JAG E SÅ NÖJD

De blev blev bara en av råttorna jag ville tatera men gud va nöjd jag blev. Skulle ha gjot en 3e tatuering idag men varför göra alla på samma gång... Både vill å inte vill ha för mycke tatueringar. Personligen tycker jag att man ska kunna dölja dom me kläder. I morgon kommer jag hem från min vistelse i Ulricehamn... både vill å inte vill åka hem. Min stackars kisse miss kommer inte få vara ifred någe alls så som jag har saknat han. Kommer att lägga in bilder på båda mina tatueringar å på min sambos så håll er till tåls.


EN ROLIG SAK

När jag kom till svärmor i måndags så hitta jag en rolig sak i hennes kyl som jag bara va tvungen att testa. Idag blev de tillfälle att göra de... å ja de va rätt kul ^^

Saken jag hittade va ett ägg man skulle koka tillsammans me riktiga ägg så spela den en melodi när ägget va löskokt å en annan när ägget va mediumkokt å ytterligare en melodi när ägget va hårdkokt.. Jag som gillar udda saker ska defenitivt skaffa mig en sån... inte för att jag så ofta kokar ägg men  dom få gångerna så kan de man koka de på ett roligt vis ^^ Ska se om min kamera vill ta en bild på den så jag kan visa.


NEKO



Pillis skicka en bild på "Nöffe" så jag delar me mig till alla andra.


INGET ÄNNU

Har inte tatuerat en råtta ännu för jag har fortfarande inte kunnat välja vilken av dom jag vill ha.. Bestämmer jag mig inte snart kommer jag ta båda för om jag tar den ena så kommer jag vilja ha den andra. Bara frågan vart jag ska ha dom så de inte blir för mycke på ett ställe.

Dagens planer va att åka till David å Amanda men de får vänta tills i morgon så kan man hitta på mycke mera.. Deras barn har fortfarande inte visat mig sina leksaker för de alltid blivit så sent när vi åkt dit å sen ska ju barnen sova. men kanske att dom hinner de i helgen ^^

Älsklingen gjorde en fin tatuering på sin underarm. Jag säger att de står "Jag e Lindas bitch" men för den som kan kinesiska så står de Christoffer.

Saknar min lilla kisse miss massor å Pillis rapporterar varje dag över hans hyss å undrar hur vi står ut me han men. Förstår inte va hon menar me de. Han som e världens goaste å snällaste kisse. Bara lite full i fan men så underbar^^


BESLUTSÅNGEST

Jag sitter här hos Amanda å David. Sitter å ska försöka välja en tatuering å har 2 som jag har svårt att välja mellan. Båda har samma motiv men skiljer sig massor mot varanra... den ena e liten å söt den andra e ganska tuff. Frågan evilken som pssar mig bäst ?? Har typ frågat allt å alla men ingen kan svara på vilken jag ska ta iof e de ju mitte beslut men jag vill ju ha lite råd... haha XD

Frågan e vad man ska hitta på i morgon. Vi har funderingar på att knalla in till staden å kolla runt lite, men om jag känner mig själv å min sambo rätt så kommer ingen av oss att orka knalla så de kommer sluta me att vi tar bussen dit el iaf hem..

Saknar min kisse misse, när jag pratade me min syster förut så hörde jag att han jamade å då höll jag på att börja gråta. Vist att de e skönt att vara här å bara lata sig men jag  vill inte byta de mot livet jag har hemma.

Nähä om man ska fortsätta fundera på va man ska välja för tatuering så jag slipper välja i sista stund å sedan ångra mig. Vilket jag ändå kommer att göra så de kommer att sluta me att jag tar båda.


GADDAD

De va inte riktigt meningen utan de va min sambo som skulle bivit gaddad men dom hittade inte direkt motivet han ville ha så vi letade fram en till mig istället. Killen som gaddade mig e sambons bästa vän å han har inte hållt på mer än i några månader. Men jag måste säga att resultatet blev superbra. Iof e den inte läkt ännu. Ska förska komma ihåg att lägga in bilder på den när jag kommer hem. om inte sabon gaddar sig idag så sätter jag mig gärna å gör nästa tatuering.

Tatuerinen jag gjorde nu e en hästsko som det står min hästs namn i. Den smboliserar att jag har haft henne i 15 år snart, de första hon gjorde när jag träffde henne va att hon sparkade mig i ryggen så vad passar inte bättre än att ha en hästsko på skuldran.


PACKA, STÄDA, PACKA

Då jag e en sån som alltid ska göra allt i sista stund så städa vi så Tillis skulle slippa att bo i en svinstia å packa allt jag behövde ha i 1 vecka å min sambo i 2 veckor. Risken fanns att vi inte skulle vakna i tid för att hinna me allt innan avresa så vi sket i att sova alls undr natten. Mamma hämtade oss halv 2 å körde oss till Norrköping för vidare resa till Ulricehamn där jag inte varit på nästan 2 år. (skämms på mig) Jag stenslocknade innan bussen ens rullat ut från Norrköping å vaknade till vid Östgötaportarna men somnade snabbt igen... men från Jönköping å till slutstationen så höll jag mig vaken. Väl framme så väntades de mat å den e alltid lika god.

Gick å la oss vid halv 10 å jag tror att jag somnade ganska snabbt. Nu på morgonn så va jag vaken mellan halv 8-9 sen sov jag igen till 1 så i natt lär de välla bli svårt att somna. Får se hur mycke jag kan blogga under veckan annars e jag åter hemma nästa måndag kväll... Nås på mobilen, men helst bara via mess då jag e på "semester"^^

Vilken ångest jag hade att lämna bort Neko älsklingen i söndags kväll, han gilla inte alls mina kramar å pussar. Men jag e inte helt kattlös ändå för här finns grannens katt som e värr me uppmärksamhet än va Neko e. Men dom e ganska lika till sättet. Nä se om man kan få i sig någe att äta kanske. E välla ingen av oss som orkar göra nå ^^

Ha de gott där ute å bråka inte för mycke e ni snälla.


STORA PET

Jag hade inte tid att skriva om utställningen innan jag åkte till svärmor så jag får göra de nu när jag har chansen.

Utan större missöden än bensinstopp inne i STHLM endast 90m från närmaste bensinstation så kom vi fram som vi skulle i god tid. Ganska mycke folk hade kommit men jag trodde nästan att de skulle ha kommit flera. Många ansikten jag kände igen men även många nya fanns på plats.

Silja den dumma tösen hade dagarna innan skaffat sig ett stort sår så hon fick stanna hemma så att ställa i avelsgrupp blev bara till en dröm annars hade jag tagit den titeln då de endast va jag som ställde i den guppen, men de får bli en annan gång.

Alla mina killar som va me ställdes efter varandra så lite stressit blev de allt så jag va klar halv 2 me alla mina.
Finska killarna Eytukan å Mo´at gillades skarpt av ena petdommaren så många frågor ställdes där framme efter bedömningen. Å jag tyckte att alla killarna skötte sig bra.

Blev blandat A å AB bedömningar, mycke nerdragningar för skitiga svansar å dåligt klippta klor å i standard fick båtkillarna kvaletsklass 3 för att dom e för gula i sin färg, men de kan ändras.

Dom jag köpte finska killarna av kom under prisutdelningen för att hälsa en liten snabbis. Dom reagerade snabbare än jag när Eytukans namn ropades upp å han blev en dommarfavorit och fick ett band att hänga upp. Och Mo´at fick en gul 3e pris rosett.

Lilla Berra fick ett hederspris för han gillade Tiinas öronmassage.

Roligaste å de jag e väääldigt stolt över e att Finnfellow lyckades ta priser så han blev Silver Pet Champion.

Har blivit erbjuden att få följa med till GBG i slutet av oktober å jag e nästan säker på att jag kommer att åka.


NÄSTAN KLAR

Jag har diskat å plockat i ordning överallt, väntar bara på att sambon ska dammsuga. Jag har hunnit å bakat en kladdkaka me å den blev svina god ^^ Råttornas å min packning tills i morgon e klar, bara lite smått som ska packas ner efter att jag har badat djuren ikväll. Men innan badet så ska jag steka massor me pannkakor som ska bli morgondagens bukfylla^^ Ska bara ner å handla de sista som behövs så snart e allt klart för att åka på utställning. Hoppas att jag inte försover mig bara.


VISSA DAGAR

Även att jag kom upp senare än va jag hade i min tanke å borde vara stressad till tusen över alla saker jag måste hinna me innan lördag å ännu mera måste hinna me innan måndag så tar jag dagen me ro. Känner mig väldigt lycklig över de lilla jag igentligen har.

Älsklings kissen va under dom 3 första vakna timmarna hel jobbig å helt klistrad på mig me sitt kurrande å sitt slickande på mina kläder. Han har varit hopplös å vill ha uppmärksamhet hela tiden sån har han varit sen vi tog bort SamSam. Jag kan inte ens kolla på råttorna förens han kommer å tränger sig imellan. E råttorna ute så blir han ett monster å gör allt för att dom ska gå in igen.

Å jag kan inte beskriva min kärlek till min sambo me ord, så vackra ord finns inte. Vissa dagar som denna vill jag bara skratta å gråta över min lycka att få vara me honom. Svårt att beskriva hur mycke jag älskar honom så de skiter vi i^^

Appropå skita, när jag vaknade i morse el ja närmre lunch än morgon så låg HR i hallen å väntade på att jag skulle börja bläddra. Kan ju säga att de blev ett långt toabesök som gjordes å ännu ett "papper" sattes in i min 3e råttpärm. Gudars va jag älskar papper. Tänk om jag hade haft lika bra ordning på mitt liv som jag har i mina pärmar. Vi tänker inte ens tanken på ett städat å ordningsamt liv.. de skulle liksom inte vara jag då ^^

Skit ner er där ute... idag e jag lycklig å mår bra... så ingen kan förstöra dagen för mig.


***

Det blev en gudars så seg dag... Jag å Silja tog oss en lur efter maten.


LÅNAR LITE



Lånar denna Maja, bara för han e en fin fis ^^

Jag tror att folk uppskattar att man har lite bilder på sin blogg ibland... Stämmer de??


NU VET JAG

Nu när jag inte klickar i att jag vill ha stilen i fet å kursiv stil så blir ju bokstäverna ganska normala. Gillar ju feta saker, men jag får sluta me att "feta till" min blogg. Så jag hoppas att mina få läsare nu mer ser vad jag skriver ^^


GUDARS

De e nått nytt ord jag har börjat me... ganska störande, men bättre än de förra jag höll på me el jag håller fortfarande på me de... Min sambo hatar när jag säger "eller nått"

E sjukt taggad till utställningen. Började lite smått me att klippa klorna på 2 gossar... sluta me att jag blev nerbajsad. Ett förkläde skulle ju inte sitta fel att ha ibland. Ett me en ficka på magen så kan råttona klättra ner i den när dom tröttnar på mig ^^

Annars flyter välla skit livet på som de ska. Bara den dumma storstädningen som påbörjas men aldrig blir klar. Får ta tag i den när jag kommer hem från svärmor i mitten av sep. Gudars jag har inte varit där på 2 år så de kan ju vara på tiden. Pojken stannar hos sin mamma en vecka längre än mig. Kan bli skönt att få vara ensam ett tag, men jobbit att vara ifrån han på samma gång.
För hoppningsvis så hinner jag gadda mig när vi e i U-hamn. Har sagt nu i bra många år att jag ska täcka över de fula fanskapet jag har på min axel. Å sen ska jag göra en tatuering som from då alltid kommer att påminna mig om min största kärlek här i livet... Min häst, jag ska göra en hästsko på ena skuldran i naturlig storlek. Hennes namn ska finnas me. Datumet hon e född. Dagen hon blev min å sen vartefter dagen hon inte finns hos mig mer. Så jkag hoppas att jag hinner me å göra den bara för i oktober så e de 15 år sen hon blev min, tiden går fort.

Nä man kanske skulle ta å göra lite nytta (jag bara säger att jag ska göra de, men jag vet att jag bara kommer bli sittandes här ett tag till men de e ju ett bra avslut på ett inlägg iaf)


INGET ÄR SOM MAN TÄNKT SIG

Vet inte va de e för fel men när jag kollar denna blogg på min dator så ser allt ut som de ska, men när jag sitter vid min sambos dator så blir alla bokstäver kantiga å fula... Hur e de på era datorer??

Fick detta skickat av min tokiga flicka (barn bör inte se detta)

http://www.youtube.com/watch?v=HLrSEsdurbs&feature=player_embedded

Hade velat lägga upp de på annat vis än via länk men jag e inte så smart så jag kan sånt.


RSS 2.0