TRÖTT

Somnade igår kl 6 å sov 14 timmar... Känner mig fortfarande trött å illamående.


KOLLA IN

Min kisse misse vill ha en sån här i julklapp

http://www.djurbiten.com/shop/show_product_pictures.asp?artnr=4372


BLOGG PÅ STENÅLDERN

Då jag sällan el aldrig skrev i sorkarnas å katternas bloggar så raderade jag dom. E de nån som blir ledsen för de så säg gärna till :P

Satt å funderade lite på de här me bloggande... Var å varannan människa har blogg å de e ganska kul att sitta å läsa va andra håller på me särskilt om man vet vem den personen e. Jag har stadigt 3 som läser min blogg... Ullis e 1 de vet jag men vilka e dom andra 2???

Jag vet att bloggandet har hjälpt min kusin massor i sitt arbete efter att ha förlorat sitt barn, för min del e de bara som en flummig dagbok typ som "Blåbärsboken" Haha nu sitter Ullis säkert å kliar sig i skallen å undrar "vad fan e Blåbärsboken för någe???" Jo de e en bok i A5 format som jag hade me mig överallt å skrev lilla minsta som dök upp i min skalle å de e inte lite ska jag säga... De kunde vara ett mess som jag ville spara för alltid å telefonboken va full me tidigare mess jag sparat. Jag kanske hitta en blomma jag gilla å tejpade in den i boken, skrev dikter, satte in tidningsklipp... ja allt man kan tänka sig satte jag in i den... Kan inte säga att de e en dagbok som e privat för jag delar gärna me mig om innehållet :P Namnet Blåbärsboken kommer av att jag låg å skrev i en bok me blåbär på framsidan... Fick ett mess från en som fråga va jag gjorde. Kunde ju inte skriva att jag skrev dagbok (e inte så matcho att säga de) Så jag skrev tillbaka att jag skrev i Blåbärsboken istället :P Dagbok e som att blogga på stenåldern.


GLÖMDE EN SAK

Jag har ju helt missat att lägga ut bilden på nya sängen som vi fick av mamma.


KATT BÄNGO

När jag va liten så älskade jag när mamma å pappa skulle vika lakarn, man bad dom om att få gunga lite ja ni vet säkert va jag menar. Igår när sambon å jag höll på att vika lakarn satt Neko å kollade på å de såg ut som om han ville vara me å vika. Han älskar att bli inlindad i diverse saker å spinner som en bäng. Men iaf så fick jag idén att kolla om katten ville gunga lite så jag erbjöd han att klättra i lakarnet å de gjorde han frivilligt. Vi gunga han fram å tillbaka några gånger å när vi slutade ville han inte kliva ur så vi tvinga han så vi kunde vika klart. Hon hoppade upp igen på fåtöljen å ville vara me så han fick hoppa i nästa lakarn oxå å vi gungade han lite längre å katt skrället börjar spinna. Han e mysig våran kille... Han ska vara me när man bäddar rent me för då vill han att man ska kasta dom smutsiga lakarnen till han så fångar han dom i luften.


***

Det är inte toppen på snoppen,

som gör susen i musen.

Utan såsen i påsen,

som gör poängen i sängen.


***

Musen ska inte behöva lide för att bruden e ful.


SKÅLAR ME JULMUST

Efter ett långt sommar uppehåll finns julmust åter i mitt liv. Tjuvstartade redan igår me 2 glas. Mmmm va gott de e.


Min mamma, hennes sambo, jag å min sambo åkte idag å kollade på en dubbelsäng då våran brakade i golvet å de va ingen ide att försöka laga den (näää Ullis vi höll inte på me någe sånt som du tror)

De va en jätte fin säng som vi kollade på i gjutjärn me 2 matchande sängbord till. Det första min sambo sa när han såg allt va "Tror du man får lamporna till???" På sängborden stod de 2 jätte fina lampor. När vi sa att vi ville ha sängen sa snubben som sålde den att vi skulle få sängen, resårmadrassen, 2 sängbord å båda lamporna för 400 kr. Skit bra pris som man inte kan säja nej till. Min snälla mamma kommer att ge oss sängen i julklapp.

Har varit på 4 års kalas idag me. Min lilla apa fyllde år.


FISKPINNAR Å MAJONÄS E GOTT

Fyy på mig som e dålig på att uppdatera el så e de för att de händer för lite i mitt liv.

Nebels bebbar växer så de knakar. Väger idag när dom e 4 dagar mellan 10-13g.

Dagen började me att jag försov mig å missade bussen in till Norrköping. Jaja jag kom en timma senare till Ullis. När jag klev på bussen såg jag att min urgulliga å snälla stora lillebror satt där så jag pratade hela vägen in me han å jag tror han bara lyssna på hälften.

Kollade in hur Ullis nya lägenhet såg ut möblerad, sist jag såg den va samma dag dom hämtade nycklarna till den. Käkade fiskpinnar å majonäs för de sa Ullis va gott... jo de va ju inte äckligt direkt. När Ullis skulle till mödra för å mäta bebismagen så åkte jag till stationen å väntade in Lina som skulle komma me tåget från Västerås å lämna bebbarna jag missade förra veckan :P Å den här gången fick jag dom i min hand.

När jag väntade på bussen hem till Finspång igen träffade jag en kompis jag inte träffat på evigheter som skulle me samma buss som jag. Oj va kul de va att prata gamla minnen. Jag hoppas vi kan träffas snart igen å prata mera.


DET PIPER

Nebel födde 15 fina pinkisar som jag hoppas växer upp å blir stora å friska råttor. Nu kommer råttorna ta ännu mera tid i mitt fullpackade liv :D

Så GRATTIS till Nebel å Preben.


HÄR GÅR DE UNDAN

Jag skulle vilja ha en sån här å ta mig till jobbet me :P

http://www.youtube.com/watch?v=6-BpsVRicvg&feature=related


JAG LEVER I EN DING, DING VÄRLD

jAG SKA FAN FROM NU HÅLLA KÄFTEN.

Allt blir bara fel. Kan inte säga någe till nån så kommer de ut. Jag får prata råtta me nån främling som inte e intresserad helt enkelt. Allt har börjat bli så rörit. De jag säger till människa 1 säger människa 4 till mig :(

Jag kräks snart på de här.


August

Min huvudvärk heter August... Om de e nån som jag verkligen hatar att vakna upp me så e de August. Nu dom senaste dagarna har han inte låtit mig vara ifred. Resultatet blev att jag vaknade arg som ett bi på mig själv. Hade de ringt i telefon el knackat på dörren så hade jag personligen delat personens skalle i 2 delar om inte mer. Har lyckats ganska bra me att mitt humör inte skulle gå ut över min sambo, men de va på gränsen flera gånger.

Kollade på film förut till maten. Det blev Proposal den va lite småkul.


CRY LIKE A BABY

Jag kan inte ens se Lilla melodifestivalen utan att tjuta


HÖSTEN

De e så vacker när löven faller ner mot sin död.

Snart e de sommar.


DU ÄR DEN DU ÄR.

Kollade på ett avsnitt av svenska hjältar som sänts på 3an för några år sen. En av hjältarna i detta avsnitt va en kille från Jönköping som i unga år gick ut med att han va bisexuell. Han stod tillslut inte ut med mobbingen å misshandeln. Han vågade inte gå ut. Inte ens lärarna på skolan han gick i brydde sig. Han anmälde skolan å vann kampen.

Klart du får vara bi.
Klart att du får vara bög.
Klart att du får vara lebb.

Klart att man får vara vad man vill.

Men jag tycker att män i kvinnokläder e lite udda, men de e människor de me.


...

Mina tarmar behöver ha mat.


1.50

Va inne i Norrköping me Stina. Vi var till sjukhuset för stina skulle bli sjukskriven. Det enda som fanns att läsa var tidningar om att vara gravid typ så mitt nöje blev att sitta å skita i en kvart. Efter Stinas besök gick jag å Stina linka bort till apoteket. Där skulle Stina få ut en burk Panodil, snacka om att den va dyr. Den kostade Stina hela 1.50 alltså en krona å femtio öre. De e ju nästan så man blir fattig.

1.50/100= 0.015/piller.


RSS 2.0