JEHOVAS JÄVLA VITTNE

Hade jag inte gormat på katterna i samma stund som det ringde på dörren hade jag aldrig öppnat. Utanför står 2 kvinnor och det syns direkt vad dom vill prata om. I början kände jag mig bara besvärad av att bli störd men efter en stund tyckte jag att de va dom som blev besvärade.

När jag snällt säger att jag inte tror på deras gud så började dom prata om katterna som naturligtvis va me och sen började dom om igen om sin gud. Enligt bibeln så ska vi leva i harmoni med våra djur. . . . Så bibeln menar att vi inte gör det nu med då???

Dom pratade om att tv-spel skapar våld och jag propagerade om att den åldersgrupp som oftast e våldsamma är idag 20-40 år. För 20år sen fanns de ju typ bara supermario och zelda å hur våldsamma spel e dom???

När inte de funka testa dom med att prata om andra världskriget. Att de va massa Jehovas som blev dödade pga sin tro. Jag svarade: Tror jag de. Om jag hamnar i en diskussion med någon som inte tycker som jag kan de ju gå hett till om personen inte kan möta mig på halva vägen. Tillslut tröttnar jag och bara vill sparka in skallen på den andra personen. För hur jobbigt e de inte om folk går runt å pratar om saker som inte ens e intressant???

Flera gånger hänvisar dom till bibeln och om att det där har gud förutspått för det står i bibeln. Hur i helvete kan gud vetat för så lång tid sen att jag skulle tycka just såhär just nu??? El står allt i den där jävla boken??? Enligt dom och bibeln så kommer gud att ta tillbaka makten från människan. Så gott folk som inte vet vilket parti ni ska rösta på kan ju strunta i de för de gör ju inget. Gud kommer ju ändå att styra. Kvinnorna hade inget svar på min kommentar om att slippa rösta. Jag pratade vidare om att gud har ju inte gjort någon förbättring på flera hundra år så varför skulle han bara dyka upp en dag och bara ta över. Då kommer ju ett världskrig att bryta ut och maktgalna människor kommer ju göra allt för att krossa gud. Han kommer ju inte göra något för mänskligheten i morgon, nästa vecka el inom dom närmsta åren så det gynnar inte mig på något vis svarade jag.

Dom frågade om dom kunde komma tillbaka en annan dag och diskutera mera men då svara jag bara att de va onödigt för den tiden kan jag lägga på något som är viktigt just nu som att hjälpa hemlösa människor och djur. Sen försökte dom att ge mig ett häfte och en broschyr om hur jag kan söka info om gud på nätet. Nä tack svara jag den hamnar bara i soporna med allt annat som är onödigt och hade jag varit nyfiken på gud hade jag redan googlat på de jag undrat över el om jag varit nyfiken.

Men gud vilket tråkit inlägg de här blev nu :) nästa kanske blir roligare så kom snart tillbaka. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0