutade me att jag vaknade några timmar senare å hade missat ett samtal då mobilen låg kvar i tv-rummet. Men fick tag i den som ringde å jag kan säga att jag inte varit gladare på ett bra tag. Pass jobbet fixat nu iaf så jag hoppas att soc me kan ringa å säga hej el iaf berätta om vi får lite slantar från dom el inte. Men de känns så skönt att slippa simma motströms hela tiden utan nu kan jag glide me lite på vågorna.

Va me Bajsan till stallet igår men jag gjorde inte så mycke. Hjälpte Emma att få Ramir torr så hon kunde rida men de va stört omöjligt då hästen gått utan täcke nästan hela vintern. Blev så grymmt sugen på att rida mitt egna älskade kräk så jag ska nog ringa till Monica å säga till henne att hon måste följa me så jag kan hitta iaf en väg el två där ute. Annars gör jag som jag brukar... hästen får visa mig vägen ^^ Maja erbjöd mig att jag kunde få tävla hennes häst å jag som har sålt nästan alla ridsaker då jag skulle lägga av. Men vi får se i framtiden hur de blir me den saken. Ska iaf följa me Bajsan när hon ska ta sitt gröna kort så jag me får ett ifall att liksom.

På tal om Bajsan... Hon e fan makalös me sitt mss (mun spray sprutande) å inte blir hon bättre för de den torra ungen ^^

Nähäpp ner till tvätten å byta i maskinen så de sista me blir torrt annars får inte råttorna nån inredning för de e de som ligger i maskinen.


10/3...1

Folk e ju bra knäppa. Jag kollade på mannen som talar med hundar och de va en som behövde ha hjälp me sin hund för den kissade inne av glädje... Hunden va en fluffig liten sak men pälsen va färgad rosa å hette Kisses. Ägaren till hunden kallade sig för Kitten och var blond å helt klädd i rosa... hela brudens lägenhet va i rosa. Nej jag e inget fan av rosa å jag tycker absolut inte att man ska överdriva... de blir bara för mycke. Å jag som tycker att de kan vara ganska överdrivet i hästvärlden. Jag tycker att man kan matcha benskydd me schabrak för de gör jag men sen finns de fantaster som matchar in huvor, sina egna kläder å nu mer så finns de ju träns å sadlar i olika färger de e oxå lite överdrivet. De finns folk till allt ^^


9/3...1

De jag va igår e jag inte idag. Kroppen e orolig å jag har vaknat flera gånger under natten å legat vaken. Trodde känslan av panik skulle hålla sig borta ett tag till men jag tror mig veta anledningen till oron. Men nu i efterhand så va de inget att oroa sig för å vara vaken halva natten. När den värsta paniken släppt finns den fortfarande kvar men i en annan skepnad å jag vill vekligen bara sova bort hela den här dan. Jag hoppas att leka me barnen kommer att hjälpa så jag slipper att tänka på ett tag. Barn e välla bästa medicinen??
(haha jag fick upp en bild i min skalle där Stina matar mig me en jätte sked me massa barn på)


8/3...3

Möte nr 2 blev avklarat å nu känner jag mig lite lätter. Om en vecka får vi svar på om jag ska orka leva vidare el om jag måste dö el börja som hora. Hade massa energi när vi kom hem men den tog snabbt slut å jag vill bara lägga mig å sova bort en evighet.

 

Hela dan har varit lustig och verkligen en snabb bergochdalbana. Upp, ner, upp, ner å de tar aldrig slut.

 

Helvete va jag önskar just nu att jag aldrig fötts.


8/3...2

jag tycker att jag har de jobbit i mitt liv men de finns dom i mitt kontaktnät som har de ännu värre men på ett annat sätt. Jag känner mig så tafatt att jag inte kan hjälpa till mera än va jag redan gör. Jag räcker inte till på de viset jag vill. Jag har alltid sagt att de ordnar sig å jag har förlorat hoppet om de många gånger men livet bevisar för mig på nytt om å om igen att de verkligen e så.. ALLT ORDNAR SIG men kanske inte på så vis man velat.

De e som visan Elisa älskar.
Imse vimse spindel,
klättrar upp för trån.
Ner faller regnet,
spolar spindeln bort.
Upp stiger solen,
torkar bort allt regn.
Imse vimse spindel,
klättrar upp igen.

Man kan ha de bra å livet leker men så händer de nå som gör att man faller men man kan resa sig upp igen, de e bara att kämpa... tänk på att spindels tråd kan bli lång å den e stark.


8/3...1

Å va jag inte har hunnit me att blogga men så e de när man haft fullt upp å man vill skriva så mycke ^^

Sambon har varit sjuk så jag har tagit hand om honom å sen jobba jag hela helgen å de va sååå skönt men de e inte kul att först jobba å sen gå hem ett par timmar å sen gå tillbaka... man hinner ju inte göra nå under dessa få timmar. Jag gick hem till min far båda dagarna å käka tårta då han fyllde år i lördags. Mitt hem blev lidandes dessa dagar. Disken har tagit över köket igen å dammtussarna dansar på golvet.

Igår va jag å Hanwi på ett slott å gick en spökrunda. Har varit där förut så de händ inget nytt. Nog för att jag tror på spöken men de där va nästan larvigt på nå vis.

Idag va jag först på ett möte som gick super å hoppas att dom hör av sig snarast så jag kan börja jobba lite mera än va jag gör idag... kl 4 ska jag å sambon tillbaka till samma ställe å ha ett annat möte å jag hoppas att de kommer att gå våran väg denna gång annars har jag sagt att jag ska bli hora å sälja sex för nån inkomst måste vi ha. Har ju typ redan sålt allt vi inte behöver ha av värde så nu e de bara skiten kvar ^^


4/3...1

Borde ha lagt mig för att sussa för länge sen.

 

Har hunnit me att städa alla burarna, diskat, plockat undan, dammsugat å skurat golvet men de tog sin lilla tid innan jag kom igång. Nu e de bara råttornas mat som ska fixas å sen skuttar jag i säng.

 

Varför måste allt hända på samma gång för... på tisdag kommer de bli ett fasligt spring ner till centrum för diverse möten. Får hoppas att dessa möten för mig framåt å inte bakåt.


4/3...1

Jag tror de bor en rövare i vårat kök. Jag städar hela tiden tycker jag men nästa gång man kommer dit så ser de förjävlit ut igen.


3/3...1

De e jobbit att vara mamma ^^ I tisdags slockna jag mellan 2 å 5 å på natten sen kunde jag inte sova för jag hade sån huvudvärk men när klockan ringde så va de bara att gå upp. Barnen jag hade hemma va helt underbara så man har ju inget att klaga på iaf.

Min älskare kom hem över lunchen å käka ugnspannkaka om man nu kan kalla de så^^

Jag skulle ha knallat hem när Stina kom hem men jag stannade kvar för en ficka å kaffeskvätt å under tiden vi drack kaffe började vi städa i skafferiet. Tror de fanns mera te i dessa skåp än va de finns i en te special butik ^^ Tyckte de aldrig tog slut på olika sorter. När vi ändå va igång så körde vi kylskåpet me å hokus pokus så fanns de massa plats för ny mat.

När jag kom hem lagades de mat å min älskade pojke började må illa så jag stoppade ner han i soffan å stopa om, bar fram allt han skulle behöva å de slutade me att han fyllde en hel 10 liters hink. Satt uppe å prata me han tills jag inte orkade håla ögonen öppna längre. Jag håller me sambon att de va länge sen vi satt å prata så som i natt. Oftast går jag å lägger mig lite innan honom å när han lägger sig så snarkar jag så han inte kan sova så då går han upp igen å går å lägger sig när jag kliver upp. Eller så lägger vi oss å kolla på film tillsammans tills filmen e slut å jag börjar snarka så han går upp å lägger sig när jag kliver upp.

Funderar på om man kanske skulle ansöka om snarkmask.. har nog testat allt snart förutom mask å att gå ner i vikt... Finns de nån där ute som testat preparat som funkar å vill dela me sig av sin kunskap??


1/3...1

Tiden går för fort. De e redan den 1a mars.

Dagen började me att jag klev upp halv 6, allt för tidigt för en slöfock som jag. Sraxt efter 6 avlöste jag Andreas från ett barn som varit vaken halva natten, vi la oss i sängen för att mysa en stund. (jag å barnet menar jag å inte jag å Andreas) Men barnet ville inte alls ligga stilla utan gav mig massa pussar å gav sig inte förrens jag pussa henne tillbaka, söta unge^^

Dom andra barnen vaknade till vid 20 i 7 å utan problem fick dom på sig kläder. Utan tjat fick dom i sig fukost å borstade tänderna själva. Vi kom iväg till skola å dagis ganska tidigt men de e skönt att slippa stressa me barnen ibland. Halv 10 kom Stina hem å vi for till Norrköping en snabbis.

Hoppas bara allt flyter på som de ska i morgon me men då ska jag ha både Elisa å Albin hemma. Borde gå me Bajsan på mötet men de går verkligen inte komma ifrån mitt i lunchen. Så jag hoppas att de funkar utan mig.


RSS 2.0