VAD HÄNDER OM STÅLMANNEN TAR SEMESTER???

För att inte göra Ullis besviken som klagade över att jag aldrig skriver någe nytt här så får jag välla ofra mig å göra ett försöka då :P

Mycke har hänt så jag vet inte i vilken ende jag ska börja i.

Den person som jag kallar mormor skulle opereras för struma men mitt under operationan så stannade hennes hjärta. Dom fick avbryta operationen å fick igång hjärtat igen. De e lite skrämmande hur ens liv kan förändras så fort. "Mormor" mår bra nu iaf å de e skönt, för just nu skulle jag inte orka me sorg.

Känner av min panikångest var å varannan dag nu, de e ganska jobbit å tar på krafterna. Men jag jobbar på de så gott jag kan. Många ledsna kvällar har de varit.

Sambon har tagit en massa prover å ska ta flera. Men nu senast han kom hem berättade han att han ligger på gränsen till att få diabetes. Så både han å jag kommer att försöka ändra våran kost å gå promenader. Hmm jag tror jag ska läsa på lite om de så man har lite mera kunskap om de.

Efter evigheters evigheter så åkte jag till stallet å till min älskade "Kossa" Har varit där hela veckan förutom i måndas då jag passade "Trollbarnen" Å jag ska inte dit på hela helgen.

Lite förändringar i råttflockarna har de blivit å kommer att bli snart igen. Lasse skrutten blev gammal å gaggig så den gossen avlivade jag för ett tag sen. Igår flyttade Tesa å Uzuki. Blåsan vet jag inte va jag ska göra me då hon ger mig små nyp varje gång som jag håller på i buren. Rota å Tille letar nya hem, men de e ingen panik. 4 nya råttor kommer att anlända snart hoppas jag. Kommer att åka till luciautställningen den 5e december, hämta å leverera råttor e mitt ärende å så ska jag kolla lite hur de går till så ska jag me ställa ut vartefter. Massa avelsplaner e planderade för nästa år. 6 kullar kommer att födas här nästa år om allt blir som jag vill. Letar för övrigt efteren hane att kunna använda i mitten av mars. Han ska vara mink el hellst cinnamon annars får de va.


JAG TRODDE ATT JAG SKULLE DÖ.

Nja så illa kanske de inte har varit men nästan. Jag har legat på soffan i 3 dygn nu å försökt att sova mellan host attackerna. E fortfarande jätte hostig å har ont i ryggen efter att ha spännt mig så dant. Dricker hostmedicin me morfin i, så nån gång kanske jag blir frisk.


HOST HOST

Jag skyller på Trollbarnen att jag hostar så jag kräks å kissar i byxorna. Jag som skulle ta gris sjuke spruta i morgon, men de kan jag ju inte om jag inte e frisk. Jag vägrade först att ta sprutan men så sa min sambo när han kom hem efter en provtagning att han va tvungen pga sjukdommen å jag me för hans skull. Fråga mig inte varför då han ska vara skyddad om han har vaccinerat sig. Då borde alla i hans omgivning ta den me. Men jag ska göra de för han skull iaf.

Idag har jag varit me min far å syster i Norrköping å handlat massa mat.

Hittade dom här sakerna som jag köpte till min underbara bästa pappa.


RSS 2.0