30/10 TISDAG...1

Igår va de inget kul alls. Satt hemma hos Twiiny och väntade samtal från chaffisen som skulle ta me River till Örebro. Mitt i allt ringer min sambo och tjurigt frågar om inte jag hade fixat stoppet i avloppet? Vilket jag inte gjort men jag har iaf försökt (LITE) Vi la på och han ringer igen efter en stund meddelar att det regnar in från taket hos grannen. Shit, ångest, panik och massa annat. Anledningen till inregnandet var att min sambo tog ett bad under tiden jag gick till Twiiny. Släpper ut vattnet, duschar kroppen och tvättar håret. När han e klar och ska kliva ur karet plaskar han ner i ännu mera vatten.. Allt vatten har runnit ut från badrummet till hallen och vidae ut till vardagsrummet. Därav att det regner in hos grannen under oss. Hyresvärden kallas till huset och plockar upp en hårboll stor som en apelsin om inte större. Inte undra på att vattnet inte får plats som de ska. Nu återstår de bara att se vad de blivit för skador av allt vatten.

27/2...1

Jag har tidigare i mitt liv sagt att jag aldrig mera ska se melodifestivalen för jag alltid blir så besviken på dom som kommer vidare å så tycker jag att dom ska ha som förr att dom endast har en tävling istället för alla dessa delar som dom har i dag. Men när jag va hos Pillis igår så va jag tvungen att kolla på melodifestivalen å sen bara för jag kolla på de avsnittet så e jag ju tvungen å kolla va de e för skit dom tagit me i årets tävling.

Så nu sitter jag å undrar varför inte Rasmus Viberg kom vidare för?? Låten e udda men ändå schlagerkorekt. Den fastnar direkt.

Samma gäller Julia Alvgards- Better Or Worse. En klang man känner igen men har något extra i sin röst.

Förutom att Nicke Borg låter som Andreas Jonsson så gillas hans låt men jag hade önskat en mera hes å rockigare röst så skulle den falla mig nice i smaken.

Annars skicka Babsan men me en annan låt å en annan klänning gärna en som e lång.

Jag tycker mig ha hört Christian Walz låt förut då jag tycker att alla hans skit låtar låter lika dant.

Eric Saade´s låt e en fortsättning på förra årets låt. Ändrar inte pojken på något alls när de gäller stil. Nä årets söta lilla barnrumpa borde få annat att jobba me, de e så synd att slösa bort talangen på en kopialåt men de e kanske de enda han kan?

The Moniker skulle ju funka att skicka förutom att hans falsett e för lik Mika å så stör jag mig att texten e OH MY GOD... mmm jag tänker OH MY GOD E INTE LÅTEN SLUT SNART?? Låten hade passat Babsan mycke bättre.


9/3 FREDAG...1

Nästa gång du säger KUK till nån så kanske du ska tänka på vad debetyder^^
Men de e ok att säga KUK till ett träd.


RSS 2.0