HJÄLTE

En hjälte för mig e nån som finns för andra.

Frågar man ett barn svarar dom att hjältar är starka, har lysande ögon och bär dräkter

Mina hjältar är alla mina vänner, min familj, alla som har påverkat mig till ett bättre jag.

Vem är din hjälte??


LYHÖRT

Stod i trappen å väntade på min far tidigare idag å uppmärksammade att de e ganska lyhört i trapphuset. Jag hörde en av grannarna samtala i telefon å mitt under samtalet la hon av världens brakare. De va jätte svårt att hålla sig för garv... Undrar hur väl vårat stoj hörs i trappen?? 


RING RING

Undrar vem de e som ringer mig mitt i natten från okänt nr å vill prata me mig. Andra gången denna vecka.


UNDRAR

Vad blir de om man har peppar i negerbollarna???


NORMAL

Undrar hur de känns att vara normal... skulle vilja testa på hur de känns nån gång.


CHOCK PÅ SALTÖN

Satt å kolla påSaltön som börjat visas igen på 1an å bara så där så såg jag någon jag kände igen, ingen av dom kändisarna som e me. Jag va tvungen att gå tillbaka lite i programet å kolla igen å mycke riktigt. Där sitter Michael mitt ex å "käkar" ostron. Han har även medverkat i filmen prinsessa, men jag såg han inte där å varit me i en Ericson reklamfilm.


PORR

Bara 50% av alla som e me i porrfilmer gillar inte ens att ha sex. Om man som tjej vill tjäna mera än killar i samma branch så ska man bli porraktör :)


LÅT MIG FÅ DÖ BARA LITE

Jag har gris sjuka, galna ko sjukan, fågel influensa, gäddhäng, malaria, polio, tyfus, krupp å lite snorig näsa.


ROSA ELEFANTER

Jag vet, att du tror, att jag tror, att du vet.


MITT LIV E RÄDDAT

Dom har åter igen börjat visa Hem till gården på Tv4 å till min födel visar dom de även på Tv4 play.


VARJE DAG ME ZICKAN E ETT ÄVENTYR.

I fredags packade jag ner kläder å råttor å begav mig till Norrköping för att ta tåget till Västerås. Jag va där i mycket god tid... typ flera timmar bara för att ta emot 2 råttor. När de väl va dax för tåget att komma så va den resan iställd men dom hade satt in bussar istället å tur va välla de. När jag frågade chaffisen om bussen gick till Västerås fick jag som svar att den skulle till Eskilstuna å sen fick vi se om han körde längre. De fanns inga andra alternativ än att hoppa på bussen å se vart man hamna... Stackars råttorna fick åka väl inpackade i last utrymmet. Jag somnade till en stund å vaknade en stund senare å hälften av alla människor va borta. Somnade om en liten stund till å hux flux va vi i Flen(men till Zickan sa jag att jag va i Finland) I Eskilstuna gick inte bussen längre. Men lite tur hade jag allt för de gick ett tåg till Västerås ganska snart. På stationen där väntade jag på Alex som skulle ha råttor av mig å va snäll att köra mig till Zickan.


Grått å trist va vädret. Antingen bor de väldigt mycke människor i Västerås el så cyklar alla. Tror aldrig jag har sett så många cyklar på samma ställe tidigare.

Hemma hos Zickan mosade jag i mig massa fika under tiden Zickan tvinga hunden att gosa me henne.



Nästa dag va en Lördag å jag blev medtvingad :P till zickans förra lägenhet för att hämta skräp. Åkte nästan limmo dit ju.

För den som ser illa så e de en lastbil.

Där vi satt fanns de mycke gott.


Så vi va tvugna att smaka lite.



Man ska inte skratta me munnen full av chokladboll.

Vi han ju inte i tid för att slänga skräpet vi duktigt samlat ihop så de kastades senare.

De har aldrig varit så kul att kasta skräp förut tror jag :P

Tidigt Söndag morgon knallade jag upp å tog mig en dusch alla andra sov. När jag nästan va klar så vakna dom andra en efter en. Annars brukar de va jag som e sist upp :P Vi packade in oss i bilarna något sena, men vi kom iaf i tid till frisken i Gävle.

Även att jag bestämmde mig i sista stund för att inte ställa ut så e jag nöjd me dagen ändå för mina fina båtar fick priser.

 Ullis ställde ut Finlandia (Tussan som hon kallas) i den inofficiella pet å standard.



Hederspris i pet




Å hederspris i standard.

Fina båten Finnfellow fick



I pet




I standard.

På vägen hem från utställningen skulle Frida jag åkte me hämta havre på ett ställe. På den gården stod de en Islänning som kommer från hon Tilde som va me i bonde söker fru.


Sent på måndagen kom Zickan å jag iväg till Ullis, jävla skit väder va de allt. Fick se alla Ullis råttor man annars bara hör om :P

Tisdag kom vi oxå iväg sent å skulle kolla butiker å loppis... vi han bara me en djuraffär så jag har kommit på att jag vill köpa nya transportburar :P å Feni ska få massage. Efter att ha ätit massor me skräpmat så lagade vi kyckling, ris å sås å de va så satans gott.

Onsdag betydde hemfärd å denna gång gick tåget som de skulle. Jag satte mig i en liten kupé tillsammans me en annan tje å vi började prata direkt om allt å ingenting. I Eskilstuna hoppa hon av å jag kunde äntligen få sluta mina ögon å sova en stund... vaknade inte till förrens vi va framme i Norrköping å där jag skulle av.

Kul att vara iväg men gud va jag har saknat katterna å Christoffer.

Missade helt att jag skulle kidnappa dessa söta.



RSS 2.0