28/2 TISDAG...3

Jag slog inte rot i soffan, men jag somna å sov ett par timmar iaf... Laga lite mat å sen la jag mig för att sova ett tag till i badkaret. Nu har jag kärringhetta och tycker att badet va onödigt för jag måste ändå blaska av mig innan jag lägger mig sen. Å ingen pistol har jag hittat än.


28/2 TISDAG...2

Sitter å gör inget alls å ändå blir dagen bara värre å värre... Hade jag haft en pistol å om de inte blivit så smetit me blod på nya soffan hade jag nog skjutit mig själv.

Funderar på att slå rot här i soffan idag å skita i allt.


28/2 TISDAG...1

Fan va jag hatar allt just nu.


27/2 MÅNDAG...2

Jag älskar ju reklam. Köper sällan saker som reklamer visar men jag vill ändå se dom.
I natt visade dom hemsökta hus och spökjägarna på tv och de vill ju jag se men vet av erfarenhet att jag knappt kan hålla ögonen öppna under det sista avsnittet å igår va jag extra trött tror jag... Jag fick den briljanta iden att vi skulle sova på soffan. Coffen har ju sovit där en hel vecka men jag har inte ens testat. Att sova ytterst va ingen höjdare kan jag säga... Va ganska hårt å man känner alla skarvar (måste köpa en madrass)

Vaknade iaf astidigt men kände inte alls för att kliva upp. När jag inte delar säng me Skuffen längre så fick Neko bli mitt morgonmysoffer. Slog på Tvn å dom visade mitt favorit bil program (så nu drömmer jag om en Pontiac Firebird) Men så kom reklamavbrottet och dom visar tele 2s senaste film om att de kommit en ny generation

Coffen: Har tele 2 slagit ihop sig med lambi??
Jag: Vist! snart kan man ringa me toarullen
Coffen: El torka sig i röven me mobiltelefonen.

Utvecklingen går framåt... eller??


27/2 MÅNDAG...1

JAG VILL HA TILLBAKA MIN SKUFF... HELVETE VA VI SAKNAR DIG.

Kan man adoptera skuffar??


26/2 SÖNDAG...1

Haha man kan inget annat än att skratta å tycka synd om BB´s Blogg-Hanna. De finns få såå blåsa människor. Hon fattar säkert inte att folk kollar hennes video blogg för att få sig ett skratt. Jag skulle hellre dö än att kolla hennes blogg... Jag ska banne mig göra en parodi på hennes idioti.

BAJSAN nu kom mer du hit så vi kan videoblogga.


23/2 TORSDAG...1

Dagens lunch: Kyckling med jordgubbs sylt och pannkakor med currysås.

De e sånt som händer när de e buffé.


21/2 TISDAG...2

Det är skönt att känna att folk verkligen behöver en (läs: Klara sig inte utan mig)
Ja hur skulle världen se ut utan mig??


21/2 TISDAG...1

Jag har fortfarande inte kommit på vad de va för kul jag sa i morse som jag skulle blogga om å jag tror inte jag kommer att komma på va de va heller.

I morgon måste jag få en spark i baken (Zickan du e välla frivillig??) Jag måste få undan i sovrummet så jag kan få fram skiten som ska kastas på tippen på onsdag.

Många rått tankar just nu när hälften av planerna gick åt skogen.


20/2 MÅNDAG...2

Ganska störande att muttra om att ingen komenterar. Men när man kollar efter så finns de flera stycken som jag inte sett fast dom postats för en månad sen... Skit blogg... Ah de e ju inga mängder som läser skiten så de kan ju inte vara så farligt heller... Men fortfarande störande på nå vis.

Finns de nån frivillig som kan komma hit å sparka mig i baken så jag kan sätta fart å göra de jag ska??

De va nå annat jag skulle ha skrivit som jag sa i morse som jag tror va kul men den tanken har gått vilse.


20/2 MÅNDAG... 1

Bästaste Skuffen kom på besök idag. Vi träffas allt för sällan.

Darling ligger redan i sängen å min älskade får ligga på soffan i natt^^


17/2 FREDAG...1

Ända sen jag fyllde i somras har jag sett fram emot att köpa en ny soffa till vårat enkla hem. Idag el ja igår hämtade vi fanskapet å jag vill bara bli av me den för tillfället.

Den e stor å klumpig och minst 50 cm för lång (längre än den andra) så nu får jag välja... frysen el honorna (mat el kärlek)

Har sån lust att kasta ut soffan från balkongen å hämta upp den andra från källaren. De e så deppit me soffan att jag va tvungen att kolla i mina pärmar en bra stund.

Man kanske vänjer sig vid fanskapet, men som de e just nu vägrar jag att sitta i den.


13/2 MÅNDAG... 2

Man kan inte planera blommor i frusen jord.


13/2 MÅNDAG...1

Jag: På Tisdag e de alla hjärtans dag.
Sambon: De där har jag ingen koll på.
Jag: De gör inget för de har jag koll på.
Sambon: Varje dag me dig e ju alla hjärtans dag.

Ibland e han ju bara för söt.


9/2 TORSDAG... 1

Zickan å jag e oense om vem av oss som e dummast... Så därför hoppas jag att mina få läsare kan hjälpa mig me den saken. Skriv en komentar me namnet på den som e dummast.


6/2 MÅNDAG...1

Min sambo vill inte göra en sån här.


De e Zickan som skickar snusk till mig om nätterna.


5/2 SÖNDAG...2

Glömde ju skriva i natt att jag va iväg igår me min mor, bror å deras respektive för att kolla på massor me luddöron... Min bror ska köpa sig en kanin och letade uppfödare å va passar då inte bättre än att åka på en av sveriges största utställningar för att hitta en. Fanns en uppfödare dom ska kika på lite närmre i Nyköping.. Bara 15 min ifrån sveriges bästa folkracebana.

Idag e jag jätte trött å vill bara sova men jag kan inte sova mera nu... La mig 4 i natt... vakna vid 7 men gick å la mig igen... Vakna åter halv 12 men hade då skallebank å jag trodde att hela skallen skulle gå sönder så fort jag nös så efter "frukosten" la jag mig i sängen igen å gosade me kisse goset.. Klev upp straxt innan 19 fast jag inte ville... har inte lika ont i skallen längre men jag e sjukt trött men nu ska jag banne mig sitta uppe ett tag så jag kan sova i natt.

Fan va jag hatar att vara sjuk... Jag brukar ju aldrig vara jätte sjuk att jag inte orkar me att göra mina saker varje dag men nu e jag inne på sjukdag 3 som jag inte orkar göra nå alls... Stackars djuren som bara får rester å jag som skulle ha städat till pojkarna för 2 dagar sen. Än stinker de inte iaf.

Stackar er som får läsa om mitt tragiska sjuksvamel som jag själv troligen inte skulle fatta ett skit av om jag läste de så därför skiter jag i de å ni får läsa de som de e.


5/2 SÖNDAG...1

Jag har kommit på varför jag e som jag e.

* Jag gillar sex.
*Nakenhet är naturlit.
* Jag e inte klok nån stans.
* Gillar crazy things.

Jag e som jag e för jag e född på 80-talet.










Ja de kanske inte stämmer på alla men jag bara älskar 80-talet


RSS 2.0