31/1...3...Naken

Jag känner mig nästan naken utan mitt hår. Hälften av håret klipptes bort å när jag flätar de så blir de bara en liten stump, men de växer ut igen... hoppas jag.


31/1...2

Fattar inte hur man kan vara så CP trög.


31/1...1

Bajsan å jag va ute på äventyr el ja vi va ute å halkade på en kvast å lite annat vi "hitta"


30/1...3

C: Ligger du skönt älskling?

Jag: Va??

C: Jag sa fel. Jag tänkte på dig men kolla på katten.

Jag: Du älskar katten mera än mig.

C: De kanske jag gör, för han snarkar inte lika mycke som du.

Jag: Jag måste blogga. 


30/1...2

KUK säger jag bara.


30/1...1

Ibland funderar jag på hur korkade människor kan vara, inte för att jag e så jävla smart.


Bajsan å jag ska ev ut på äventyr senare.


29/1...2

Mio väckte mig kl 10 å jag kände mig inte alls pigg. Fötterna värker, Kroppen e öm å snoret rinner. Man kanske ska bädda ner sig i soffan å smaska godis för de e ju faktiskt lördag idag.


29/1...1

Släppte en brakare som fick näshåren att krulla sig i en kvart.


FRISK LUFT

Den som säger ett frisk luft e bra ljuger.

 

Jag e genomförkyld igen å de e bara för jag varit ute.


SKYLTAR

I stallet hittade jag en ganska rolig skyllt man kan hänga på en grind till en hage^^

 

"Här går du in, Baggen hjälper dig ut"

 

stod de på den jag tycker iaf att de va rolig.


HALVDÖD

Jag e näst intill död just nu. Promenaden igår har gjort tjockisen stel som fasiken men jag tog en morgon promenad iaf. Skulle ha tagit me mig stegräknaren men de glömdes å även kameran fick stanna hemma.

5 timmar jag jag promenerat på 2 dagar+ allt jobbande i stallet så borde jag ha gått ner minst 50kg^^


Mina fötter hatar mig iaf för under den ena foten har jag en vattenblåsa under stor tån å på den andra har jag en vattenblåsa på hela trampdynan under tårna å hälen har fått sprickor i huden. Får se när fötterna blir normala igen.


Å på måndag ska jag klippa mig ^^


JULEN

Min sambo städade undan julen idag å jag griljerar en julskinka nu, bara 10 min kvar på den nu.


ELISA

Då jag satt på sambons dator i morse när jag skrev om kalaset så blev de ju ingen bild på födelsedagsbarnet.

 


Tänk va barn växer mycke på ett år.


ÅÅ HEJ, ÅÅ HÅÅ

Min sambo tycker att jag har en stor röv, jag ser den inte så jag vet inte.

 

Jag han me allt jag skulle innan jag knalla till stallet men kom iväg en timma än va jag tänkt mig. Nog för att de gjorde ont i ena vaden halva vägen men när de släppte så hade ena foten domnat bort istället ^^ Men jag känner nu efter att ha suttit ner ett tag att satan va jag e stel i fötterna å lite i höfterna.. Jobbar bort de i morgon när jag både ska knalla till stallet, ta ut hästarna, mocka å fylla mat innan jag går hem igen... ska svänga förbi frissan å boka tid för de han jag inte idag. Å sen ska man tillbaka till stallet å ta in dom me men jag hoppas att jag slipper gå den rundan.

 

Ska försöka ta me mig kameran i morgon å ta lite bilder, men de e välla för kallt för att batterierna ska funka som dom ska. 


MASSA ATT GÖRA

Ja idag kommer jag ha fullt i mina planer. Nu på morgonen ska grabbarnas bur städas å de ska plockas undan, dammsugas, lagas mat å ätas mat innan jag tar en lååång promenad till stallet. På vägen til stallet ska jag gå genom centrum å hämta lite papper å boka en klipptid för nu ska håret väck. Skulle vilja färga håret me men de skulle gå på 300 å de e lite mycke pengar att lägga på bara de. I stallet sen ska jag ta in hästarna å pyssla lite me dom tills att de e dax att ge dom kvällen.


KALAS

Nu på morgonen kom jag på va jag skulle ha skrivit i går kväll^^ Jag skulle ju skriva om att jag varit på kalas. Min lilla Elisa blev ju 1 år igår å jag va där för att gratta henne å käga god smörgåstårta. Jag som e urfattig kunde inte köpa henne en present, men hennes mor, far å syskon får välla hitta på nå nån dag så bara Elisa å jag får hitta på nå tillsammans. Vist hon e bara 1 år men jag tror hon kan uppskatta de me istället för leksaker om inte annat så uppskattar nog föräldrarna de.


MEN ÅÅÅ

Jag loggar in här för att jag skulle skriva nå som jag kom på att jag va tvungen att skriva, men den jävla tanken flög sin kos.


SÅ JÄVLA TYPISKT

Poolen har inte hört av sig på flera veckor men just idag vet jag inte va dom har fått för fnatt. Först får jag ett mess om jobb i morgon mellan 7-15.30 Ja tänkte jag äntligen får jag jobba, men så kom jag på att för en gångs skull så ska jag till stallet å ta in hästarna för att ägaren ska resa bort å då kommer vara svart när jag ska gå den lång vägen dit å utan lyse me. Så jag tackade nej. Staxt där efter får jag ett mess till om jobb idag från 16.30-21.30 tackade även nej till de för jag ska på 1 årskals kl 15. Jag vet att man bara ska släppa allt man har för händerna när dom vill att man ska jobba men nej jag tänker inte göra de den här gången. Har jag planerat en sak hatar jag att de rubbas lilla minsta, mina planer tillhör mina tvångstankar å hela världen rasar om jag inte gör som planerat.


DU BERÖR MITT HJÄRTA

De finns få i världen som tar så bra hand om sina djur som ****** gör. Hon gör allt för sina djur å tänker sällan om inte aldrig på sig själv. När djuren blir sjuka sitter hon med dom i sin famn å håller dom varma, ger dom att dricka å matar dom. För ett tag sen så avlivades en råtta hon köpt av mig. Hon ber veterinären skriva ett intyg så jag verkligen ska se att råttan inte finns mera å verkligen ber om ursäkt för att hon inte fick tag i mig innan hon åkte till veterinären för att akut avliva. Den här personen blir rörd när man berömmer henne för de jobb hon lägger ner å jag tycker att hon gör ett fantastiskt jobb varje dag. Jag tycker hon är jätte rolig å de e verkligen underhållande att prata me henne å man får sig alltd ett gott skratt. Idag kom de ett brev me reklamen med avlivningsintyg men de första jag fick upp va en bild på den åtta jag sålt till henne... Nawww va gullit gjort av henne tänkte jag å visade min sambo. När jag visar honom bilden ser jag att de står något på baksidan av den.

Tack Sorkland för världens finaste lilla Näsa!

När jag läste de brast jag i tårar. Du berör verkligen mitt hjärta min vän å jag e glad att jag får ta del av ditt liv.


Näsan som liten


YOUTUBE

Min sambo ville att jag skulle göra reklam om hans youtube sida där han lägger in filmer när han spelar. Jag skulle lägga in de som favorit på min sida men jag har som vanligt glömt bort lösenordet.

http://www.youtube.com/user/XzDisciplezX?feature=mhum


AMS IDIOTER

Va på arbetsförmedlingen idag å snubben jag prata me va ju så jävla trög så han inte fatta de själv. Å jag tyckte han va sååå otrevlig så de finns inte. Han satt å jäspa 40 gånger utan att dölja de el be om ursäkt. Han rullade me ögonen precis som man kan göra när man e trött så jag trodde där ett tag att han skulle somna. De e sånt här som gör att man inte vill gå dit mer än nödvändigt. Jag skrek kuk till en av deras datorer å fråga om jag fick slå sönder den men de fick jag ju inte. Sa rakt ut att jag va sur å hoppades att mötet skulle gå fort, vilket de inte gjorde när han satt å nicka till hela tiden. Ah man har fått lite uträttat nu iaf. Bara lite saker till så kanske man kan leva någorlunda normalt igen.


NYTT

Då min hemsida där jag har råttornas blogg ska läggas ner så har jag skapat en ny blogg till dom.

http://sorkfamiljen.blogg.se


SATT Å TÄNKTE

Kollade runt bland massa andra bloggar å har kommit fram till att jag e så jävla oteknisk så de finns inte.


TRÅKIG

Min blogg e tydligen tråkig för de e aldrig nån som läser den... Nån som råkar läsa som har lust att hjälpa mig få mera besökare hit?? Eller så får jag helt enkelt skriva någe intressant som folk vill läsa om. Borde kanske ta mera bilder å lägga in.


Apan å Valle


ÖVERKÖRD

Jag vet inte hur många gånger jag har slagit mig idag... först körde jag över vänsterfoten me badrummsdörren. Sen ett tag senare orkade inte min sambo stå på sina egna 2 fötter så han stod på min vänster fot å på min onda stortå. Sen har jag hunnit me att tappa både de ena å de andar på mina fötter. Hinner säkert kapa alla tårna innan jag kommer isäng skulle jag tro.

Sen har har jag blivit helt såld... har lyssnat på den säkert 1 miljon gånger

http://www.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk&feature=channel

Lyssna å njut.


STUDIEBESÖK

Jag har under allt för lång tid struntat att åka till stallet fast jag har en häst att ta hand om när jag vill. Men för några veckor sen ringde ägaren å fråga om jag kunde hjälpa henne me hästarna för hon ville resa bort å självklart kan jag de, de e kanske de som behövs för att jag ska komma igång igen å ta hand om de som varit mig så varmt om hjärtat i så många år. Så igår åkte jag me Monica till hennes stall på studiebesök så jag skulle kolla vart alla sakerna fanns å hon berättade om alla rutiner. Så de kommer gå så bra dom dagarna jag blir "häst skötare" på nytt i några dagar.

Jag e ganska stolt över mig själv när de gäller mitt godisätande... Första veckan låg ju all fokus på chipspåsen i skåpet, andra veckan va de inte så farligt, men på fredan köpte jag mig en chokladkaka å 2 påsar me jordnötter me choklad utanpå vilket va ganska onödigt när jag inte äter nötter^^ Den här veckan gick de bra till fredan å Stina bjöd på choklad ur en ask... jag tog en för att alla andra gjorde de förutom Stina då som tog två, sen kom jag på några timmar senare att de va ju inte lördag. Lördan kom å jag va inte direkt sugen på godis alls, men knallade ner till netto för att Christoffer ville ha godis. På netto fick jag ångest för jag va sugen på allt å viste inte va jag ville ha, men tillslut tog jag en 500g chipspåse Öppnade påsen å tog 1/3 av den sen ville jag inte ha mera. Va inte alls sugen på chips så nu ligger resten i skafferit i köket å väntar på att de ska bli lördag igen.

Om Christoffer å jag skulle gifta oss skulle vi ta efternamnet Funk.


SUR JÄVLA BITTERFITTA

Jag skulle kunna slå in skallen på nån idag el iaf sparka in trynet på nån. E på ett jävla humör idag. Fick ett utbrott i köket under den så kallade matlagningen, slutade me att de va mat över allt, men tillslut fick magen lite mat. Skulle vilja skrika så de hörs till Kiruna, el knulla skiten ur min sambo så ingen av oss kan gå på flera timmar. Sambon e tyvärr sjuk så de lär välla inte bli nå kuk ikväll heller.

MORRRR


MUPHUVVE

Jag har oxå blivit drabbad av mupphuvve. Akta er för henne.


SKIT

Jag ville verkligen inte vakna idag, men nu e jag iaf uppe. Jag har hunnit me allt jag ska göra idag förutom handlat, vet inte om jag vill göra de heller men jag måste om vi ska ha nå att äta. De känns som om jag har brottats me mig själv å har ett lätt tryck över hela mig typ som om jag håller på att kvävas.

Zoomin där jag har råttornas hemsida ska läggas ner så Mio e snäll å gör en ny till mig. Den kommer förhoppningsvis bli någorlunda som jag vill... kanske inte till 100% men de fixa vi till. Kommer lägga ut den när den e klar under tiden får mina besökare nöja sig me zoomin.


HMMM

Hur kommer de sig att jag står på en parkering, iklädd i stövlar å min fula morgonrock, har en "toalett spol sprint" i näven å letar efter en mutter i snön mitt i sommaren... Ja de kan man ju fråga sig... Konstigt va man kan drömma om ibland.


GADD

Nu när jag sitter vid min dator för en gångs skull så laddar jag upp en bild på en av mina tatueringar som jag gjorde i höstas för de har jag ju lovat att göra.


DEATH RACE 2

Glömde ju att skriva att jag härom natten kollade på Death Race 2 å jag hatar verkligen filmer som går bakåt. 2an handlar om tiden innan 1an.

 

1an e så satans bra men 2an kan suga pung.


CHIPS

En hel vecka har jag kunnat hålla mig från godis men idag e de godis dag. Har ju sagt hela veckan att de första jag ska göra lördag e att ta fram en påse chips å moffa i mig den... men jag e inte alls sugen för tillfälet.

Satt å vänta till halv 4 i natt på att polisen skulle höra av sig men icke... iof gjorde de inte så mycke då festen lugnade ner sig efter att jag ringt dom. Men på måndag ska jag ringa till bolaget (inte systemet) å berätt att jag ringt polisen så dom får ta ett snack me gossen (ungjäveln) Men gissningsvis så kommer dom inte å göra de. De e sällan som dom gör som dom ska. En annan får ju städa trappen här utanför för grannens hund hårar så mycke å de vill jag inte ha in till mig.

En fredag i december fick vi hem ett papper där de stod att dom på tisdagen skulle komma å kolla genom alla lägenheterna. Jag ville visa en någorlunda städa lägenhet så jag satte igång å storstäda lägenheten. Höll på ända fram till måndagskvällen, men jädrans va fint de blev. Sambon lyfte ut hela badkaret å "grannan" betalade igen massa hundvaktstimmar genom att ta hand om spisen å köket. 12 sop påsar senare va de jätte fint. På tisdagen när dom skulle komma gick jag upp tidigt för att duscha, dammsuga, skura golvet å diska de sista. Blev klar vid 10, väckte sambon å satte mig att vänta. kl 17 gav jag upp. Å inte ett pip har vi hört om de. Så de ska jag me ta upp på måndag när jag ringer.

Nä om man skulle ta å öppna den där påsen me chips nu.


5 SAMTAL SENARE

Under 30 minuter har jag pratat me 4 vaktbolag men ingen av dessa hade hand om den fastigheten som vi bor på så till slut ringde jag polisen.
Anledningen e då våran lite störande nyinflyttade granne å hans fest som mer å mer ballade ur. Vete fasen va dom höll på me. Han spelade helt värdelös musik, dunkandet i väggen bara ökade för var 5e minut. Nån brud satt i trappen å böla innan hon gick in i lägenheten å fick ett utbrott å vråla som jag vet inte vad. I nuläget väntar jag samtal från patrulerande polis som hade ett annat ärende innan dom kunde komma hit. Festen har avtagit lite men ibland hörs dunkande i väggen och man hör hur det samtalas på andra sidan.


STÖRANDE

Finns de nå mer störande än att höra allt som grannarna gör. Vägg i vägg me oss har de under veckan flyttat in en yngre kille. Vist att de kan låta ganska mycke när man håller på att sätta ihop möbler å de kan eka lite innan man fått upp tavor, men man behöver fan inte hålla på mitt i nätterna me sitt bankande.

Just nu sitter jag å irriterar mig på att han spelar musik som dunkar å vibrerar i våra väggar samt att han har massa folk där som ska höras över musiken.

En perfekt granne för mig hörs inte mer än när han går i dörren, el en som aldrig e hemma.

E synd att klockan inte e så mycke så jag kan gå å klaga.

En annan sak jag stör mig massor på e folk som inte kan stänga dörrar. Hur svårt kan de va att trycka ner handtaget, stänga dörren å släppa handtaget... man gör ju så när man öppnar fast då öppnar man dörren istället för att stänga den.


DAGENS LISTA

DAGENS VILL HA: En annan dag.
DAGENS KLÄDSEL: Mysbyxor å T-shirt
DAGENS SMINK: Morgongrus.
DAGENS FRISYR: Fläta
DAGENS LÅT: Har intte lyssnat på någe ännu.
DAGENS PLANER: Inte ett skit.
DAGENS SAKNAD: Ett berg av godis som jag kan äta.
DAGENS BÄSTA: Vaknade iaf på rätt halva av dagen.
DAGENS ROLIGASTE: Inget kul här inte.
DAGENS DUMMASTE: Hela dan.
DAGENS MISSLYCKANDE: Jag vaknade.
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS ONYTTIGA: Saft
DAGENS HUMÖR: BLÄÄÄÄ
DAGENS MENING: Som tidigare sagts så har inte vissa dagar nån mening alls.

De e kanske lite för tidigt att lägga ut dagens lista så tidigt på dan, men skit sak samma. Den här dan kommer ju inte kunna bli bra alls som de känns just nu iaf. Å skulle den bli de så gör jag bara en ny lista.


SKIT

Jag bara känner att den här dan kommer att vara en jävla skit dag. Känner mig inte alls motiverad att ens kliva ur sängen. Just nu vill jag ha ett godisberg å bara moffa i mig allt på en gång, men de får vänta tills på lördag som numer e min godis dag. Satt å funderade tidigare om de kanske e dax att börja me dagens lista igen.

Å så kommer de bara mera å mera snö, vill ju ha sommar nu tack, el iaf vår.

Kollade på en film i natt
http://www.youtube.com/watch?v=Q6oT1lfnSV8&feature=related 
Tycker att den e skit bra så jag ville se den igen å Jason Statham kan man ju inte se sig helt mätt på om man säger så. MMM *DREGGEL* för hans rutor på magen å för hans svällande bröst, arm å ryggmuskler.
Hoppas kunna se DEATH RACE 2 ikväll.


GLÖMSK MAMMA

När jag vaknade nu på morgonkvisten så möttes jag av glada gossar. innan jag la mig i natt så glömde jag tydligen att stänga pojkarnas bur, men dom hade hållt sig på mattan å inte hittat på några hyss. Jag vet att jag tänkte att jag skulle gå upp senare å stänga till dom men de måste jag ha somnat ifrån.


NEJ MEN HEJ... DET VA LÄNGE SEN.

Ja de va ett bra tag sen jag bloggade senast. Jag kan inte skylla på att jag har för mycke att göra för de händer inte så värst mycke här. Även om de e ett nytt år tänker jag inte skriva nå memoarer för 2010 för de sa jag redan förra året å ska sanningen fram finns de bara 4 ord i en mening för 2010 ETT JÄVLA SKIT ÅR.

Men nu e de 2011 å en ny start på många plan. Ett nytt år= ett nytt liv, de ska motioneras å de ska minskas på godsaker. Äh de e ju ingen som orkar läsa om alla mina planer så de skiter vi i nu å tar de me tiden. Men en sak som e säkert att jag ska ha mera sex än förra året... får jag som jag vill... så 1-10 gånger om dan.

Råttornas antal här hemma har minskat ner till 5 pojkar, men jag har många råttplaner. Kanske inte de första halvåret men i de senare. Men de e mina hemliga planer å berättar jag de för nån så e dom inte hemliga längre så de e ingen ide´att du ens frågar om dessa hemliga planer.

Till slut en hälsning till min "flickvän"
LÖV JU

Ja här skulle de ha varit en bild men de får jag ta när jag sitter vid min egna dator.


RSS 2.0