29/9 TORSDAG...2

Här e våran inneboende Herr Nilsson

 



Han e en riktig kelgris



Diggar hans överbett



Varför odla blommor i blomlådorna när man kan odla katter i dom.



Råttorna e intressanta

 


29/9 TORSDAG...1

Fläskpannkaka till Zickan.



Lingonen får du på köpet ^^


28/9 ONSDAG ...4

De e ju fan att när saker går som de ska å mycke har ordnat upp sig så går nästa sak åt helvete å denna sak kan ingen göra nå åt... :´( ... Inte ens en högre makt.


28/9 ONSDAG...3

E de onsdag idag verkligen funderar jag på men jag får välla lita på mitt taskiga minne. Har noll koll just nu känner jag. Vet inte va de e men jag har fått fruktansvärt dåligt minne och så e jag alltid trött. Kanske fått en mask i skallen som äter upp mitt minne å ork.

Skulle ju tvätta i morse.. just de ja SKULLE... men den förbannade maskin helvetet funka ju inte alls. Å jag va näääästan snäll mot maskinen. Jag plockade inte isär den men jag va bara tvungen att sparka lite på den... bara för att få ur mig ilskan... hade jag inte haft slippislappisarna på mig så hade jag kunnat sparka hårdare utan att bryta nån tå el två... Min lilltå e ju ännu inte läkt så jag får vara rädd om dom tåningarna jag har kvar^^

Nä så de får bli att ringa syrran så får hon boka en tid till mig hemma hos henne. Nä om man kanske skulle ta å äta en negerbollsfrukost (måste sluta me de)

Katterna leker för fullt tillsammans men Neko e fortfarande lite feg... Herr Nilsson däremot tar bara mera å mera plats. I natt vet jag inte hur många gånger jag fick kliva upp å fya han för han klättrar där man inte får vara men de e välla Neko som lär han skulle jag tro. Jag vill inte stänga in katterna i sovrummet med oss under natten som vi brukar för dom e inte riktigt sams ännu å jag vill inte ha Herr Nilsson ensam i tv-rummet för där e ju råttorna å han e lite för intresserad av dom ännu. Men nu e Herr Nilsson en lugnare katt iaf å de e ju skönt fast han äter å bajsar som en elefant.


28/9 ONSDAG...2

Funkar inte tvättmaskinen som jag vill när jag ska tvätta kl 7 så kommer jag plocka isär fanskapet å sen får vi se om jag får ihop den igen (troligen inte)


28/9 ONSDAG...1

Va jobbit å krävande de e å ha två katter som skriker lika mycke om uppmärksamhet. Nog för att min prins kan hitta på hyss men Herr Nilsson ger inte Neko nå plats alls utan e 10 X värre. Hur kommer de bli när kisse bäs kommer hem då?? Ah de ordnar sig alltid.


27/9 TISDAG...2

Just ja jag efterlyser någon som kan ha en Stålmannen dräkt som kan passa mig.
På jobbet så tror dom inte på att jag vågar gå i en dräkt å jobba en hel dag... men jag ska visa dom.
Iden fick jag när vi kollade på Sällskapsresan i skärgårn.


27/9 TISDAG...1

Idag e de en sån dag när jag inte fattar va jag håller på me fast att jag skrivit 1 meter lång lista på vad som ska göras idag sitter jag å segar som bara den... Hmm kanske dax att bryta mitt vardagliga hemma mönster.. Börjar bli lite sjukt.

Jag kan inte diska om jag inte städat en bur innan å jag kan inte laga mat om jag inte har diskat. Jag kan inte duscha om jag inte har städat bur, diskat, städat el dammsugat innan.

Idag tror jag att jag skyller mina problem på våran inneboende. Han e som en duracell kanin som druckit för mycke energidryck och e övertrött på samma gång. Hoppas batterierna tar slut snart ^^ Men jag måste säga att han påminner väldigt mycke om min Sam (R.I.P) men e inte lika tjock.

Nä nu e de dax att fortsätta me listan så jag kan skriva en ny inför i morgon.


26/9 MÅNDAG...1

Gud va jag hatar saker som bara ska bråka me mig. Har varit nere i källaren och grälat på tvättmaskinen 3 gånger nu men inte fan gör den som jag vill. Satte igång den som jag brukar göra å går därifrån. Kommer tillbaka 1 timma senare å den står å blinkar. Den säger att den inte fått vatten... Vrider på kranen å sätter igång den igen, går upp. 1 timma senare e jag tillbaka hos tvättmaskinen å den blinkar åter igen å den har bara tvättat halva programmet. Hade jag varit på sämre humör så hade de funnits en tvättmaskin mindre i världen. Nu hoppas jag att den gör som jag vill för de e sista chansen att kunna tvätta innan de e nästas tur att bråka me maskinen. Nästa tid som finns att tvätta e om 2 dagar å jag har inga rena underkläder... Hmm man kanske skulle packa en väska å knalla till pappsen å vara där några timmar.


24/9...1

Bara så ni vet så e de bara 3 månader kvar till den där jävla julafton.

 

E de nån som kan ge mig 4 mille??

Så jag kan köpa mammas å Tommys gård å betala en privat chaffis som kan köra mig till å från jobbet

Äh ge mig 10 mille när ni ändå e på G så kan jag bygga stallet å köpa en ponny å ett avels sto å ta massa föl.


22/9...3

 

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.

Plötsligt frågar Nasse.

"-Puh vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå,
två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"

Puh tänker en liten stund och svarar.

"-Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en
annan, som vi själva måste hitta för att det ska bli två."


22/9...2

Jävla fitt pomme.


22/9...1

Finaste Toril har varit här idag å förgyllt min dag. Vi har kikat lite på vart hon ska bo å kollat lite vägar hon kan gå^^ Tyvärr gick tiden så fort el så e de jag som e lite seg ^^.


21/9...1

Nej det känns inte bra alls. Massa ångest å mera ångest.

 

Hjärtat e tungt och gråter blod. Det som annars har känts så lätt är många mil bort just nu. Orken att kämpa tillbaka är lika långt bort.

 

Annars e sambon sjuk igen... Har sprungit å bytt kräkshink å skrubbat hela lägenheten nu under natten. Stackars älsklingen.

 

Det enda jag e glad över e att jag inte följde med att bowla å käka mat me jobbet för då hade jag aldrig varit med när Rozz tog sitt sista andetag.

Jag såg redan på morgonen att han var slö och andades stötvis. Jag ringde till Thess som kom förbi och hjälpte mig med att suga ut släm å vätska från hans lungor. Och gav mig en spruta me lugnande och en sov spruta ifall att. Sen har han legat brevid mig vid datorn eller i mitt knä i 1½ timma. Den mästa av tiden låg han å sov men vaknade ibland och tok knastrade som bara han kan. Han tog sitt sista andetag mitt i en plopporgasm.

Sov gott min vackra son


18/9...1

Ångest, ångest, ångest... Å mera ÅNGEST.


17/9...5

Vad störande... Jag hittar inte inställningarna så jag kan få en svart ram runt bilderna på råttornas blogg.

 

HJÄÄÄÄÄLP!!!


17/9...4

Nya bilder på råttorna finns på deras blogg.

 


17/9...3

Barnen tävlade skol OS.

 


Lollo 60m


Albin längd


Lollo längd


Albin 60m

Lollo och Nevena kasta boll å kom bra till.

 


Lilla Flis




Flis tycker om att krama sin syster.


Vackra jag


17/9...2

När jag va förkyld så intar jag en fin outfit.

 


Zickan blir jätte kåt när hon ser mig så här.


17/9...1

I början av månaden så följde jag me barnen när dom sprang NT knatet å dom va så duktiga så.

 












15/9...1

Jag: Å va du e söt. Den vackraste jag har sett.

Zickan: ???

Jag: Antingen e jag tokig el så e jag kär.
Zickan: Nu är du läskig.
Jag: Jag sitter bara å pratar om mig själv.
Zickan: Ja dåååå förstår jag.


12/9...2

Jag har under några veckor muttrat om att min sambo inte kan stänga badrumsdörren efter sig när han varit där. De har han ju alltid annars kunnat liksom. Men härom dagen stod den öppen igen och de va ju jag som varit där sist. Jag kunde inte anklaga sambon för han låg ju och sov. Jag stängde den igen. Pysslade lite och nästa gång jag kollade till så var den öppen igen... Sambon ligger fortfarande å sover... Jag stänger dörren åter igen å den håller sig stängd... Lite senare behöver jag uträtta mina behov å när jag e klar stänger jag dörren som alltid. Med ryggen mot dörren hör jag hur handtaget trycks ner och dörren öppnas med ett långsamt gnissel. Allt går så fort men ändå långsamt på något sätt så jag hinner nästan inte reagera. Men ut från toan kommer...

 

Ja vad är det som kommer??? Är det någon som kan gissa??


12/9...1

Jag kan då inte klockan tydligen. Jag trodde att jag skulle få sova 2½ timma i Lördagfs men när jag väl la mig så upptäckte jag att jag räknat helt galet. Jag la mig 3.15 och skulle gå upp 04.45 låg och tänkte i 30 min innan jag somnade. Jag kunde bara inte hålla mig vaken i bilen fast att jag försökte.


10/9...1

Jag gick upp 3 timmar senare än vad jag tänkt och resultatet blev att jag kommer isäng 3 timmar senare än vad jag tänkt. Men de e bara att kasta sig i säng å sova 2½ timma innan jag ska upp igen. Kanske jag har möjlighet att sova en stund i bilen till sthlm.

 

Har fortfarande hosta som inte vill ge sig å jag hoppas att inte min sjuka sambo smittar mig igen så jag inte kan jobba.

 

Charlotte jag behöver prata me dig snart... Måste veta om du mår bra å sen måste jag fråga dig en sak.


5/9...1

Efter gårdagens intensiva pass på jobbet kände jag mig sååå trött och det blev bara värre och värre. I morse vakna jag astidigt fast jag kunde ta sovmorgon men tro inte att jag har tagit tag i sakerna jag ska göra idag inte.

Sitter här och tycker synd om mig själv och har "tussar" i näsan. Vet att Zickan tycker att de e as sexigt när jag har de.

Dax att byta "tussar" (dom jag har e fulla)


4/9...1

Zickan: asg... satt och bläddrade genom massa skitsöta råttbilder jag fått av angelin på mina råttor... tro på fan så dök bilden upp på din blåa tå mitt i allt .. vette fan varför jag sparat den.. asg

Sokis: För att mina tår e lika fina som dina råttor^^.

Zickan: asg...nu du dum

Sorkis: Haha inte alls... jag vet att du gillar att slicka mina fötter^^

Zickan: asg... men suck, måste du komma på mig hela tiden.


1/8

F**K U


RSS 2.0