9/7 MÅNDAG...1

De e iaf måndag när jag börjar skriva så får vi se om de hinner ändras innan jag e klar.

Har fortfarande lika mycke jag skulle vilja skriva om å visa men de får tas en annan gång... Hoppas ju på en egen dator nästa vecka.

Men de känns fortfarande ganska bra utan dator... fast jag märker att jag missar väldigt mycke som jag annars har koll på. Fast i helgen testa jag på att vara utan både dator å telefon större delen av tiden. Nått jävla pucko åkte hemmifrån utan väskan me kläder, tandborste å laddare. Tur att pengarna låg i påsen jag fick me mig annars hade de varit rätt kört. Hade minimalt me batteri så jag fick stänga av den förutom när jag behövde sända ett mess.

Mellan nattmys, milspromenader, god mat så han jag å Twiiny me att dejta C och djuren vilket var väldigt trevligt å måste göras om snart. Fast vissa blev avis å ville va me. Denne hade läst på skvallertorget AB att C skulle på Sorkisträff... Nästa gång får du gärna oxå vara me.

Jag har ju varit så snäll så folk börjar ge mig paket me. I fredags fick jag tårta å en mysig luddig filt som jag ska ha me mig till kalla folkracetävlingar. Lördan fick jag en säck me Lättsrö som jag letet efter i 2 månader snart å igår fick jag en mobi av min söta sambo å världens bästa svärmor... Undrar va resten av veckan erbjuder mig.

De va stundens dravell om inget.

2/7 MÅNDAG...1

För er som hoppats på nå annat så tyvärr lever jag fortfarande.
Har fortfarande ingen dator sen min andra drack läsk.

Har kommir på att de e ganska skönt utan dator... På nå vis så hinner man me mera varje dag. Fast jag jobbar ju så mycke så jag skulle inte hinna sitta iaf. Tyvärr har jag ganska många dator ärenden som jag skulle vilja göra men de e inga viktiga saker så de tas när de hinns.

Skulle vilja bjuda på en mängd bildbomber eftersom jag varit så flitig me kameran men jag e på tok för korkad för att kunna lägga in dom på sambons dator utan att han märker nå ^^

Kanske Twiiny e mindre blond för en gångs skull å kan hjälpa mig i helgen.

Nä dax att sätta fart me allt som ska göras kanske.


RSS 2.0