12/6 TISDAG...1

Bäst att passa på när man kan låna lite nät. Är sjukt trött å de känns som om jag inte fått sova på evigheter vilket jag nästan inte fått, har miljoner saker att göra varje dag å tiden räcker inte till. Borde kanske skriva ett veckoschema här så folk vet när jag kan svara i mobilen... typ planera in toabesök så får folk ringa då.

Ingen rast å ingen ro... Nu ringde dom från skolan måste dit och hämta sjukt barn.


10/6 SÖNDAG...1

Ska snart hoppa ner i lopplådan å få några timmars sömn om jag kan... men de borde gå bra att somna då jag inte fick många minuters blund natten till Lördan. Mitt i allt bra så skulle jag hinna ta rätt på sånt jag inte hunnit med dagarna innan å samtidigt förbereda för Lördagens äventyr.

Stod å diskade i godan ro sisådär kl 3 på natten när panikslagen gäst kommer inrusande med en bebis som knappt kunde andas... Den lilla kraken hade troligen något i halsen som fastnat. Men den lilla mår bra nu fast han e fortfarande trött.

Försov oss en timma å när "taxin" kom låg vi fortfarande å sov^^ Kom precis till banan i Nyköping för att se Kultingen köra fast de gick inget vidare för han i första, bättre i andra men skit igen i tredje efter en ok start. Det slutade me att han blev satt i däcktraven å kvaddade Grisen 1
För Robn gick de ok dom två första heaten men sitt tredje vann han fast bilen inte ville köra fort. Motorhaveri va infon jag fick.

Va lite kall å trött efter folkracen men behövde verkligen städa en bur så de va bara att sätta fart... suprise, suprise... kompisarna från Ulricehamn stod utanför dörren å ville ha lite kaffe... Har inte träffat dom på 2 år och mycke har hänt i deras liv... UNDERBART.

Twiiny: Har du ont??
Kultingen: Nej.

Twiiny: Har du ont??
Kultingen: Nej.

Twiiny: Har du ont??
Kultingen: Du har redan frågat två gånger.

Twiiny: Har jag??
Jag: Ibland tänker Twiiny högt.

Lopplådan kallar snart e de FOLKRACE.


8/6 FREDAG...2

Om folk undrar vart jag tagit vägen så va de inte meningen att hälla läsk på min dator så vissa tangenter inte vill funka. Fast jag har ändå fullt upp om dagarna så nå data tid finns de inte över till.

De händer kanske för mycke just nu men de e så jag vill ha de å jag mår så jävla bra av de me så de finns inget att klaga över.


8/6 FREDAG...1

Twiiny: Om man blir halvt ihjälskrämd två gånger... Vad blir man då??

Helt skräckslagen kanske??


RSS 2.0