30/8...1

Ibland e man bara klantig.

 


29/8...1

Baka, baka, baka


23/8...1

Planen för i morgon e att sitta på sjukan å tråka me systeryster som ska operera sin axel å jag ska vara me som underhållning el nå. Men de kan bli kul de me för man vet ju aldrig va som händer när jag e me^^


21/8...1

ögonen går i kors å jag borde lagt mig för länge sen men jag va tvungen att lägga in resultaten från utställningen på råttornas blogg.


18/8...1

Jag: E de du som sitter fast i mitt avlopp så de blivit stopp??

Zickan: haha.. FÖRLÅT...jag försökte verkligen komma på besök men dörren var låst.


17/8...1

Jag vet saker som ingen annan vet ^^


16/8...2

Behövde ju inte må dåligt över att inte veta hur mycke jag kommer jobba framöver... Fick 2 veckor nu å sen kommer dom fylla på me 2 veckor i taget ett tag till framöver... De tackar jag för.

 

Men nu fick jag huvudvärk av att läsa bloggar över hur JÄVLA duktiga folk ska vara hela tiden.

Dom bantar, gymmar, promenerar innan frukost, dom simmar å gymmar lite till. Dom hinner me familj, vänner, handla, städa,tvätta, laga mat å jag vet inte vad. Om jag skulle hinna me de där så skulle jag aldrig hinna sova å inte äta heller för den delen. Nä nu blev jag tjurig.. =(

Jag behöver nog ha kuk om jag ska bli på bättre humör.


16/8...1

De känns jätte jobbit att jag jobbar min sista schema vecka nu.. har lite ångest över de att jag inte vet när jag får jobba igen. Har iaf fått 2 nätter nästa vecka men de e 4 pass för lite ^^


13/8...2

I måndags får jag hem en avi som säger att jag har ett paket att hämta ut å jag kokade min hjärna men kunde inte fundera ut vad de kunde vara för paket. Jag funderade i 2 dagar innan jag kom på vem det var som kunde ha skickat paketet då denne frågade efter min adress veckan innan.

 

Varför inte bara hämta paketet å kolla efter... e de säkert nån som tänker.

 

Jo vist hade jag kunnat de men när jag haft chansen att kunna hämta ut de har jag glömt avin hemma trotts att jag lagt den i plonkalonken. Så i går hämtade jag de

 







Fina roliga Charlotte har läst på min blogg vid ett tillfälle att jag offrat mina egna kläder för att råttorna inte haft hängmattor så toka har sytt 6 stycken olika hängmattor till mig å sorkarna.

Tack Charlotte!! De finns få som du och ditt hjärta e så stort att alla får plats
(vissa har vist trillat ur XP)


GISSA DJURET

Under sängen HADE vi lådor av kartong dessa har nu ersatts med plastlådor

 





Vilket djur är det som tuggat sönder lådan??


12/8...2

Nu vet jag iaf va de e för datum ^^

 

De va de här jag höll på me i natt

http://sorkfamiljen.blogg.se

Långt ifrån klar men duglig just nu.


???

Hmm va e de för datum idag??

Man kanske borde sova den timman som e kvar innan jag bör kliva upp.. Har tappat räkningen på hur många timmar jag suttit å pillat på råttornas blogg som får funka lite som en hemsida... de kommer vara rörigt där ett tag men de får folket stå ut me. Bar jag hittar på den så e jag nöjd.

Fis Gris i mitt Paradis


10/8...1

Jag e lite sugen på dom där munkarna... jag redan ätit upp.


9/8...1

Jag: Vet du varför vi människor har kläder på oss?

Toril: Nej...???

Jag: För att torka händerna när vi e kladdiga.

9/8...1

Jag: Hur går de? Blir de bra? Gör de ont?

Z: Du har listat ut?

Jag: Nä inte alls. om man inte använder droger när leker man annars me nålen?

Z: Haha vem vet, kanske tar droger.

Jag: De skulle förklara varför du e så flum XD


7/8...1

Nä jag e inte vaken tidigt utan jag har inte gått å lagt mig än.. Har suttit å haft serie maraton men nu 22 avsnitt senare så håller lurarnas batteri på att lägga av för dagen. Sitter oxå å tjurar över att de inte blir som jag vill alla gånger.

 

Han ju smita iväg på Lorpa marknaden lite snabbt å köpte munkar... Jag köpte 20 st (5 till sambon å resten till mig^^) å 10 till chaffisen. Som alltid kan jag inte låta bli att prata me folk. Munkbagarens rekord på mäst sålda munkar till en kund va 50 munkar, så nästa gång vi träffas så ska jag köpa minst 60 men de skulle va häftigt att lägga ribban högt å köpa 100 st å ha munk kalas. Lite typiskt mig isf.


4/8...1

Så nu e 5 råttor anmälda till Göteborgs utställningen.


3/8...1

Inte mycke sömn i natt inte. Vet inte hur jag ska få bukt på Ellis gallergnagande. Så fort hon blir instängd i buren så börjas de. Har testat att gnida in buren med diverse maturligt illa smakande vätskor men inte hjälper de. Har testat me att slänga in massa kartonger, papper gömt god mat som dom får jobba med att få fram men nej inget hjälper. Nån som har nå tips??


2/8...1

Bara så ni vet så e jag jätte glad över att ha Pigg hos mig. Har träffat få råttor som kommit till ro så fort efter en så lång resa till en helt ny miljö å till stora läskiga men snälla gubbar ^^

 

Detta intro gick till precis som förra gången jag släppte in en ny råtta. Yuttis lukta lite, sen kom Moat och gjorde det samma. Yuttis lägger sig på hyllplanet och gäspar stort. Den lilla följer efter Moat till korgen och lägger sig för att gosa ihop sig i en liten hög. Sen tar de bara nån minut så kommer Valle å Lilla x för att lägga sig övererst. Yuttis ligger kvar på hyllan och ser nöjd ut. Yuttis e ledaren å övervakaren i flocken... Moat e Nannyn...Valle e storebrodern å Lilla X e lek kompisen. Fantastiska pojkar man har och Pigge kommer absolut att passa in me mig å gubbarna.

 

Vi startade dagen me lite gos å lek i buren. Sen åt Pigge, Valle å jag leverpastejfrukost på den sköna balkongen.


1/8...3

Välkommen hem Pigg





 




Pigge och Moat




1/8...2

Jag har ju en hjärna som en hönsgård så jag virrar bort saker hela tiden... Skriver i räkningarna i tid men glömmer alltid att fosta så då gör man så här.


1/8...1

De e inte bara jag som tycker att de e varmt om dagarna... Min son älskar att ligga i dörren å svalka sig.

 






RSS 2.0