27/6...1

Dåligt gjort av mig att inte uppdatera på en hel vecka... men så e de när man inte har tid att sitta vid datorn å man bara jobbar hela tiden. De börjar kännas i huvet att jag inte hinner me de jag vill göra. Tar ganska ofta en PN efter jobbet å slumrar några timmar för länge. När jag väl e ledig vill jag hinna me mina djur som e vana att få all min tid annars.

Men mellan jobben har jag denna vecka hunnit me att grilla hemma hos pappa å de va så jädrans gott å mig minnes så va detta första gången vi grilla i år :P

Sen i samma veva hörde en tidigare (ville inte skriva gammal) stallkompis av sig som jag i mitt slarv tappade kontakten me när hon flyttade från Finspång men kommer snart att återvända å så har hon skaffat en häst me ^^ Min egna kossa hinner jag inte me för tillfället tyvrr, sen e de ju inte så kul att knalla 1½ timma å sen tillbaka igen när man inte ens hinner me djuren hemma ibland. Men de går ingen nöd på kossan... hon går i sin hage å njuter av pensionärslivet å de lilla gräs som finns där.

Snart dax att klä på sig å knalla iväg för att leka me barnen i nån timma innan jag ska jobba natten.


20/6...2

Ibland e de nog bra att vara så korkad som jag e. Jag e nog en av få som fortfarane lever på stenåldern å inte har internetbank. Det innebär att jag hela tiden måste springa till en bankomat å kolla om jag har pengar el chansa att de finns pengar kvar. Försökte räkna ut igår hur mycke som skulle finnas kvar å minns inte om jag sparat alla kvitton el inte som jag brukar. Räknade överslag å räknade fel på 1000 kr + i kassan ^^ tycker att jag har slösat me pengarna som jag brukar men tydligen inte ^^


20/6...1

Helvetes jävla skit!!!

Sambosen har en tid haft utslag som poppat upp lite här å där, fått medicin som lindrat klådan. Misstänkt en allergisk reaktion som hållt sig kvar. Nu i kväll hade vi en av tjejerna ute å hon klättrade runt på oss... nån timma senare svullna hans läppar upp å hela kroppen blev full av dessa utslag. Har vi otur minskas fam Sorkland ner till ett fåtal djur el inga alls.

Helvetes jävla skit isf!!


19/6...2

Kanske e dax att göra en lista över saker jag önskar mig när jag fyller.

  • En raggis hane e ju de enda jag önskar mig men då jag har tingat en kisse som kommer födas till nästa sommar så får raggisen vänta några år.
  • Dator.
  • Mobil
  • Soffa
  • Hallmatta
  • BH och Byxor
  • Ikea skit (Tallrikar, glas, bestick)
  • En cinnamon gosse
  • En agouti gosse
  • En cinnamon hona ( e inte i behov av de men dom e bra fina ^^)

19/6...1

Jag har börjat me en lista med saker jag vill hinna me innan jag dör. Har kommit på några saker men fyller på vart efter jag kommer på flera ^^

  1. Rida Aintree
  2. Slå nån som förtjänar de
  3. Vinna pengar så jag blir ekonomiskt oberoende.
  4. Äta en 5 rättersmeny som kostar 10.000
  5. Hoppa fallskärm.
  6. Ha sex i ett plan.
  7. Flytta till landet.
  8. Vara en huvudkaraktär i en film.
  9. Åka med i en riktigt snabb bil (minst 300 km/h)
  10. Fixa gaddarna.
  11. Äga en raggis hane.
  12. Simma med hajar.
  13. Rida på en elefant.
  14. Åka till treriksröset igen.
  15. Åka alla karuseller på Liseberg å Grönan.
  16. Visa brösten för högvakten i STHLM
  17. Ha sex minst 3 timmar varje dag i ett år.

17/6...1

Din vän e din fiende. Du borde tänka dig lite för innan du hänger ut folk me namn på skvaller torget AB. Tack vare dig går snacket bakom min rygg och bara vissa kan komentera de. Har inte en chans att hämnas el försvara mig utan att sjukna ner i AB träsket för folk utan liv. Men jag tar inte åt mig för du ska bara veta va hälften av alla korkade jävlar du kallar AB vänner säger bakom din rygg.

 

(ej råttrelaterat)


16/6...1

FITTA


13/6...1

Bara en hel månad kvar exakt tills jag blir gammal^^

Behöver jag nån gång i mitt liv skaffa mig en ny karl så ska han köra folkrace.

Kroppens snygga bränna gör mindre ont idag men de va lite jobbt att sova men jag lyckades hitta en skön ställning att somna i å vaknade efter 6 timmar i samma ställning^^


12/6...3

´Nu e jag inte ill röd längre utan bättrade på brännan lite så den blev ilsket illröd å de gör förbannat ont ^^

Lilla lille bror körde bra idag med och kom vidare till c-final men alla i heatet ville vinna så de slutade me att lilla lillebror blev ståendes efter halva banan första varvet.

Under 2 dagar har jag suttit å studerat folks öron å hur dom tuggar sin föda... de e en ganska rolig studie ^^ för alla e ju så olika.


12/6...2

Min överläpp gör ont... solen stekte den lite för mycke kanske ^^


12/6...1

Bajs varmt va de hela dagen så jag har 3 toner av rött på min kropp... ljus röd... kräft röd å ill röd. Så om några dagar ser jag ut som en orm som ömsar skin.

Vilket trevligt folk man träffar när man e på kisse runda. Samtal om hur smutsig man e å att man e glad att de inte fanns nån spegel när man tvättar händerna tex.

Träffade finaste Kim me, har faktiskt saknt henne.

De gick ok för Mulle Meck Kultingen. I första heatet hade han bara otur som satsade lite för mycke, andra heatet missa jag för då prata jag goja på toan me nån??? tredje heatet höll jag me på att missa för jag va på toa å sen prata i luren, men jag såg sista varvet å man måste ju chansa för att vinna. Den ungen e ju livsfarlig.

Blev många kvaddade bilar idag å massa rulltårta längar tills att vi åker igen om några timmar.

WWWWRRRROOOOOMMMM


11/6...1

Oh happy day. . . Folkrace i Nyköping idag. De e röv svettens dag typ å jag som klädde mig för ev dåligt väder. Äh de e bara att ta av sig brallorna i värsta fall. På tal om rövar e jag en väldigt kissnödig flicka. . . Nej jag kissar inte me röven men sprang å kissa direkt när vi kom hit. Höll på att kissa på mig av skratt när jag satt där i mitten båset å de e alldeles tyst å man verkligen hör hur bås grannens mage gör uppror å denne verkligen kämpar me att inte sprut lacka hela båset brunt. Men till slut kunde jag inte hålla mig längre utan ropade till han att magen skulle säkert må bättre av att han slappna av. Brak lät de från båset å ett garv. Jag kunde inte hålla mig alls vill jag lova. De e naturligt att bajsa.

10/6...2

Om man inte har några trosor på sig kan man inte ta av sig dom.


10/6...1

De e lite synd om min stortå, den e helt blå å de kom massor me var från den när jag pilla lite... hmm kanske dax att ta bort nageln??

I morse när jag vaknade så fanns de inget jobb på nästa veckas schema men nu när dagen e slut så jobbar jag 4 av dessa lediga dagar ^^


9/6...2

När jag kollade ut mog grannhuset så ser jag deras "städerska" bär på en hink me vatten. Hon bar hinken i ena handen å den andra handen höll hon rakt ut. De såg ju hur dumt ut som helst. Om man bara har en hink... går man verkligen så me näven rakt ut å varför tro?


9/6...1

Man ska inte blogga från mobilen ^^ Blev nästan arg i natt när jag blogga från mobilen för att inlägget inte blev postat men de visa sig att de vist blev de sisådär 100 gånger el iaf så många gånger jag posta de... så de va bara att redera massa inlägg som va samma ^^

Kan ju inte säga att jag sov nå vidare bra i natt... får se hur de blir i natt då om jag ligger vaken igen el om jag somnar som en stock.


8/6...1

Ligger på jobbet å kan verkligen inte sova å va gör man då när inte Zickan e inne på msn? Jo man leker vidare me mobilen å väntar på att man ska bli helt galen för att de inte går som man vill eller väntar på att man ska bli trött. Här skulle jag velat göra ett rad byte men mobilen e på kass på allt på den klara inte av att göra som jag ville. Stackare som måste läsa allt detta i en hel text som bara sitter ihop. Förutom att dom där inbjudningarna bara bråkar me mig så jag funderar på att fylla 31 i år å fylla 30 nästa år så e jag jädrans glad över att vi kommit ifatt me alla räkningarna som vi legat efter i nästan ett år å vi har fortfarande pengar över men de e ett tag kvar till lön å mina kalas kommer kosta lite pengar så inget slösa här inte å sen e de bara att betala tillbaka alla skulderna till familjen oxå. Jag har gjort en intresse anmälan på en kisse bebis oxå. Kullen planeras komma till nästa vår men de e verkligen en linje jag tycker om. Mamman till kullen e min bebis syster dotter å jag kan inte önska mig mera än en släkting till min skatt å mamman e verkligen super fin. Höll på att dö en smula när jag fick se henne. Ska se om jag kan fixa en bild på henne så får ni se vad jag merar. E fortfarande inte trött men ni har välla tröttnat på min text som flyter ihop så de e lika bra att sluta här å kolla om de e nån rolig på msn igen.

7/6...3

Även Måndag kväll bjöd på fest om man gillar folkrace. 2 av mina 3 bröder skulle köra kvällsracet i Norrköping å de gick ju som de gick. I första heatet kom Robin 1½ varv innan bilen la av. I andra heatet kom han 2½ varv innan bilen la av igen... Otur ja. Jesper kom in på en 3e plats i första å i andra så rullade han för första gången men så körde han ju sin andra tävling me. Dumma jag hade precis gett upp att ta bilder när de inträffade så de kom tyvärr inte me på bild.











Jesper fick titeln "dagens flopp" å fick en stor plopp som pris från cloetta som sponsrade en del av tävlingen.


7/6...2

Ibland har man bara sån tur å i söndags hade jag sån tur. Brukaren jag jobbar hos som vikarie var medbjuden på en stor fest som hennes mans jobb höll i. Och jag var oxå medbjuden för det inträffade under mitt arbetspass. Festen hölls i slottsparken och det var över 10.000 inbjudna till "Allsång på slottet" En stor familjefest blev det iaf och även om det var jobbigt att stå å släpa rullen i gruset i flera timmar så va de ändå en fröjd att få vara med å träffa folk man inte sett på år och dar^^


Siemens anställda fick en liten korg med lite smått å gott i.








Jävla Millan som jobbat på plats under dagen hade sett killarna i EMD sola med bara överkroppar å de va tydligen en fröjd för ögat.


Självaste Lasse Berghagen var Allsångsledare tillsammans med Rikard Olsson (Pillis heter han så i efternamn??)

Inte alla som fick gå på fest gratis å sen få betalt me ^^ Bara jag å Lyxhororna ^^


7/6...1

Förra veckan va jag så tjurig så jag hade kunnat skrika fitta till folk jag mötte på gatan men nu e humöret nästan på topp för jag sitter på massa hemligheter *fniss* Ingen ide att du frågar vad de e för jag kommer inte säga va de e^^


TJURIG

E skit tjurig på allt just nu. Inget vill funka som jag vill. Funderar på att gå till Netto å bara köpa en massa glass å sätta mig å tjuta men äh va hjälper de??


RSS 2.0