30/4...2

De e dax att ge sig ut på chokladjakt igen.

 

Straeberry Cheesecake kommer jag inte att testa för jag gillar varken jordgubbs smak el cheesecake.

Blueberry milk kanske jag smakar om de e nån som bjuder mig.

Maräng och nöt måste ju testas men dom som testat den säger att man knappt känner smaken av maräng å e de så e den ju en besvikelse.

Å så Caribbean som innehåller cocos som jag gillar men så e de ju banan i me å de e inte gott i godis.

 

Helt enkelt e de nån som får bjuda mig på dessa sorter så jag får smaka för jag känner att jag inte vill köpa dom själv å bli lika besviken som me mangon.

 

Nice de skulle vara me jordnötter el typ jodrnötssmör i en chokladkaka mmmm va gott.


30/4...1

Jag vet inte hur jag ska göra... Ska jag göra som kroppen vill eller som hjärnan vill??

 

Längtar till min underbara flickvän i Rejmyre, tycker så jävla mycke om dig <3


28/4...1

Bläää för att flytta, jag hatar de verkligen. Skönt att de inte va jag som flytta för ja har ju så otroligt mycke me saker, iof har ju Mio de me men hälften kunde vi lämna kvar i Katrineholm å ta en annan dag. 2 vändor fick räcka.

Funderar på att gå ut å sätta mig i Solen en stund för va ska man annars göra på landet i Småland. Undrar om Mio blir glad på mig om jag släpar ut hennes dator?? Fniss de får vi se då.

26/4...1

Du vet att jag gör allt för dig darling. De e du å jag mot världen i nöd å lust tills döden skiljer oss åt. En dag gifter vi oss så jag kan skydda dig mot allt. Vi flyttar till Sorklandet å lever ut våra drömmar (jag tar me mig Christoffer bara så du vet^^)


25/4...1

Hade jag inte varit så lat hade jag joggat till Västerås å hälsat på Zickan, Ullis, Festis å Jen. Efter de hade jag tagit vägen förbi Toril i Skåne för å hälsa på henne å Nike. Å när jag ändå var ute å for skulle jag dejta min flickvän.


24/4...1

D e e så jävla läskit att vaka upp å inte veta vart man e. De har jag gjort 2 gånger denna vecka å de roliga e att jag ändå vaknar i min egna säng i mitt egna hem... Förvirrande ja.


23/4...4

Fick en massa kläder i 2 stora kassar av kusin Jenny. Hälften kunde jag ha/ville ha iaf. Med i högen va en vit klänning jag bara älskar men pga för mycke fläsk så får ni inte se några bilder på kläderna^^


23/4...3

Va hos min mamma å Tommy på landet för att fira lite påsk. Vi va 32 pers å då va inte bror Nonne å hans tjej me för dom e i Tyskalandet.

 



Vi smaskade så klart tårta å bara för de va så orättvist att de bara va en som fick en ros förra gången fanns de flera denna gång.


Å va e en påsk utan påsk liksom


23/4...2

Jag tycker att min katt e den sötaste i hela världen å oftast när jag sitter vid datorn så kommer han å ska mysa. Han vet att han inte får sitta på skrivbordet men de tycks glömmas bort väldigt ofta.

 






23/4...1

Jag va me Bajsan till stallet för ett tag sen för att fota å hjälpa Bajsan. Bajsan har fått bilderna men jag kan ju visa er andra me några av dom.

 





Jag fick oxå rida å de har jag inte gjort på 1½ år el någe


Man måste ju bråka när de blir jobbit


Funkar de inte att köra upp huvet så kan man stegra (bilden e tagen i landningen)


18/4...1

Jag får fortfarande panik över vilken hemsida jag ska välja att ha till råttorna. Dom e för svåra för mig att använda el så e de jag som e dum i huvet.


16/4...1

Ja än sitter min tumme kvar iaf. Bara jag hoppas att jag får behålla nageln då de e en bit som fattas vid nagelbandet.


15/4...2

Glömde ju att skriva att när vi va iväg på utställningen käka vi pizza å blev gubbraggade ^^ Jag va ju bara tvungen att ta en Vikingbåt (för er som e tröga så har ju alla mina kullar namn efter båtar å kallas för båtarna å Valle heter ju Viking Valiant)

 

Å idag testade jag att göra kladdkaka me dumle i, iof hade jag bara hälften av dumlen man skulle ha i så de blev inte så mycke smak men den e värt att göra igen vid ett annat tillfälle.

 

Å bara för jag e fet å svullar massa gott så skulle jag lägga in en bild på min mage men ni får nöja er me Nekos fet mage istället i brist på min.


15/4...1

Tummen upp för Familjen Sorkland... ja så skulle man kunna säga. Både jag å min sambo blev bitna av en förymd skrämd råtta, båda på höger tumme.

 

Den lilla stackaren och hennes bur kamrat kom hem till mig för ett tag sen för att ägaren blivit biten och blivit rädd för den ena så hon inte ens vågade städa buren. Här har hon legat å tryckt i ett hörn men jag tyckte ändå att sen jag flyttade buren att hon blivit mera nyfiken å kommit fram när man gått förbi å pratat me dom men förtfarande varit reserverad... Jag har tagit ut henne ett flertal gånger å hon har ju fått panik så man fått trycke henne mot sig. I buren har hon bara bråkat me kompisen så hon skrikit å försökt fly.

Idag tog jag ut dom för bur städ å satte dom i en transport men tydligen fick dom upp locket på den. Den ena kunde lätt fångas in men den andra stack under frysen vi har i vardagsrummet, den flyttades ut å min sambo fick tag i henne å skulle byta till ett bättre grepp när hon skrek i panik bet han i tummen. Jag fick tag i henne men då bet hon även mig. For runt i köket å in under kylskåpet, de va bara att dra fram den me. Tillsammans kunde vi fånga in henne i en glassbytta å hon va fast.

 

Jag har pratat om i några dagar om att hon inte känner sig trygg me människor å kommer nog aldrig att göra de heller så jag lät flickan somna in. Tyvärr fick de bli så men de va nog bäst för henne. Jag skulle aldrig kunna omplacera henne å veta att nån annan kommer att kunna bli skadad å hit flytta hon för att slippa sitta i en skitig bur.


13/4...2

Kan de vara så enkelt att jag lider av migrän?? Testade 2 piller å nu känner jag inget annat än att jag e tung i huvet men jag tror att de beror på att jag e trött.


13/4...1

Är de inte komiskt??

http://video.se.msn.com/watch/video/har-hoppar-hasten-hopprep/1jshxznjq 

För övrigt så ville jag dö i morse me å har fortfarande sån värk, men den är ännu inte så explosiv som den tidigare varit.


12/4...3

Lilla Woodan e ju bara för underbar.

 


12/4...2

Allvarligt jag vill snart dö om de ska göra så här ont hela tiden.


12/4...1

E de nån som kan hjälpa mig att dö en smula.. Jag har så fruktansvärt ont så jag inte kan sova. I natt har jag sovit 2 timmar sammanlagt å jag lever på treo för tillfället.


11/4...1

Förutom att jag sovit för lite å huvet värkt som fasiken så tycker jag att helgen varit rolig och ganska händelserik på olika nivåer.

Utställningen gick ju inte som planerat men de e ju skit sak samma. Bara så kul att Fridas flickor tog så många priser särskilt dom stulna orm mats råttorna å för Lancia gick de me bra tycker jag ^^ Gjorde mig både en å flera nya bekanskaper och de ska bli kul att få åter se några av dessa vid ett senare tillfälle... typ på en fika i Norrköping ^^

Vi han ju me lite råttjakt oxå å den tös som tidigare fångats in var en nyfiken hoodis som jag hade innanför tröjan hela vägen hem. Nu bor hon me kastraten å 2 honor till. Hon tycker det e otäckt när man tar i henne men när hon väl e uppe så njuter hon av att man tar på henne. Jag bara hoppas att dom kan fånga in hennes "syster" som fortfarande finns kvar i skogen så dom kan återförenas. Kan inte förstå hur nån bara kan ställa ut en bur i skogen med öppen lucka å bara gå där ifrån.


9/4...1

Japp... snart bär de iväg å de ska bli spännande om jag kommer hem me en silver pet el inte.


7/4...3

Åt en allt för fin tårta

 


7/4...2

När min flicka va hos mig så åkte vi till stallet å de e åratal sen jag tog bilder på hästarna

 


Tanten fyller 22 om ett par veckor.







Styrelsemöte


Va de nån som ropade godis??


Hade du inget godis??


Men om jag gör massa konster då??


Nu då??


Äh inget godis, då skiter vi i er.


Hmm nog för hon kallas grå^^ Ja sådan mamma sådan dotter.


7/4...1

För lite bilder på bloggen??

 

Spliff å jag har ju gått ganska många promenader å jag har ju haft kameran me mig men av alla bilder jag tagit så blev de bara en som man kunde se att de va en hund å inte nå annat.

 


5/4...6

Jag har säkert glömt att skriva massor som jag velat ha me men de skiter jag i just nu. Har ju hunnit me å göra så mycke på bara en vecka, fattar inte hur jag som inte brukar hinna ett skit. Jag har ju typ hunnit att åka till stallet å borstade en lerklump... innuti klumpen fann vi en häst ^^ Hunnit att hjälpa syster min att släppa ut hästarna i hennes stall, plockat massor me pinnar å grenar i trädgården hos min far, handlat mat å lagat massa god mat. Å så har jag ju hunnit me å jobbat lite me... Inte illa för att vara lat å heta Sorkis ^^

Jag har säkert rört till allt i mina 5 färska inlägg men ni reder säkert ut de om ni orkar läsa mitt dravvel.

Bara så ni vet så e jag på jäääättte bra humör ^^


5/4...5

Bästa me hela förra veckans bloggtorka va nog ändå när min älskade flicka va hos mig å sen har ju Sorkland utökats me 7 bebisar födda 3/4 Ska bli spännande att se va dom kommer få för färger å så kommer jag ha ångest över vilken jag ska välja så jag kommer spara allihopa utom den/dom Isabella ska ha.


5/4...4

Behöver du en guid under din resa... ring till mig så kollar jag på eniro... Ja Mio hitta rätt på de viset iaf.

Men be mig inte vara vägvisare för jag bara tror att jag hittar men de blir en extra omväg innan vi kommer fram. Hittar rätt 1 gång av 10 skulle jag tro så de blir att åka fram å tillbaka några gånger innan vi kommer på rätt väg.


5/4...3

Under veckan så har jag fått hem 5 omplaceringsråttor som jag ska försöka hitta nytt hem till... En av dessa e en döv kastrerad roan hane å han ska få stanna hos mig. Han har fått namnet I can´t hear you. Dom andre tjejerna heter Nova, Tuva, Spinelli å Willow, dom 3 första e roans å Willow e en agouti... Tjejerna e nyfikna men ganska rädda så de kommer bli mycke jobb me dom.


5/4...2

Tydligen drömmer jag ganska mycke på nätterna å i vanliga fall så brukar jag inte komma ihåg va jag drömmer men  för ett par nätter sen så satte jag mig upp i sängen å skrek på min stackars sambo som låg brevid mig å kolla på film. Jag skrek att han skulle sluta ringa till mig hela tiden. Jag drömde då att vi låg brevid varandra i sängen men att han tyckte de va så tråkit att han va vaken men inte jag så han satte igång å ringde till min mobil så jag skulle prata me han en stund. Jag la på å han ringde igen å så höll han på tills jag då satte mig upp på riktigt å skrek på han.

Sen Bajsan va å dammsög bort mitt kvalsterbajs så har jag sovit så illa å har ont i kroppen när jag vaknar... Tror inte på att de e bajs utan de måste vara stoppningen hon dammsög upp.

Härom morgonen drömde jag att jag va hos Bajsan å blev så kissnödig så jag va tvungen att uppsöka toan.. Dumma va att Bajsans toa såg precis ut som våran toa fast spegelvänd å i handfatet låg det massor me skitiga barnmatsburkar å istället för tvål fanns där bara havregryn... Nog för att Bajsan e lite knäpp men inte så knäpp. När man drömmer att man kissar så brukar man ju kissa i verkligheten me... Så när jag kaknade ur min dröm där så trodde jag helt klart att jag hade kissat på mig... De hade jag inte men jag fick gå me benen i kors till toan för att inte göra de vill jag lova.


5/4...1

Nä jag har inte varit för upptagen för att blogga men jag har haft för mycke att skriva så jag vet inte vart jag ska börja å i vilken ordning jag ska skriva de i heller. Men jag ska göra ett försök att få me allt jag vill dela me mig.


RSS 2.0