23/2...1

Hoppade ett steg fram i mitt liv igår å skulle tagit ett steg till idag men nån va på semester men jag hoppas på att kunna ta de där steget i morgon istället.

Kollade i biltema katalogen idag som nån snäll jävel kastat in i vårat brevinkast. Jag älskar verkligen sånna där kataloger där de finns assa skojiga saker att kolla på å drömma om att man hade... Precis som andra vill köpa massa kläder så vill jag ha ett helt ställ me skruvar å spikar ^^ De finns så många olika namn på skruvar å spikar men de roligaste va nog SJÄLVBORRANDE 6-kants skruv då e ju frågan kan man bara rita ett kryss å lägga skruven på plats å den skruvar i sig själv?? Å tänk alla pennor som finns på biltema som gärna får flytta hem till mig gratis. Å alla roliga papper får följa me. Hittade ett par roliga onödiga bilmattor i orientalisk stil me mönster å fransar. Va e de för ett pucko som köper sånna?? Skulle välla vara nån som har en pizza räcer.

I går va Grisen här i några timmar bara för de va ju fuskit att Apan fått vara här en da förra veckan.
Vi han me å göra massa me nyttiga saker å extra bra va ju att jag slapp att dammsuga å skura golvet själv. De e välla inte barnarbete när dom tigger å ber om att få göra de va???

Blev extremt sugen på att rida i morse men de e ju så satans kallt så jag orka inte knalla till stallet å de e ju ganska skönt att inte ha några planer för en gångs skull. Bara tvätten som ska ta sig upp för trapporna.

Saknar att prata me min daaarling så jag får nog ta å ringa henne å se om hon har tid me mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0