28/2...2

Maja: Jag har namnsdag idag.
Jag: Aha jag bryr mig inte.
Maja: Tack brukar man säga.
Jag: Tack för att du har namnsdag.


28/2...1

Jag e inte så smart alla gånger el så e de för att jag inte tänker innan jag talar ^^

Jag: De e vid sånna här tillfällen jag ångrar att vi inte har nån säng i sovrummet
C: Vi har en säng där men ingen tv.
Jag: Mena ju de men tänkte på hur skönt de skulle vara just nu att ligga ner å kolla på tv.
C: Vi borde köpa en större soffa.
Jag: Zzzzzzzz


27/2...1

Jag skulle ha lagt in ett inlägg om melodifestivalen jag inte kollat å men så upptäckte jag att de e ju inte slut ännu så därför får de inlägget vänta.

Annars idag så va jag en sväng å åkte skridskor me barnen å Stina. Alla ben e iaf hela å jag trilla inte en enda gång men jag va bra vinglig på benen när jag började åka. Tror inte jag har åkt sen 99/00 skulle jag tro. Men de e ju som att lära sig cykla... men glömmer de inte om man väl har lärt sig ^^ Men jag måste säga att va mycke bättre förr ^^

Har tagit lite bilder men dom får ni ikväll el innaom de snaraste.


26/2...4

Apan kom hit å vi gjorde de vi skulle innan vi knalla hem till Pillis. Hos pillis satte vi oss till bords för att äta men Apan e så liten så han nådde knappt upp över bordskanten så vi fick hämta Pillis data stol å en kudde för att han skulle kunna äta sin mat ^^




Till efterrätt så lyxa vi till de me me semlor.

Går ju bara att äta semla på ett sätt ^^


Vi gjorde lite nytta me å bakade kola kakor


När Apan åkt hem gjorde Pillis 2 tårtor å jag kolla på å gjorde en blå jätte snigel av marsipanen


Snigeln blev till tårtlock

 

Dagen avslutades byxlös framför tvn men de har jag ingen bild på men jag kan visa Pillis mega blomma istället


26/2...3

Siter bara här en snabbis. Apan å jag ska snart till syster yster å ska baka. Nu på morgonen har vi hunnit me å städa till grabbarna, diskat å plockat undan lite små saker. Ha de gött i dag så ses vi åter i kväll.


26/2...2

Du gör mitt liv till ett helvete... Sluta påminn mig om hur misslyckad jag e.


26/2...1

http://sorkfamiljen.blogg.se

25/2...5

Vi va å bowla å jag kan ju inte säga att de gick nå vidare bra mer än för mamma kanske..

 


Tommy


Mamma


Älskingen


Pillis


Nonne


Nonnes långa fru Lina


Robin


Lilla syster Jeppe

Förra gången jag la in bilder från bowlingen så fanns de inga bilder på mig men nu knyckte min syster kameran så de e välla lika bra att att lägga in den bilden me.



Som alltid när vi gör nå tillsammans så muppar vi oss...



Efter bowlingen käka vi å jag kan säga att jag aldrig mera kommer att käka där. När jag fick menyn kunde jag inte bestämma mig för vad jag skulle äta å fick ångest över priserna så jag häll på att kasta menyn å sätta mig å gråta för jag inte kunde bestämma mig för va jag skulle äta. Men jag lugna ner mig å tog samma som min sambo.


Chicken Thai hette rätten å för mig smakar thai mat ganska starkt men detta smaka inget alls. Kycklinegn va kokt i cocosmjölk men allt smaka vatten typ. Starkaste va välla paprikan. Så nästa gång jag bajsar så ska jag sitta å tänka att jag skiter ut 160 kr rakt ner i holken. De får man massa dasspapper för.


25/2...4

Härom dagen så gick jag till parken me barnen för att åka lite pulka eller jag å Korren kolla på när Grisen å Apan åkte.

 


Elisa


Albin susar ner för backen.


De e jobbit att ta sig upp hela vägen igen.


Väl uppe kan man fara ner igen.


Å sen upp igen.


Jag håller me Elisa om att man blir trött på de efter ett tag.


25/2...3

När jag hade besök av min flickvän så skulle vi köra lite agility fick vi för oss å Valle fick testa å de funkade rätt så bra tills vi började kolla på bilder å glömde bort råttan på bordet. Valle hade tråkit så han kröp in i ett av hindrena å slumra en stund. De e så man kör SORKIS GRAND PRIX

 











Rocky the dog tyckte att vi va dumma i huvet som lekte me en råtta när vi kunde leka me han istället.


25/2...2

Jag tycker ju att min katt e de finaste som finns. Jag kan vara ute i 10 min å komma in å han beter sig som om jag varit borta i evigheter. Han får mig att gråta å han får mig att skratta. Nu när jag rensade min kamera så hitta jag bilder på han vid ett tillfälle när jag slog in paket.





Han brydde sig inte så mycke om va jag gjorde men när han skulle gå iväg så tyckte han att de kändes lustigt så ligga ner va ett bättre alternativ tyckte han.


25/2...1

Jag passar på att blogga när jag lyckats sno åt mig sambons dator. Har inte gillat den tidigare men nu börjar jag bli van vid hans knappar så jag vill nog köpa mig en liknande men kanske inte lika dyr ^^

Va jätte kul att jobba i går å träffa mina pensionärer... de va så länge sen. Sommarjobbet e fixat nu iaf om inget annat händer innan dess.

Skulle ha åkt skridskor idag me barnen men vi gör de på söndag istället så idag ska tiden ägnas till att diska då jag inte kan fatta hur de kan bli ett så stort berg på bänken varje dag. De e säkert grannen som kommer in me sin disk när vi ligger å sover å hämtar den när den e diskad.

I kväll ska jag träffa min familj (minus) pappa för vi ska bowla å käka mat. Om man nu hittar nå ätbart vilket jag inte gjode förra gången jag kolla på menyn. Jag får ta nå me fisk då de sällan äts här hemma vilket e dumt då vi båda gillar fisk.

Nä om man kanske skulle sätta fart å göra lite nytta då.


24/2...2

http://sorkfamiljen.blogg.se/?tmp=24121251


24/2...1

Jag skulle ha diskat å städat innan jag knallar till jobbet men den orken duschade jag välla av mig förut. Kanske hinner me lite när jag kommer hem el så får jag ta de i morgon om de hinns innan skridskoåkning å bowling.


23/2...4

Fick precis en smäll i skallen, gudars va dålig jag e att hålla kontakten me mina bekanta. En jag umgicks me för några år sen adda mig på msn å helt plötsligt babblade vi på om allt å inget å poff så kommer hon hit nästa vecka när hon ändå ska till finspång.

 

Jag har typ miljoner me vänner men jag umgås bara me en handfull av dessa å de kommer ständigt nya vänner till min skara, men nu måste jag fasiken bli bättre på att höra av mig till folk. Men i vissa fall så tycker jag att jag bara försöker å försöker men får inget tillbaka å de e synd för de e ju ändå människor jag tycker om.


23/2...3

Funderade nyss på va folk bloggar om igentligen. De finns så många olika sorters bloggar som handlar om allt å inget. Många bloggar jag har läst så skrivs de ofta om bloggarens ovänner vilket jag skiter i vem som e osams me vem. Eller så bloggas de om mat å bakverk... nog för att man kan få insperation av att kolla men för de mäste blir jag bara sur för jag inte kan laga mat så de smakar för ögat å inte kan jag baka heller förutom kladdkaka då (å bara för jag skrev kladdkaka blev jag sugen på de nu) Bloggar om kläder å inredning bryr jag mig inte ens om. Bloggar som sköts av flera personer e bara jobbiga att komma in i å de e svårt att veta vem som e vem om man inte känner personerna privat. Jag kollar inte heller bloggar där folk lägger upp sina fina ritade/målade bilder men de e välla mera av den anledningen att jag blir ååååååå va fint (avis JAPP)

I de stora hela så kollar jag bara bloggar som jag känner personen bakom på nån nivå. Vännernas bloggar handlar om råttor eller hästar å så följer jag några av mina kusiners bloggar å dom handlar om deras liv å barn.

Hur gör man sin blogg mera intressant för andra förutom me skvaller å avslöjande sex skandaler. Jag skulle kunna skriva om mitt sexliv men jag vet att min sambo inte skulle tycka om de. Räcker välla me att jag skriver kåt å han bara skakar på sitt blonda incestlockar ^^

Å bara så ni v et att efter att ha kollat på filman THE SOCIAL NETWORK så e jag ganska glad att jag inte har en FB sida... vem vill vara som alla andra ^^


23/2...2

Ganska ofta funderar jag på vad jag vill göra me mitt liv men jag kommer inte fram till nå alls. Jag vet att jag vill jobba med människor på nån nivå men de e ju ett så stort område. Man kan jobba i butik å träffa kunder, man kan jobba me pensionärer å de har jag ju gjort nu i 5 år å jag älskar arbetet att förgylla en liten stund för nån annan men jag känner att de lilla jag gör inte räcker för dessa människor. Personlig assistent skulle jag oxå kunna tänka mig att jobba som då man får mera tid till en människa men de finns hakar där me tycker jag. Man ska komma nära den man jobbar hos anser jag... aldrig skulle jag kunna jobba me nån jag inte tycker om. Vet hur de e att inte vara önskad. En dröm jag haft sen många år tillbaka e att jobba som psykolog men så smart e jag inte att jag kan plugga upp dess betyg för att ens kunna börja läsa till de... Skulle jag lyckas så skulle jag va redo för graven innom de snaraste efteråt ^^ Ah i vilket fall som helst så kommer jag säkert en dag hitta de perfekta jobbet för mig. Den som lever får se.


23/2...1

Hoppade ett steg fram i mitt liv igår å skulle tagit ett steg till idag men nån va på semester men jag hoppas på att kunna ta de där steget i morgon istället.

Kollade i biltema katalogen idag som nån snäll jävel kastat in i vårat brevinkast. Jag älskar verkligen sånna där kataloger där de finns assa skojiga saker att kolla på å drömma om att man hade... Precis som andra vill köpa massa kläder så vill jag ha ett helt ställ me skruvar å spikar ^^ De finns så många olika namn på skruvar å spikar men de roligaste va nog SJÄLVBORRANDE 6-kants skruv då e ju frågan kan man bara rita ett kryss å lägga skruven på plats å den skruvar i sig själv?? Å tänk alla pennor som finns på biltema som gärna får flytta hem till mig gratis. Å alla roliga papper får följa me. Hittade ett par roliga onödiga bilmattor i orientalisk stil me mönster å fransar. Va e de för ett pucko som köper sånna?? Skulle välla vara nån som har en pizza räcer.

I går va Grisen här i några timmar bara för de va ju fuskit att Apan fått vara här en da förra veckan.
Vi han me å göra massa me nyttiga saker å extra bra va ju att jag slapp att dammsuga å skura golvet själv. De e välla inte barnarbete när dom tigger å ber om att få göra de va???

Blev extremt sugen på att rida i morse men de e ju så satans kallt så jag orka inte knalla till stallet å de e ju ganska skönt att inte ha några planer för en gångs skull. Bara tvätten som ska ta sig upp för trapporna.

Saknar att prata me min daaarling så jag får nog ta å ringa henne å se om hon har tid me mig.


21/2...1

Bloggtorka


20/2...2

Valles syster Landi e på besök, hon ska på dejt me Yuttis om några dagar. Hon gillade sitt egna rum för i pojkarnas rum får hon inte bo för då vet man aldrig vad som kan hända när snuskpojkarna e inblandade.


20/2...1

Jag har massor att göra men orkar inte just nu. Väntar besök å borde städa innan dom dyker upp. Råttorna stinker fast de bara va 4 dagar sen jag städade senast men de e städ dag i morgon. Men jag måste hitta nå annat strö som e bättre men till de behöver man pengar å de har inte jag.

Gudars va jag e sugen på tacochips, dipp å grönsaker.

Finns de nån där ute som har lust att komma hit å diska så bjude jag på pannkakor i kväll.


19/2...2

Snoret fryser till is och bröstvårtorna huttrar.


19/2...1

SMS dag.

19/2...1

Jag skulle bara blunda en timma för jag va så satans trött å satt å nicka mot datorn. Men de sluta me att jag blev väckt 3½ timma senare. Skönt att sova men de va ju inte alls meningen, skulle ju bara znoosa 5 min till^^

 

Drömde en jätte konstig dröm om stora monster råttor, klas å gris grannen.


10/2...2

Jag har fått ett till kusin barn idag fick jag reda på för en stund sen.

 

Glömde ju berätta att jag va inne på MAXI å skulle handla lite till kvällen å skulle köpa öl till min sambo å när jag står framme i kassan så frågar kärringen om jag har legg å jag blev jätte förvånad. Under hela mitt liv me legg har jag aldrig behövt visa de förutom när jag tvinga snuten att kolla på de när jag va ung å dum (20 bast el nå) å första gången jag va till systemet å handlade å när jag går bankärenden. Jag trodde fasiken att hon frågat fel å hon upprepar har du legg?? Då min plonkalonk ligger i Bajsans bil så hade jag inte me mig legget å hon frågar hur gammal jag e... haha jag va tvungen att tänka efter å svarar att jag e snart 30 född 81. De va nära att kärringen inte ville sälja ölen till mig. Haha folk brukar säga att dom känner sig smickrade när kassa personalen frågar om legg å man e 30+ men jag kände mig mera förolämpad på nå vis. Klart att hon gjorde sitt jobb men jag e ju för fasiken gammal ^^


18/2...1

Hmm i natt sov jag nästan inget alls, bara några få timmar på morgon kvisten. Skutta in i duschen vid 8 å Stina hämta mig straxt efter 9 så åkte vi in till norrköping. Vi skulle på återkontroll av lillan men när vi va där så va hon helt blå om läpparna å dom ville ta mera prover på henne. Halv 4 kom vi där ifrån å de va ju inte riktigt vad vi hade räknat me från början. Skönt iaf att hon inte behövde stanna över natten. På sjukan träffade jag min kusins kille å långt senare gick de upp för mig att min kusin kanske låg å födde barn el kanske redan fått. Ringde hennes syster å fick reda på att hon hade blivit igångsatt på morgonen så de kommer en kotte snart.


17/2...1

Röv vilken torka de e här på bloggen men så händer de ju inte ett skit i mitt torra piss liv heller.

 

Dagen började me ångest så jag nästan böla å fortsatte me mera ångest tills jag prata me flickvännen. Sen höll jag mig sysselsatt me att tvätta å diska lite snabbt innan Bajsan, jag å sambon brassa ner till centrum för å hämta lite papper som behövdes. Bajsan å jag for till Bajsans stall å spånade lite planer å vi får se om de kan funka me både de ena å de andra. Så nu kan jag andas lite lättare.


16/2...1

Ville verkligen inte leva i morse. Kändes som hela världen va emot mig.

 

Vid 10 kom apan å skulle vara här ett tag då min "älskare" Andreas skulle in till lill skrutt på lassarettet där hon varit sen i går med hög feber. Apan å jag städade till pojkarna å släppte dom lösa i köket. Apan lekte me dom när jag diskade. Sen käkade vi stekt ägg macka innan vi plocka undan de lilla som va framme. Å till slut dammsög apan upp de han såg innan jag tog över sen fick han moppa ett tag å när jag moppade satt han i soffan me Valle som knastrade å ploppade mer än vanligt. Ungen kunde lägga råttan på rygg å han bara låg där å blundade.

 

Kl 3 knallade apan å jag ut till lekparken runt hörnet å lekte lite innan vi knalla hem till honom för att dränka ungen i ett bad me bubblor. Kl 6 åkte apan, grisen å jag till grisens skola för å kolla på småstjärnorna vilket inte va de roligaste att sitta stilla på dom pytte små stolarna men va gör man inte för barnen.


15/2...1

De patetiska å värdelösa som kallas liv finns inte här just nu. Vill inte vakna el stiga upp så pissit känns de.

De lilla jag gjort idag kan räknas på 5 fingrar å de roligaste varade bara 1 minut när jag lärde katten ett nytt trick. Nu kan han sitt, tass, high five, att han ska ställa sig på baktassarna å ge mig en puss. Hoppa efter en godis å skå en halv volt å nu att han ska hoppa upp på min axel när jag står en bit från soffan.

Så roligt liv har jag.


14/2...2

Kan man hyvla ost me en rakhyvel???


14/2...1

Ett steg fram å tio tillbaka... Inte undra på att man inte orkar nå längre.


13/2...1

Händer inte så jädras mycke här just nu. Dan började inget vidare bra då jag skulle me Bajsan till stallet å bruden glömde i går efter stallet att stänga av lysena på bilen så resultatet blev en morgon jogg i tron att bilen skulle hoppa igång i en backe... men icke. Slutade me att jag ringde min snälla far å slet upp han ur sängen. Han va snäll å kom me kablar så vi fick igång ryggsäcken å tog oss till stallet.

 

I stallet släppte vi ut hästarna å började mocka till Vespa tills att de bjöds på smörgåstårta å kaffe i huset. Sen fortsatte mockningen. Vi satte upp lite hyllor å hjälpte till att bränna saker å jädrans vilken smäll de blev när vi kasta på en lampa av snäckskal.

 

När jag kom hem va jag såå frusen så inte ens mysfilten värmde så jag fick ta mig ett långt bad för att bli varm.


12/2...1

Min pappa måste vara den snällaste som finns. Idag ringde han å frågade mig om jag ville ha en cykel... den jag hade innan fick fötter el blev stulad (stulen) el kidnappad.

 

De e fan Bajsans fel att jag inte sover längre än till halv 9. Idag vakna jag lite innan halv 8 å brassade me Bajsan till stallet. Bajsan skulle inte klara sig utan mig. Jag mockade 2½ box å fyllde vatten till hästarna när Bajsan fixa mat, sopa å mocka den andra ½an av en box.

 

Kom hem å satt mig i soffan, satt och skruva å vred på mig. Jag städa ju igår så de fanns inget att städa :( Vist att jag borde göra nå nyttit av min energi men orka kliva ut i kylan igen å förfrysa stussen så de blev att slå på datan flera timmar innan jag normalt brukar göra de.

 

Ifall de e nån som missat de så e de lördag idag å lördag betyder godis dag. Jag e inte alls sugen på godis idag men ändå köpte jag ganska många olika sorters godis förut som jag annars vet att jag skulle stoppa i mig direkt. Men en sak har jag smakat. Hittade en ny marabou choklad me mango smak. Den har en väldigt fräsch å syrlig smak. Ingen favorit men helt ok.

Nä om man skulle ta ut fet råttorna lite å gosa me dom ett tag.


11/2...1

Aaa va skönt de känns att ha lite mat i kylskåpet iaf.

 

Känner mig ganska duktig idag. Jag har hunnit me å tvätta, diska, släppt råttorna i köket, plockat undan, skurat golven, vattnat blommorna å handlat. Å så har jag läst en bok me.

 

Katten va me mig när jag släppte ut råttorna. Fet råttorna la sig typ å sov bara Calle som inte behöver motionera va nyfiken på katten å katten va lite nyfiken på han men livrädd å gömde sig bakom mig hela tiden.


10/2...4

Fyrahundranittitvådje.


10/2...3

Jag: Kommer inte du känna dig ensam när du blir gammal om du inte skaffar barn?
C: Jag trodde du å jag skulle hålla ihop hela livet.
Jag: Jo men tänk om jag dör innan dig.
C: Då ska jag ut å resa.
Jag: Men tänk om du e 80 när jag dör.
C: Då ska jag ut å resa ändå.
Jag: Vart ska du resa då??
C: Jag tar färdtjänsten ner till ICA.


10/2...2

Varför e de lättare att blogga från sambons dator än min dator?? De har jag tänkt på många gånger. Loggar jag in på sambons så flyter fingrarna på å ord skapas men när jag sitter här på min egna så försvinner alla ord å inget blir skrivet.


10/2...1

Har väntat asa länge på den här "bollen" å nu fan rullar bollen åt de håll jag vill å INGEN kommer kunna stoppa mig nu ^^


9/2...3

Tack Darlig <3

 

Jag klarar mig inte utan dig min underbara vän.

Hur skulle mitt liv gå om inte du fanns å stötta mig varje dag.


9/2...2

En jävla dryg dag!!


9/2...1

Bevis

 

http://maaija.blogg.se/2011/february/linda-kor-bil.html?_tmp=df94d0a7f698cde62e73fbc8d959b1df08289f51


8/2...1

AAAA va grinnig jag e just nu känner jag. Skulle kunna slå in skallen på nån. Nån som känner sig frivillig??

 

Gick hemmifrån straxt efter 9 i morse å varit borta hela dan. Först gosa jag unge å sen blev de stallet me Bajsan. I mogon hoppas jag att jag kan få sova å inte göra ett skit om jag inte måste.

 

När ska skiten vända??


7/2...4

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~ säger:
älskar den frillan (hittade en as häftig frilla jag gilla)

Mio säger:
Sån har jag haft, fast blond ;P

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~
säger:vill me ha men blå el nå

Mio säger:
haha do it

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~
säger:nä de törs jag inte å så finns de inget fulare än ett fult nylle å häftigt hår
å så ska man ju ha kläder som passar

Mio säger:
Och du skulle ha ett fult nylle eller?

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~ säger:
japp de har jag

Mio säger:
Nehe!

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~ säger:
joho

Mio säger:
Okej, om du ska vara på de sättet så kan vi ju vända på de och säga att du ska skaffa en extrem frisyr för att ta bort uppmärksamheter från ansiktet ;P

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~ säger:
de gör jag om jag skulle gå ut naken me

Mio säger:
haha ja vill du hellre de så varsegod ;P

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~ säger:
iiinga problem

Mio säger:
haha be maja filma ;P

<:3_)~ SORKIS LINSON <:3_)~ säger:
lätt

Mio säger:
:D

Så Bajsan du får helt enkelt följa me å filma när jag går ut naken för mio tror inte jag vågar


7/2...3

Pappan e snäll han, han kom förbi me 64 rullar toapapper.


7/2...2

Under min promenad dog Mio.


7/2...1

Jävla Bajsan.

 

Ja jag kan ju nu mer berätta att jag kört bil för första gången i mitt liv. Annars brukar man börja på en öppen plats men inte vi inte. Jävla Bajsan va ju tvungen att börja må illa på morgonen innan stallet så när vi skulle köra hem fick vi stanna hela tiden. Körde ca 2 mil å i en hastighet av 50-70 sa Bajsan för jag kolla bara på vägen. Jag klarade av 2 möten å undvek diket hela vägen. Bajsan föreviga ögonblicket genom att filma. Den kommer komma upp på hennes blogg sen.

 

Nä nu ska jag ta en promenad.


6/2...2

Jag måste då fan va dum i huvet. Jag skulle ställa klockan på 10 i 7 men klockan väckte mig 06.10. Blev inte ett dugg glad kan jag säga. Sen väckte Bajsan mig halv 8 å bjöd på åkande frukost. Framme i stallet släppte vi ut hästarna för första gången tillsammans.. Gick fruktansvärt bra iaf. Vi mockade å gav mat till kvällen, drack kaffe å snacka massa goja me folket på gården. Eldade upp massa skrot å mitt i allt precis när kaninburen skulle kastas på eldan exploderade de som bara fasiken å de flög eldklot flera meter bort.

 

Efter stallet åkte Bajsan å jag hem till min far å rotade i källaren efter saker. Sen åkte vi till Ainisen å leta fram lite saker som vi behövde ha.

 

Nä nu e jag trött å hungrig så jag ska göra nå åt iaf ena saken nu.

 

Nytt besöks rekord me 9 läsare idag.


6/2...1

Fy satan vilken resa de blev^^

Vi åkte som vi skulle men GPS fasiken visade oss en onödig väg som typ va en tumme bred. Kom fram en timma efter beräknad tid. I stallet borstade Bajsan hästen, lasta å åkte till ridhuset. Häste va mycke piggare idag än på filmen vi sett på henne tidigare. Lastade in hästen igen å återvände till stallet. Åkte vidare för att ta en fika å skriva kontrakt. Såg en asa fin häst jag ville ta me mig hem men han kosta 150.000 å tar jag ut dom pengarna från madrassen så kommer de inte bli bekvämt att sova. Åkte tillbaka till stallet lasta hästen för en resa till Finspång. I ca 3.5h kröp vi fram i 20-50 km/h för de va snorhalt men nu e hästen hemma i stallet å sover förhoppningsvis nu. I morgon blir de att knalla upp tidigt å följa me Bajsan till stallet för att släppa ihop hästarna.


5/2...2

Jag borde inte sitta här å uggla. Borde ha gjort massor nu på morgonen men lusten försvann.

Vi e fina i den här familjen för vi sitter å torkar oss me servetter (toapappret e slut)
E hungrig me (men maten e slut)

Tack Charlotte för alla komentererna i inlägget om vad du skulle ta me till en öde ö. Om du ska ta me mig dit va händer om vi blir osams??

Nähäpp hoppa i brallorna å skorna snart då å åka till Örebro.


5/2...1

De blev senare hem än jag tänkt från början men nu har man iaf sett Bajsans stall där hon ska ställa hästen vi ska hämta i morgon (idag)


4/2...7

Ska snart iväg på äventyr me Bajsan igen.


4/2...6

Hur många inlägg måste man typ skriva för att ens komma me på topplistan?

Me ett rekord på 5 besökare under en å samma dag lär jag inte komma upp på mäst besökta heller.

Å jag får sällan komentarer så på den listan kommer jag inte att synas på.


4/2...5

Kom på en sak till som kan va bra att ha me sig till en öde ö.

 

De där brödet å vinet som Jesus bjöd på som aldrig tog slut.


4/2...4

Varför får man bara ta me sig 3 saker till en öde ö?? Jag skulle vilja ha me mig mycke mera.

 

*Husvagn

*Toapapper (Hatar att sitta på dass å upptäcka att de inte finns nå att torka sig me)

*Rakhyvel (Få saker e äckligare än ett orakat kön)

*Böcker (Räcker me ca 2 miljoner)

*Vatten å min soda stream

*Hygienartiklar

*Dator me internet

*Hela min samling me dildosar (känns säkrare att ta me än sambon ifall vi gör slut)

*Babylon (pizzerian runt hörnet)

*Kläder, lakarn, handdukar, borste, tvättmedel

Finns säkert massa mer jag skulle vilja ha me men skulle jag bara få välja 3 saker så blir de
Toapapper, rakhyvel å vatten.


Vad skulle du ta me till en öde ö, Tell me.


4/2...3

Kexchokladen me blåbärs smak va inte direkt nån höjdare men den va ätbar.


4/2...2...

Jag måste vara bra seg, viste inte att de fanns kexchoklad me blåbärs smak... Bara för de så måste jag leta reda på en å smaka (gillar inte blåbär)


4/2...1...ÅNGEST

Ska man behöva äta lyckopiller för att man en ska orka å vilja kliva upp ur sängen???


3/2...1

Jag spelar nå spel där man ska bygga ett zoo å göra massa uppdrag. Så jag tycker mina besökare ska klicka på den här länken så jag får massa presenter till mitt zoo.

 

http://Sorkis.mondozoo.com


2/2...1

Jga hitta rätt så roligt klipp om Finspång som bara måste ses. Snubben me hunden e min trappuppgångs granne.

 

http://www.ostergotland.info/Municipality.aspx?m=36960&a=538807


1/2...2

Grannen va här å ringde gubbar på ett nr hon såg på tvn.


1/2...1

Blev ingen tur till blåkulla me Bajsan idag, får se va fröken hittar på i morgon.


RSS 2.0