29/1 SÖNDAG...1

Efter jag lämnat tillbaka det lånade barnet å fick tillbaka de barnet som jag lånat ut gick vi den korta biten hem till mig för råttmys å matning av kräken ^^... vi käka pizza innan vi knalla ut me hundarna å kolla på Bamse och den flygande mattan. Vi kom isäng lite efter 21 och jag trodde att jag skulle få sova men icke... Barnen vände å vred på sig under nästan en timma å jag vet inte va Apan ätit för han fes elefantfisar som lukta i 10 minuter å jag trodde jag skulle dö.
Jag somnade å barnen lika så men kl 2 på natten vakna dom båda å va aspigga... Vet inte hur många gånger jag klev ur sängen fram tills att klockan blev halv 5 å barnen somnade om men fröken gris vakna 20 över 6 å fick lov att sätta sig framför tvn. Apan sov iaf till 8... jag muttrade bara "väck mig kl 9"

Kl 9 kom dom in å fråga va klockan var å jag klev upp för att duka fram frukost... Gick ut me hundarna en runda innan vi skulle bort till barnens kusins katt för att mocka lådan... knalla förbi jobbet när vi ändå va i närheten... Gick hem å käka lunch innan vi knalla ut me hundarna igen... kollade på lite film innan mellis å sen mera film innan vi gick en sista runda me papiljotterna... Hem för att ta emot barnens syster som sovit på annat håll under natten. Barnen åt å sen mös vi framför tvn innan de va dax för sängen... Barnen somnade nästan direkt å hade precis somnat när deras päron kom hem.

Denna helg har gått sjukt fort så jag hoppas jag kan stanna tiden lite i morgon å hinna andas dom andetag jag missat i dag^^


28/1 LÖRDAG...1

Gudars va trött jag var i morse... ville inte alls kliva ur sängen å ändå har jag sovit gött i natt. Drömde om att vi var på utställning och jag längtar verkligen efter nästa som jag kan åka på å ta me mig alla nya råttor som jag vill visa upp.

Dagen har gått sjukt fort men de e välla så när manhittar på saker hela tiden... Än har jag hunnit duscha, steka pannkakor, åkt pulka i den lilla snö som finns kvar, handlat, gått ut me papiljotterna, käkat mellis å nu sitter vi å gör ingenting el iaf jag... barnen leker el om dom bråkar (låter alltid här så blir de tyst bli jag orolig^^)

Äh snart e de dax att gråta en skvätt... som jag alltid gör när jag ser på extreme home makeover.

27/1 FREDAG...3

Jaop någon av mina grannar har varit olydig å jag vet vem av dom som e inblandad. När jag skulle sätta igång första maskinen å sedan gå för att handla frukost gick jag ut genom porten brevid våran å ser att en av dörrarna där e avspärrad med polisband å en stor gul skylt sitter uppklistrad på dörren. Länken på tidigare inlägg är uppdaterad med mera nyheter.

Annars har dagen gått i ett å först nu kan jag sätta mig å ta de lite lugnt i några minuter innan de e dax att ge djuren mat å förbereda maten tills i morgon då jag ska sova borta... Vi kommer bara springa upp lite snabbt för att ge djuren mat å gosa lite innan vi ska vidare å käka pizza.

I morgon är det pulka premiär oxå... Satans att kameran inte funkar... JÄVLA SKIT.


27/1 FREDAG...2

Va e de som händer här?? Straxt innan spöktimmen ringer de på dörren å jag kikar ut genom ögat å va ser jag... En lång polis... va tveksam till att öppna först men gjorde de iaf.. GUD VA SNYGG HAN VA ^^

Anledningen till att han rinde på dörren va inte för att bjuda ut mig på dejt el fria till mig *SUCK*
Utan för att de hänt en insident i huset under kvällen... Trodde först att de va kärringen på hörnet som slagit ihjäl sin snubbe men de e konstigt att dom skulle ringa på våran dörr som e trappen brevid... Då funderade vi på om de va han under oss som fått sig en smäll el två. Jag vet att han spelat hög musik som vanligt när jag städade till råttorna efter 19 tiden... När jag diskade hörde jag folk i trappen, men de e ju inte ovanligt att han har besök... men sen hörde jag inget mer... Då jag inte kan använda min egna dator så hade jag inga lurar i öronen för ovanlighetens skull... Men jag har inte hört nå bråk.

En timma efter besöket ropade sambon från balkongen om att jag skulle komma... Där ute går en polis me hund å lampa så dom letar ju efter nå.

Jaja Finspång e ju litet så man får alltid höra saker å ting om va som hänt.

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7444988 


SÅ MYCKE JAG BORDE BLOGGA OM 27/1

Årets första inlägg då ^^

Jag hade velat visa dom bilder jag tagit på pepparkaksbaket me barnen å när vi va å trängdes me massor me galet idiotiska människor i Hageby.

Men kameran e kaputt... telefonen e kaputt... min dator e kaputt... allt bara går sönder. Å inte har jag råd dom närmaste månaderna att köpa nytt.


RSS 2.0