30/7...1

Dagarna går för fort.. Hela Juli har susat förbi. Men just nu önskar jag att de e måndag kl 13 så jag äntligen får träffa lilla Pigg... så som jag längtat.


29/7...2

E de inte retligt... har tvättat upp nästan allt... bara en ynka maskin kvar med lakarn å så tar tvättmedlet slut å vi som ska handla på em :( Men nu har iaf råttorna nytvättade hängmattor efter att ha offrat mina egna kläder under en veckas tid^^


29/7...1

Har de nå me åldern att göra?? Igår blev ryggen caputt och är fortfarande... Svårt att få på sig något som går via fötterna då jag inte kan böja mig ner å lyfta benen på samma gång. Men jag har inte känt nån smärta under natten... som välla för skönt.

Å idag har högerfoten sagt upp sig.. Tror bit för bit av min kropp går i pension.


28/7...1

Ingen normal människa kliver upp kl 6 på morgonen den enda lediga dagen på 2 veckor... konstaterar att jag inte e av normal sort. Kl 6 stod jag i tvättstugan och sorterade tvätt. Donade me saker jag gör varje dag innan jag kan få ro att slappna av.

Dagens plan va att åka till Linköping 0å hoppa i IKEA möblerna men när jag vaknade kände jag mig lite stel, kom knappt in i bilen å efter att ha varit en full sill hela vägen in kunde jag knappt röra mig... Stå går bra men inte sitta el böja mig ner så de där me att prova/ köpa skor får jag göra en annan dag. Vi hittade soffan vi kollat in tidigare å vi båda för en gångs skull va enade. Vi tom enades om en ny tvmöbel så nu ska den vi har säljas. Nån som vill ha den för 500?? matchande tv bord följer me. Å så hitta jag en möbel som ska in i sovrummet när vi målat om där så jag får undan lådan me råttsakerna så dom inte syns.

Köpte byxor, tallrikar, bestick, glas, färg till vardagsrummet å lite annat småplock.

Nä om man skulle se om man kan få bort de onda i ryggen så man slipper göra grimager hela tiden.


27/7...1

Adrenalinet pumpar... samma känsla som man får när man kastar sig ut för 10an i ett hopptorn... men är oövervinnerlig... så känner jag mig just nu XD Har bara lust att skrika YEEEEES!!! Ingen kan stoppa mig nu.


26/7...1

BIG SMILE =D


25/7...1

Tihii *Hyss* Hihii


24/7...3

Har ju inte visat tjejen jag bara inte kunde lämna kvar i den lilla buren hos muppen jag besökte när jag va ledig.

Osäker men trevlig ändå. Funkade skit bra me mina tjejer. Hon har fått namnet Fairytale.

Å i fredags fick jag fint besök som hade me sig gåvor till mig.

Tromb


Tjabba Tjena Hallå


Myra


24/7...2

FOLKRACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varning för stötande material!!

Kultingen kom inte så långt innan han sprängde växel lådan å parkerade på banan.

Snyggaste fastkörningen stod min morfar för... full gas framåt... full gas bakåt... full gas framåt... men bilen ville inte röra sig.



Nog för att brallot kan åka in i ändan men va har han där på sidan av skarven??

Skaffa passande brallor gubbe lilla

Kul att kolla på folk som alltid å smurfarna smurfa runt i skogen

 

Hinder på banan... vem har lagt den där??



Dagens outfit

Nä jag e inte dansk.


24/7...1

Nog för att jag älskar min katt men han vill alltid ha så mycke uppmärksamhet.




Får man inte de man vill ha så gör man de omöjligt för matte att skriva på den dumma datorn.


21/7...1

Blev ju inget sova i badet igår. Hotta ingen skön ställning för att kunna somna å så klia de över allt då jag flagar igen efter helgens bränna ^^


20/7...1

Min plan efter jobbet va att inte göra ett skit men de lyckades jag hålla 1 timma efter hemkomsten. Nu e de bara en sak kvar att göra innan sängen... Sova i badet... de va länge sen jag gjorde så de ser jag fram emot ^^


19/7...1

De e när man ser nå sånt här som jag längtar tills vi får hem våran kisse bäs... Bara drygt ett år kvar ^^

http://video.se.msn.com/watch/video/ett-apple-om-dagen-ar-nog-inget-for-den-har-kattungen/1jj2bzamu?cpkey=ca6f9356-3dc6-4747-b0f6-ee8a9538d0fe 


16/7

Jag vet inte om jag har ont i fötterna för att jag e trött el om jag e trött för jag har hont i fötterna. Eller så e jag trött och har ont i fötterna. I vilket fall som helst efter 3 timmars sömn knalla jag upp kl 6 för att duscha, diska, plocka lite å packa för att brassa till VIMMERBY på FOLKRACE. Kultingen hade kvalat till finalen.
De va smockat me folk som alltid å vi va tvungna att vandra i evigheter för att vi skulle ta oss nån stans å mina skor va inte dom bästa för jag har blåror under båda fötterna.
Gömde plonkalonken hemma. Glömde kameran hemma. Glömde chipsen hemma. Glömde läsken hemma å jag tror fan att jag glömde hjänan hemma me. Bättrade på min solbränna lite väl bra på ena sidan så nu e jag vit mitt på ryggen där jag hade snörena till linnet hängandes ^^ Att jag aldrig lär mig sa min mamma när jag mötte henne.

Gjorde ju egen potatissallad igår å den blev riiiiiktigt god. Hade me den tilll Vimmerby å den blev populär men fasiken va mycke skit man ändå stoppar i sig när man e iväg. Inte undra på att man e tjock ^^


13/7...1

Nästan alla andra år hr jag glömt bort att jag fyller men inte i år. Men än e jag bara 29 å jag ska njuta av de i 11 timmar innan jag stiger över till nästa tidsålder ^^ De kommer ju kännas lustigt att skriva en 3a istället för en 2a.

Idag kommer Skuffen till mig för jag ska ta ansvar för hennes 4 råttor under en tid. Då jag själv kommer ha fullt snart så söker jag någon som kan ta hand om 3 pojkar under ett par månader ev resten av deras liv beroende på vad Skuffen beslutar sig för att göra framöver. Alla 3 e jätte snälla men den ena e lite tillbaka dragen å lite liten. en han växer nog till sig framöver.

Fick pengar av svärmor så nu kan jag pricka av byxor på min lilla önskelista me å om jag har skrivit cinnamon hona så kan jag pricka av de me^^

Nä om man skulle göra lite nytta innan de kommer nån... Grattis till mig^^


11/7...1

Slantarna kommer ju räcka till färg å tapet me så de blir att Painta lite här hemma... typ över allt men vi tar lite i taget

Annars hinner jag inte me ett skit då jag jobbar men denna vecka ser ut så här just nu

Måndag: Ledig efter 22 timmars jobb. Sova?? JA
Tisdag:Städa, städa, städa kanske ta premiär doppet i mammas pool
Onsdag: Jag fyller 30. Va ska man hitta på då?? Jag vill ut å äta.
Torsdag: Jobb 8.15-16.00 Städa efter de.
Fredag:Ledig... har inga planer här för stunden. Kanske nån som har lust att åka till IKEA
Lördag: FOLKRACE I VIMMERBY
Söndag:Ledig... man kanske skulle ta å baka nå kul. Å som alltid så ska jag välla städa.

Men jag har sagt till på jobbet att dom kan ringa mig alla dagar utom på lördan för jag ska ju kolla mosade bilar.. men bara om Kultingen kommer vidare till finalen. Mamma kör kvalen på tisdag tror jag å Kultingen på fredag.

Min söta flickvän hörde av sig idag efter flera dagars frånvaro... dumma unge.


10/7...1

Nu ska vi se va jag kan bocka av på min önskelista.

  • En raggis hane e ju de enda jag önskar mig men då jag har tingat en kisse som kommer födas till nästa sommar så får raggisen vänta några år.
  • Dator.
  • Mobil
  • Soffa
  • Hallmatta
  • BH och Byxor
  • Ikea skit (Tallrikar, glas, bestick)
  • En cinnamon gosse
  • En agouti gosse
  • En cinnamon hona ( e inte i behov av de men dom e bra fina ^^)

    Vi ska kolla på soffa så snart de hinns me å ta en tur till IKEA å köpa matta å de till köket
    "Fin porslinet" kommer om 3 veckor så som jag längtar

9/7...2

Ja idag va de kalas igen å jakten efter pengar fortsätter... i morgon om jag har tid ska jag visa va jag kan beta av på min lista över önskningar^^


Fick me mig en hel smörgåstårta till... Kommer vara mer trött på de än innan... Lämnade av en bit på jobbet så jag slipper äta hela själv.










Gittan visa röven för mig- hellre den än andra sidan ^^






Jörgen me tyskt Y skulle ta en bild på sin snopp men magen va ivägen


Kusinerna... men de fattas flera stycken... Barnen e kusin barn


Min söta pappa å kusin Maria


9/7...1

Visade ju ingen bild på jordgubbstårtan förvva veckan så den kommer här


7/7...2

Gloa på You Tube å hitta de bästa som finns... SUNE!!!

De finns välla ingen som inte älskar tjejtjusaren sune??

Så i natt kommer jag beta av SUNES JUL ^^ skrattfest hela natten ^^


7/7...1

Ont, ont, ont... träningsvärk.

Förutom massa jobb så händer de massa saker hela tiden... å de e bara roliga saker. Hanwi va här i Tisdags å fotade mina barn. I morgon ska jag med Stina till staden å innan de ska jag ringa ett viktigt men roligt samtal så hoppas jag att jag får adoptera ett barn till ^^ Helgen e smockad me förberedelser, kalas å jobb. En helt vanlig vecka i Sorkis liv ^^


3/7...5

Till dagens äventyr så glömde jag kameran. Å jag som klev upp en extra gång i natt för att ladda batterierna. Så några bilder finns de tyvärr inte.

 

Hur som så upplevde jag detta äventyr me Bajsan, Jenny, Lisa å dessa jävla mobiler ^^

Å min mamma som undrar varför jag har mobilen på ljudlös så jag aldrig hör mobilen... Jo kära mor de e för att alla ringer när jag inte har tid att svara.

 

Men åter till äventyret. Jenny har ju köpt häst som skulle hämtas, men hästen tyckte annat.

Hon va cool å bara stod... tog ett steg i taget upp i transporten sen ville hon inte mer. Efter många försök, smörgåstårta å över 3 timmar senare så hämtade stallägaren sin häst å lät den äta havre i fronten på transporten. Hästen hummade lite å hästen vi skulle lasta klev bara rakt på å stod lugnt å vänta på att vi skulle stänga... varför va de ingen som kommit på de 3 timmar tidigare.


3/7...4

Va å hämtade en liten hemlös kisse misse. Nej inte till mig men till Festis å Anders.

Han ta några bilder innan kameran dog

 






3/7...3

De går inte komma undan.

Jag blir snart 30 hela år.

Undrar vart tiden tagit vägen???

Som Skuffen 23 år sa igår

Skuffen: (Typ) vart har tiden tagit vägen jag fyllde ju nyss 13.
Jag: Då e du ju bara 14 å inte 23.

Vi akiverade oss med att leka me kisse bäsarna Sune å Håkan 13 veckor. dom va över allt å åt allt som tappades på golvet förutom tomaterna (Pillis du ser de e ingen som äter tomater) Å sen aktiverade vi oss med att äta smörgåstårta å jordgubbstårta men jag min smarta nöt tog bara bild på denna

De e min syster som gjort den me mig som assistent. Jag skar tomaten å geggade lite.
Men de va lite dåligt me folk så de blev en hel tårta över men den slinker nog ner på ett par dagar.

Ett super tack till alla som kom.




3/7...2

Nån rolig filur har satt upp en lapp i trappen som jag gillar



De e bara att ta en av flikarna så ler man vare sig man vill el inte.


3/7...1

Jag gjorde en frukost till mig en förmidda



Apan va oxå här ett par timmar. Han valde mellan att vara hemma hos mig eller att följa med till Norrköping å handla kläder. Jag hade valt samma som han å varit hemma hos mig ^^
Jag diskade när Apan lekte me djuren

 





Den blå skruden har jag fått av snällaste Zickan.. En filt me ärmar på :)


2/7...2

Jag e för trött för att ens berätta va jag gjort idag så jag gö de i morgon efter att jag varit me på äventyr ^^


2/7...1

Jaha nu e jag där igen å inte uppdaterat bloggen... men jag hinner ju knappt andas så hur ska jag hinna skriva liksom. Många bollar, många nya händelser å hyss ^^

Jag å min syster har gjort smörgåstårta å vanlig jodgubbstårta till kalaset ute hos min mamma i morgon. Tog halva kvällen.

http://public.fotki.com/FilipO/motorsportbilder-2011/stgta-bsf-6-juni/53.html#media 

Fick denna länk skickad till mig på kultingens första rullning. Lite kul att se då jag själv kollade bort just då å hade precis stängt av kameran då jag satt så illa... annars satt jag nästan precis framför... typiskt.


RSS 2.0